Skip to content
17 reacties
2383 weergaves

Naakt bij anderen

Ik zie hier heel veel topics over naakt zijn bij anderen. Sommige vinden het niet chill andere boeit het niet. Zijn er ook jongens die net als ik het gewoon heel lekker en opwindend vinden als iemand je naakt ziet?

17 jaar
4 jaren geleden

17 Reacties

  • J14 ja en er zijn ook juist jongens met grote piemel die zich schamen voor de rest dus zo blijft het bij voetbal.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hee jongen van 13 je kan er niks aan doen dat je die moedervlek op je bil heb zitten het is alleen maar raar als je hem gaat verstoppen zelf heb ik ook een kleine piemeltje en moet ook binnenkort weer voetballen en daarna douchen mij boeit het niks als ze het zien want je kan er helemaal niks aan doen en je bent nooit de enige die het heeft sommige teamspellers van mij hebben ook een klein piemeltje en dan is er dus niks raars aan

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey laatste j13 jij kan er toch niets aan doen als je een moedervlek hebt dus als ze er wat van zeggen hebben ze gewoon geen hersens

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • @j 15 welk naaktstrand ga je vaak? Ook in nederland? Ik ga vaak bussloo maar kom weinig van eigen leeftijd tegen meestal max 12 jaar en min 18

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb zelf een hele kleine piemel maar ik schaam me er niet voor.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb zelf een moedervlek recht boven m'n bilspleet dus ik weer hoe kut het is om jezelf naakt te tonen. Ben bang dat mensen lachen. Ik ga over een paar weken weer beginnen met voetbal en zul dan ook weer moeten douchen (na corona), maar ben bang dat mensen gaan lachen en dingen zeggen. Wat moet ik doen?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik wel

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Sinds ik pamperloos (3) ben loop ik vaak bloot in huis wat gewoon bij ons is. we gaan ook naar het naaktstrand. dus zie ik zelf ook veel bloot. Ik kijk wel naar nadere jongens en mannen. Heb geen interesse in meisjes en vrouwen. Als iemand een stijve heeft krijg ik dat ook snel.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Als kleuter ben ik geopereerd in mijn buik. Ik heb daar een groot, lelijk litteken van overgehouden. Het was een grote gebogen snee van 20 cm
    onder de navel. Je kunt het nu zien als een dikke witte streep. en je kunt aan de witte puntjes langs de snee nog goed zien waar de nietjes gezeten hebben.

    Het litteken komt boven mijn zwembroek uit en vaak vragen mensen waar ik aan geopereerd ben. Dit vind ik niet altijd leuk .

    Verder heb ik er geen enkele moeite mee om mij naakt te laten zien. Met dit warme weer loop ik bijna de hele dag naakt in huis en in de tuin.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen van 19 Rot dat je zo verlegen bent. Laat je zaakje eens aan een goede vriend zien. Het valt vast mee met je ontwikkeling en er is meer belangrijk dan alleen de grootte en omvang van je geslachtsdeel. Als jev erg onzeker blijft, ga dan naar je huisarts. Die kan dan even kijken of er echt iets aan de hand is. Sterkte toegewenst.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het zelf zeer leuk en opwindend om andere naakt te zien. Alleen durf ik zelf niet naakt te gaan. Heb het al meerdere keren geprobeerd maar toch op het einde steeds afgehaakt. Ik heb nogal een kleine en dunne piemel slap en denk dat er veel mensen zullen kijken en lachen. Ben ook bang dat ik iemand bekend zou tegenkomen en die dan ook mn kleine piemel ziet.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Volgens mij kijken mannen wel degelijk naar elkaar als ze naakt zijn in kleedkamers en onder de douche. Dat is niet erg en je bent echt niet gay als je wilt zien hoe andere mannen ontwikkeld zijn. De laatste tijd valt me op dat er weer behaarde jongens zijn. Een tijd geleden was eigenlijk iedereen van onder kaal geschoren. Ik ga ook stoppen met scheren, maar wacht daar nog even mee, omdat het zo kriebelt in het begin als je het weer laat groeien

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben niet naturistisch opgevoed ofzo, integendeel, maar ik maak tegenwoordig wel gebruik van de grote kleedkamer als ik ga zwemmen. En dat is heus niet alleen omdat de privehokjes te klein zijn en omdat ik dan meer bewegingsvrijheid heb. Maar inderdaad, je ziet daar dus weleens anderen bloot, en anderen zien mij, en dat brengt bij mij toch ook wel een bepaalde spanning met zich mee die niet geheel onplezierig is. Ik maak ook weleens mee dat anderen in de kleedkamer met een handdoek om de middel lopen te hannesen, maar als ze dan zien dat ik (of anderen in de kleedkamer) geen moeite hebben met het naakt zijn, zij dan ook gewoon helemaal naakt gaan. Ik heb trouwens zeker geen atletisch lichaam die ik zo graag wil showen, en ik betitel mezelf ook niet als een gluurder met onfrisse bedoelingen. Het zou ook not-done zijn om opzichtig te gaan gluren of showen in een openbare kleedkamer, maar ik denk dat bijna iedereen daar wel vluchtig kijkt naar andermans lichaam.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee, dat heb ik niet. Het klinkt een beetje exhibitionistisch zoals je het omschrijft. Maar misschien vind je het gewoon spannend en is het vrij onschuldig verder...

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik geef er niet zo veel om als anderen mij in mijn blootje zien, ik ga het niet verstoppen maar opwinden doet het me niet.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Vind het zeker opwindend als ik naakt bekeken wordt. Alleen het uitkleden al bezorgt me een stijve. Vooral als ze kijken naar die littekens die op je bovenarm zitten waar ze prikken hebben gezet en het litteken van je blindedarm operatie dat in je schaamhaar zichtbaar is, vind ik dat heel geil.Vooral als je staat met je benen een beetje uit elkaar ! Kijk ook graag bij andere mannen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Lekker vind ik het wel niet opwindend, ben naturist in hart en nieren

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten