Skip to content
11 reacties
1969 weergaves

40+ vrouwen aantrekkelijk

Ik merk dat ik oudere vrouuwen en vooral oudere dames aantrekkelijker vind dan meiden van mijn eigen leeftijd. Vooral als hun lichaam lekkere volle rondingen heeft. Ik vind dat veel sexier dan die skinny dunne meiden. Ik vind het heel spannend om met die oudere dames te flirten en meestal vinden zij het ook heel leuk. Maar nu heb ik contact met een hele leuke oudere vrouw en ze daagt me steeds meer uit. Nu weet ik niet wat te doen, want ze is wel getrouwd. En ik durf niet goed omdat ik nog geen seksuele ervaring heb. Maar ik vind haar superlekker. Wat moet ik doen?

18 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Wie ik al een tijdje opwindend vind is de Britse actrice Freema Agyman. Zij is ook 40+ en speelt o.a. mee in de hospitaalserie ' New Amsterdam '. Ik zou tegen haar geen nee zeggen ! Zij kan mij krijgen (wishful thinking !).

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Of kijk eens naar die hele mooie film "The Graduate" met Dustin Hoffman als studentje wat nog niet droog is achter zijn oren en Ann Bancroft als tedere, geduldige maar o zo hete oudere vrouw.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey TS, wil je een (muzikaal) voorsmaakje van hoe het is om een oudere vrouw te daten? Check op YouTube : Me and Mrs. Jones (we got a thing going on) van Billy Paul. Man, de geile rillingen lopen over je rug.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Vind oudere mensen ook lekker

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Sex met een oudere vrouw is niets mis mee zolang je beiden maar volwassen bent en jullie het beiden willen. En oudere vrouwen aantrekkelijk vinden is ook niets mis mee, veel jongere mannen vinden oudere vrouwen sexy (en jongere meiden ook oudere mannen) en voor de oudere persoon in de relatie is het ook wel een leuke gedachte als een jonger persoon zich toch nog tot je aangetrokken voelt.

    TS, jij bent ook pas 18 dus dan is het niet erg als je niet zoveel ervaring hebt. De meeste jongens zijn dan nog maar pas een paar jaar (of net) begonnen met sex. Niemand verwacht dat je op je 18e een pro bent in sex (al zijn er natuurlijk uitzonderingen).

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Lijkt mij goor maar kan je gewoon doen. Zijn absoluut geen problemen mee. ik ga ervan uit dat het niet je moeder is haha

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Jullie zijn beiden volwassen. Een spannend avontuurtje moet kunnen. Voor haar is het net zo spannend, het idee dat zo'n jonge vent zich tot haar aangetrokken voelt. En natuurlijk een veel langer uithoudingsvermogen heeft als het om seks gaat... Dat je seksueel onervaren bent zal ze verwachten, daar zou ik me geen zorgen om maken. Ga er voor, en geniet er van!

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb wel eens een tong gedraaid met een vrouw van 40+, die mij gevolgd was naar de toiletten in een café. IK kan het je aanbevelen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb gehoord dat bridget maasland weer vrijgezel is. Die zegt vast niet nee tegen zo’n toyboy als jij.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Mee eens. Gewoon voor gaan. Lekker avontuurtjes beleven!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Jullie willen het allebei en het is op een oude fiets dat je moet leren rijden.
    Let er wel op, dat je je niet te veel hecht en ook dat haar man het niet te weten komt.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten