Skip to content
8 reacties
859 weergaves

Het was geen jongen maar een man!

Hoi, ik zit al een tijdje in een chatroom op een jongenssite waar je in een groep kunt chatten maar ook privé. Er was steeds een leuke jongen van 15 die mij gelijk privé vroeg als hij online kwam. Nadat hij een foto "van zichzelf" liet zien heb ik ook een foto van mij laten zien. Daarna gingen we bloot voor de cam. Van hem zag ik alleen maar zijn pik. Hij zag mij helemaal. Vorige week zette hij zijn cam aan en die stond waarschijnlijk niet goed want ik zag zijn gezicht en toen zei hij shit en drukte de cam omlaag. Ik heb gelijk weggeklikt omdat het geen jongen is maar een man met een baard. Toen ik de dag daarna weer in de chatroom kwam was hij er niet. Toen hij kwam vroeg hij gelijk of ik AJB privé wilde gaan. Heb gelijk weggeklikt. Ik weet niet wat ik nu moet doen.

14 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik ben ts. Hij was er weer toen ik met een leuke jongen zat te chatten. Dat is wel een jongen en is wel gewoon helemaal in beeld. Ik heb die man helemaal genegeerd. Heb het ook in de groepschat gezegd. Na een tijdje ging hij weg.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Met Google Reverse Image Search kom je er meteen achter of iemands foto fake is. Download de foto en upload hem naar GRIS. Google zoekt dan een aantal dingen voor jou uit. Hoe oud is de foto? Waar is hij genomen? Op welke site(s) staat hij nog meer? Wat is de url? Handig want heel wat chatboxen stikken van de vieze ouwe rukkers die ergens een leuke foto van het net plukken en dan beweren dat zij het zijn. Wat overigens strafbaar is. Kan je best een keertje zeggen tegen jouw baardige vriend.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • je kunt wenig doen he jongen laat het maar gewoon zo

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Je hoeft niks te doen. De man is fout hij doet zich voor als een jongen van15 en je zit niet te wachten op die man. Gewoon negeren en volgende keer niet geheel je zelf te laten zien. Hij kan het opgenomen hebben namelijk.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet niks doen en misschien best wegblijven uit die chat.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Niets meer van je laten horen. Dan houdt het na een tijdje wel op.Deze ervaring zou je ervan moeten overtuigen dar dit niet de goede manier van contact leggen is. Je naakte lichaam krijg je nooit meer van internet af. Jammer, geld krijg je er niet voor.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • " Ik weet niet wat ik nu moet doen. "
    Nou, ik wel; VOORTAAN VEEL BETER OPPASSEN !!!!!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Zeg het tegen de rest op de chat dat hij niet te vertrouwen is!!!

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten