Skip to content
15 reacties
1410 weergaves

Sixpack of een buikje

Hoi vriend van mij doen altijd stoer over hun sixpack maar ik heb die niet ik heb een beetje een buikje maar wat hebben de meeste jongens een sixpack of gewoon een paar vetrollen?

18 jaar
4 jaren geleden

15 Reacties

  • Een sterk ontwikkeld sixpack is gewoon niet mooi. Soms zie je zelfs eight en tenpacks. Echt een afknapper zo'n wasbord. Zo onnatuurlijk. Doe mij maar een knul met een lekkere strakke buik met een dun vetlaagje wat je max een halve cm kan indrukken.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon een normale buik. Ik heb heus wel een buikspieren maar daar zit een dun laagje vet overheen. Ik ben absoluut niet dik, bmi is helemaal goed, maar een beetje vet is ook best wel gezond

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Iedereen heeft een buikje/vetrol als die onderuitgezakt zit of niet

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • K heb t zegmaar met mijn bovenbenen ze zien er namelij redelijk dik uit vind k mr miss komt t door voetbal want als k aanspan voel k wel spieren mr als je gwn loopt lijkt t gwn dik. Dikste deel is 46cm omtrek zijn er andere die dit ook hebben??

    Ik heb niet echt buikje alleen als k onderuitgezakt zit fz

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Het ligt ook heel erg aan je genen. Sommige jongens hebben van nature meer aanleg voor een sixpack dan anderen. Een maat en ik zijn begonnen met trainen toen we ongeveer lichaamstype hetzelfde waren en ondanks dat we evenveel sporten had hij al heel snel een sixpack en ik (nog) niet. Mijn oudere broer en neef hebben ook geen sixpack ondanks dat ze redelijk wat trainen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ik train vaak en heb van nature een best gespierd lichaam dus ik heb een sixpack

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Onder een heel klein buikje heb ik een six pack:) sport genoeg en ben dus wel gespierd. Maar mn lichaamsbouw is gewoon stevig. Kan het eraf gaan lijnen. Maar mijn bmi is gewoon goed dus nergens voor nodig.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • stevig, gespierd en breed en een buikje.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Zowel broertje als ik zijn best wel sterk, zwemmen en werken op de boerderij. Maar zo een sixpack gelijk als in de films of zo hebben we niet. Wel best wel wat spieren. In de klas zijn er twee jongens die spieren kweken met van die poeders te nemen. Die hebben wel een sixpack en stoefen ermee. Maar ik ben sterker als ze alletwee en ze weten het. En ene is een halve kop groter als ik en de andere bijna een ganse kop. Zo een echte sixpack noem ik namaakspieren.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een heel minimaal vetlaagje.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet echt vetrollen, maar gewoon stevig. Zeker geen sixpack

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een soort van sixpack omdat ik heel mager zeg maar skinny ben en heel groot heb ik vanzelf en iedereen vind het knap ze vragen zelfs jij traint nogal dan zeg ik nee hoor heb ik van mijn eigen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een sixpack als ik er een klein beetje moeite voor zou doen. Maar dat doe ik niet dus ben nu gewoon slank.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb hetzelfde probleem hahahah

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb geen sixpack maar ook geen buikje.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten