Skip to content
4 reacties
564 weergaves

Leren kleding bij meiden

Ik was pas op een feestje van een vriend van mij. Was een leuke avond totdat er een meid binnen kwam met een supper strakke zwarte leren broek aan. Ik heb al sinds mijn 12e dat ik meiden in leren kleding aantrekkelijker vind. Altijd als ik een meid voorbij zie komen in een leren Jack of leren broek dan kan ik mijn ogen er niet van af houden en vooral als ze het beiden dragen. Maar toen op die avond kwam die meid dus binnen en had dus een leren broek aan. Ik heb mijn ogen er nie van af kunnen houden die avond en er begon ook iets in mijn broek te groeien wat bij mij best wel ver opvalt aangezien hij nie de kleinste is. Sinds die avond kan ik me gedachten er niet meer van af houden en iedere keer als ik meid zie in leer dan begint er weer iets te groeien en ik vroeg me af is dat raar of normaal. Ik durf het hier niet mijn vrienden over te hebben. 

16 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik vind het ook mooi Bij meiden als ze leer aan hebben, en vooral als ze geen ondergoed aan hebben. Zone meisen vind je hoer in buurt niet meer. Ik draag zelf ook geen ondergoed meer want bij zweet het heel erg

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is heel normaal. Heel veel jongens vinden het sexy als een meid een strakke leren broek draagt.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat dat heel normaal is. Mijn vriend heeft dat elke keer als hij mij ziet :) Al ze vrienden lachen hem dan uit. Dat zal wel niet heel bemoedigend klinken om er met je vrienden over te praten, maar zou ik toch doen zij zullen dit ook zeker weleens hebben of gehad hebben.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • He nee. Ik vind meiden in leer iets bedreigends hebben. Doe mij maar een schattig kort katoenen zomerjurkje met zichtbaar stringetje onder. Leer doet me denken aan dominantie en SM.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten