Skip to content
7 reacties
3027 weergaves

Week met school weg naar Berlijn

We gaan met school week naar Berlijn. Met samenstelling van de vier persoonskamers hebben ze drie jongens die uit de kast zijn bij elkaar gedaan. Ik ben niet uit de kast maar val wel op jongens dat weten ze. Daarom hebben ze mij ook in dezelfde kamer gezet. Die andere jongens maken al grappen over seks standjes enzo. Mag je op zo'n reis met school seks hebben? Moet ik ergens op letten?

15 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik denk dat ze niet naar Berlijn zijn geweest.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS, ben je naar Berlijn geweest? Hoe was het?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je zin hebt in sex en je vindt de andere jongens lekker, is er echt niets op tegen om sex met ze te hebben. Waarom niet? Sex is superlekker en je hebt een mooie leeftijd om te experimenteren. Als die andere jongens ook nog nooit sex hebben gehad kan je zonder condoom sex hebben, zo niet is het beter om het met te doen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Rukken, zelf of met anderen, kan natuurlijk altijd op de kamer of onder de douche mss

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Wow. Oke.

    Ja je mag alles doen. Ik weet niet of je in een hotel verblijft maar ik zat in berlijn in een gast gezin bij een vrouw. Had opzich wel seks kunnen hebben toen dus maar weet dat je niet alleen bent.

    Doe niks wat je niet wilt! En als je wel iets doet doe het veilig! Condooms kun je ook gewoon bij de albert heijn ofzo halen.

    Anti aids pillen gaan misschien iets te ver dus condooms zijn genoeg.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Moeilijk en vreemd enigszins. Neem aan dat die 3 jongens ook jouw leeftijd hebben, 15 jaar dus. Vind het wel jong om dan al definitief uit de kast te komen, op die leeftijd splitst het nog wel eens. Je zegt dat je ook op jongens valt, niets mis mee, begrijp me goed maar weet je het heel zeker. Stel dat je over een tijdje toch verliefd wordt op een meisje,kan,je zal niet de eerste zijn bij wie dit gebeurd, maar sommigen weten het al wel heel zker,maar bespreek de mogelijkheden. Dan waarom niet gewoon die homojongens apart op een kamer zetten bij hetero jongens, waarom zo apart en weer die hokjes? Jullie zijn toch samen klasgenoten en waarom dan apart gehouden worden. Want het is een schoolreis, en geen dating reis.Mag je seks hebben vraag je. Nu het zal hiervoor niet bedoeld zijn, jouw hetero klasgenoten hebben ook geen seks, ga ik niet van uit.Is niet de bedoeling van een reis van school,dit weet je zelf ook wel.Dan ergens op letten zeg je. Weet niet of er controle is,normaal niet s'nachts dan wordt verwacht dat je gaat slapen.Verder laat je niet dwingen tot iets wat je niet wilt, laat je niet intimideren door hun gedrag of grapjes. Als je denkt ik wil dit nog niet kun je vragen om bij anderen geplaatst te worden, je schoolleiding zal dit begrijpen, jij bepaalt wat je wilt.Dus jouw vraag mag je op zo'n reis seks hebben kan ik beantwoorden met dat het niet gebruikelijk is en je ook niet gedwongen mag worden, Verder veel plezier, moeilijk om echt een antwoord te geven, en anders bel eens met de kinder of jongeren telefoon. gratis en anoniem.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als jullie sex willen hebben op je kamer why not, niemand die het merkt toch?

    15 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten