Skip to content
4 reacties
1527 weergaves

Slaap aan iemand zitten

Ik heb een mega goede vriend die in deze tijd vaker bij mij is en ik bij hem. We logeren bij elkaar. Hij is hetero . Nu heb ik toen hij bij mij sliep in zijn slaap aan zijn piemel gezeten. Werd beetje stijf . En hij keerde zich op een gegeven moment om( rug naar mij) . Toen ik laatst bij hem sliep( twee aparte bedden) wilde ik het weer proberen! Hier werd hij ook beetje stijf! Ik Was in beide gevallen zo geil! Maar eigenlijk voel ik me schuldig.. moet ik dit vertellen aan hem Of beter niet? Of zou hij het door hebben gehad en daarom zich omdraaide...

18 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Ts* we hadden best veel bier op en hij viel direct in slaap snurkend dus... denk het wel...

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe was jij zo zeker dat hij sliep en er niks van merkte?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • in eerste instantie, ben ik ook gay, maar keur dit niet zo goed, als gay is het al moeilijk genoeg om aanvaard te worden door andere hetero jongens, mede omdat ze "schrik" hebben dat je met hen iets zou proberen, dus laat staan dat je dit ook daadwerkelijk uitvoert, vind ik niet zo oké, toen ik 17 was heeft er iemand(een hetero) in mijn slaap mijn broek afgedaan en met alcohol stift op mijn penis zitten tekenen, dit was als grap dus heb daar ook mee kunnen lachen, op iemand zijn penis tekenen heeft ook niet zoveel betekenis, integenstelling tot echt iemand gaat aftrekken terwijl hij het niet weet, vind ik als gay zijnde niet oké,   om op uw vraag te antwoorden om dit te vertellen, ja nee, dat zou ik nu ook niet doen, kans is groot dat die persoon dit als "erg" aanschouwt en de vriendschap beëindigd wordt, wat je dan wel kan doen is gewoon vragen of je zijn piemel mag zien, aangezien je zegt mega goede vrienden, zal dit zeker geen probleem mogen zijn   toen ik 14 jaar was heb ik aan klasgenoten, vrienden verteld dat ik gay was, en om den duur wist gans de school het, dit heeft gemaakt dat er veel hetero jongens naar mij zijn gekomen (meest via sms of chat) soms ook in het echt, of ze aan mij hun piemel mochten laten zien, aangezien ik gay was kon ik hem dus perfect keuren of hij een kleine of een grote had, voor moesten ze het eens met een meisje doen, sommigen lieten het zien en gedaan, maar de meesten wouden zichzelf zelfs aftrekken, aangezien ze goed geil waren en maagd, en ik gay was, vroegen de meesten zelfs of ik hen wou pijpen, natuurlijk ik wil vriendschappen niet verliezen dus ik vroeg een paar keer of ze dat nu echt wel wouden, tot 5x zelfs, tot ze bijna smeekten van "ja kom pijp mij" dus ja ik heb in heel mijn jeugd wel redelijk veel hetero jongens zien masturberen, heb ik ze mogen aftrekken, pijpen en hun sperma oplikken, tussen mijn 14 en nu heb ik toch wel een 20tal jongens mogen aftrekken en pijpen, op aanraden van hen natuurlijk, omdat ze het zelf wouden, waarvan bij sommigen dit soms meermaals per maand gebeurde     maar zo echt aan iemand zijn penis zitten terwijl hij het niet weet, neen lijkt me geen goed plan    

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet vertellen. Doe voor het slapen vragen om samen porno te kijken en het dan te doen

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten