Skip to content
11 reacties
2172 weergaves

Je ziet iemand masturberen en je weet dat je niet ontdekt kan worden.

Kijk je verder hoe die het doet of ga je weg?

Als het een jongen is die ik wat leuk vind kijk ik verder, als ik hem niet leuk vind ga ik verder.
Als het een meisje is dan kijk ik zeker verder.


En jullie?

16 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik zou hem expres betrappen, en dan zien wat er gebeurd. Misschien kan ik wel meedoen

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • als het een jongen van ongeveer mijn leeftijd is zou ik zeker blijven kijken. het lijkt me gewoon spannend om te zien hoe een andere jongen het doet en hoe hij gaat spuiten.
    als ik het zelf niet zou mkerken zou ik ook wel bekeken willen worden denk ik.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik hem niet ken, loop ik door. Ken ik hem wel, lekker aan het fappen? En dan loop ik denk ik door :)

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • te zien waar degene hem aftrekt natuurlijk, stel dat het in een bos is, ik zou dan gewoon zo dicht mogelijk bij hem proberen komen, met de bedoeling dat hij mij wel opmerkt... als hij dan stopt zou ik zeggen, lekker doe maar verder, en als hij toch niet verder doet of wegstapt zou ik mijn broek ook afsteken

    iemand die public masturbeert die wil over het algemeen wel gezien worden, dusja, dan kan je maar beter het risico nemen en er op af gaan, als je het dan toch wil zien, doe het dan van de eerste keer goed, met een beetje geluk kan je ook genieten en mee doen

    ook gewoon als je een vriend betrapt in huis bijvoorbeeld, in plaats van stiekem te staan gluren, ga gewoon binnen, en kijk hoe hij reageert, als hij zich schaamt moet je op hem inpraten en zeggen dat het niet erg is, dat hij wel verder mag doen, en vraag of je mee mag doen

    als je iemand betrapt wat dan? die persoon is bezig... en jij kijkt met een broek vol goesting zonder iets te doen, straks komt hij klaar, en jij... jij bent nog steeds geil en hij is klaar, misschien ga je u dan schuldig voelen, als je toch wil kijken neem dan het risico en ga binnen, en probeer samen te masturberen dan heb je er zelf ook nog wat aan

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ….heb dit nog nooit gezien in het openbaar maar wel een paar keer meegemaakt dat een vriend zich spontaan ging aftrekken in het open veld en ik keek hoe hij klaar kwam...., heb toen ook al meegedaan en vond het wel geil.
    Nog nooit meegemaakt dat een meid zich vingerde....lijkt me wel spannend
    Voel me altijd een beetje Bi.., maar ben toch wel hetero, heb nu een vaste vriendin...


    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Als het een man is, zou ik mijn telefoon nemen en "Hallo politie?" roepen. Niet echt bellen maar ff lekker laten schrikken. Publiekelijk vingerende meiden ben ik helaas nog nooit tegengekomen. Maar ik denk dat ik met plezier een en ander "door de vingers zou zien". Tuurlijk niet blijven kijken want staren is niet netjes hebben mijn ouders mij geleerd.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou eens roepen, zo van "Hé, lukt het daar een beetje...?" Hihi

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Interessante vraag. Ik ben niet gay en heb het al mannen zien doen. Bij mij wordt bepaald of ik verder kijk door de grootte van de piemel en de manier van masturberen : ik kijk alleen graag, wanneer het gaat om een grote piemel die langzaam wordt gemasturbeerd.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Als het een ouwe is loop ik door. Bij een leuke jongen begin ik zelf ook en dan langzaam dichterbij voor meer. Zo werkt dat in een HOP.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is even goed dat we dat weten.....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou het niet weten want ik heb dit nog nooit meegemaakt. Waar kom jij langs jongens en meiden die aan het masturberen zijn? Ik heb het nog nooit gezien, zelfs niet bij een meisje. Toch niet in het echt, wel op een filmpje natuurlijk.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten