Skip to content
8 reacties
2014 weergaves

2 weken niet aftrekken

Ik heb nu bijna een week niet gefapt en wil het nog een week volhouden heeft niemand hier al ervaring mee ik wil voelen hoe het is om weer een keer klaar te komen voor de eerste keer

18 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik heb het volgehouden om een maand niet te rukken. In de 3e week kwam ik superheftig klaar in een droom, had het dus niet eens door maar er zat veel sperma in mijn boxer. De laatste dag kreeg ik een stijve nek. Ik raad het daarom echt af om lang niet te fappen. Je komt wel echt keihard als je lang niet rukt.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • @ j 22 , als je neukt spuit je toch je sperma in haar kut en niet tot over je navel ? Anders is dit aftrekken ! En wat meisje 19 zegt is helemaal juist . Ps niet alles geloven wat op internet staat !!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 22j.; klinkklare onzin wat je vertelt. Als je jezelf niet bevredigt, dan krijg je toch wel zg. 'natte dromen' waardoor
    or de overcapaciteit van sperma en prostaatvocht wordt afgevoerd. De natuur regelt dat helemaal zelf. Svp. hier niet van die onzin-verhalen verkondigen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is ongezond niet klaar te komen. Je ontwikkeling wordt erdoor geremd en het is niet goed voor je teelballen en je prostaat. Ik neuk of onaneer dagelijks minstens 1x. Zaadproductie is behoorlijk en spuit tot over mijn navel. Ik doe dit al vanaf mijn puberteit die rond mijn 13de begon. Vrienden van mij doen dat meestal even vaak.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou het gewoon weer oppakken. Je hoeft ook niet elke dag klaar te komen. Edgen werkt heel goed Idd. Of anders je prostaat stimuleren. Dan kom je ook mega klaar

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon blijven trekken anders krijg je risico op prostaatkanker !!! @ j 16 als ik het zo zou doen spuit ik uiteindelijk tot aan mijn oksels . hahaha!
    @Ts , als je lang niet fapt krijg je meer natte dromen en de eerste keer klaarkomen kan je maar 1x beleven .

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Denken, dat je klaar kan komen zoals de eerste keer is een illusie. Omdat het nu eenmaal niet de eerste keer meer zal zijn !

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Er bestaat ook een no nut november ofz. Ik deed er half aan mee, maar toen hoorde ik van iemand dat het niet eens goed is om niet zo lang af te trekken. Ik las het ook op internet, het is waarschijnlijk niet zo’n groot probleem maar het is ook weer niet 100% goed volgens internet. Nogmaals ik weet niet zeker of dat de waarheid is! Je kan ook wellicht edgen, dus als je bijna komt, dan gelijk stoppen met aftrekken, dan weer aftrekken, stoppen en zo ga je door tot dat je niet meer kan

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten