Skip to content
7 reacties
681 weergaves

Bang om in elkaar geslagen te worden

Hey guys op school voel ikk me niet helemaal veilig omdat er allemaal kinderen zijn(Turken geen haat Btw) die alles over mij kunnen zeggen bijvoorbeeld je kanker moeder en als ik iets terug zeg dat ze gelijk boos worden en naar me toe lopen. Ik heb ook adhd dus soms ben ik wat drukker maar dan gaan ze me ook bedreigen en ik heb het gevoel dat ik amper vrienden heb en daardoor ben ik een stuk minder blij de laatste tijd(en) ik heb soms gedacht (nog af en toe nu) aan zelfmoord maar dat vind ik te heftig vanwege familie en andere mensen maar ik ben de laatste tijd gewoon helemaal niet blij ik word bedreigd kinderen roddelen over me ik word elke dag sukkel genoemd en daarom ben ikk het gewoon zat.

13 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • @j13 Ik begrijp goed hoe jij je voelt. Ik zelf heb soortgelijke ervaringen gehad. Vergeet niet, dat het echt beter wordt. Ik kan je beloven dat er nog echt hele geweldige momenten in je leven langs gaan komen. Voor nu, zoek naar iemand waarmee je in vertrouwen kunt praten. Succes, het komt goed :)

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Krav maga kan helpen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @j15 dat is het probleem ik woon in een kleine nouja redelijke stad maar er zijn geen goeie scholen voor mij ik zou eventueel wel kunnen regelen voor een andere klas maar dan ben ik weer een aansteller

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • @j12 ik ben een aantal jaren gepest sinds groep 5 tot 8 en nu in de 1e ook weer maar die poging was nog in gr7 omdat ik het niet meer zag zitten. In groep 6 in den haag zag ik het ook al niet meer zitten omdat ik erg werd gepest erger dan nu toen had ik ook al de ged8te ik hoor niet op deze wereld ik ben niet goed genoeg

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Heftig man! Is er een vertrouwenspersoon met wie je erover kunt praten op school?
    En zit je nog op de basisschool of al op de middelbare? Voor het geval je op de basisschool zit, volgend jaar een frisse start waar je jongens kunt ontmoeten met wie je misschien heel goed kan!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Zelfmoord is niet de oplossing kerel! Ga naar je klassenleraar of je ouders als je weet wie het is/zijn. Zij kunnen actie ondernemen. Suc6

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Zeg tegen je ouders gewoon dat je je niet fijn/veilig voelt door de allochtonen op jouw school. Indien mogelijk zou je dan misschien naar een andere school kunnen gaan.

    15 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten