Skip to content
14 reacties
9374 weergaves

Aftrekken beste vriend

Ik ben nu al best lang bevriend met mijn beste vriend (7 jaar ofzo) en ik wil hem nu al heel lang vragen of hij samen wilt aftrekken. Het enige is dat ik het hem niet durf te vragen. We hebben het er soms wel over en maken er ook grapjes over. Hoe kan ik het hem het beste vragen? En nog één dingetje: is het raar om te kussen (niet tongen) met je beste vriend?

14 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Soms hoef je het niet per se te vragen, maar gaat het gewoon vanzelf. Toen ik 14 was, zat ik eens bij mij thuis met een vriendje van enkele jaren jonger plaatjes te bekijken in een boek over Griekse mythologie. Ik deed het met opzet, want er stonden foto 's in van schilderingen en beeldhouwwerken, waarbij naakte mannen te zien waren met een goed zichtbare piemel. Telkens we zoiets zagen wees mijn vriendje ernaar en lachte daarbij, hetgeen ik wel sexy vond. Ik werd daar zo opgewonden van, dat ik met mijn hand naar zijn gulp ging en voelde dat hij een stijve had ; hij deed vervolgens hetzelfde bij mij en voor ik het besefte waren we elkaar aan het aftrekken, terwijl we verder naar de plaatjes keken.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon ooit vragen inderdaad. En goed aanvoelen. Wat ook wel helpt is zelf de eerste stap zetten. Dus als eerste je lul laten zien en als eerste beginnen over fappen. Dan volgt hij ook wel.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS, reageer je wel?¿ En laat je ons weten of het is gelukt?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Gwn vragen, zi vaak gedaan met matties

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, vind ik ook gewoon er over beginnen, als jongens, we denken er gewoon allemaal heel vaak aan, zonder er voor uit te komen. En als hij bij je blijft slapen gewoon er over beginnen, wanneer laatst heb jij... En gwn vertellen hoe lekker het is voor je. En dat je eigenlijk ook nu best zin heb... Lijkt mij niet moeilijk. Gewoon bespreekbaar maken zoals ze op school zeggen!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet het gewoon vragen. Vaak wil de ander het dan ook. Het gaat wel lukken. Geniet ervan

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Nouja, je hebt al het voordeel dat je er al veel over praat met die vriend. Dan zou ik zo'n moment dat je er grapjes over maakt aangrijpen om voor te stellen om het eens te proberen om samen te gaan rukken. Als hij daarvoor in is zou je daara nog verder kunnen vragen om ook elkaar te fappen. Veel jongens zijn daar wel voor in, maar kussen met elkaar kan wel heel gay overkomen, en dat kan dus wel een dingetje zijn, maar dat hangt helemaal af van die persoon

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je een keer bij elkaar gaat logeren, moet je twee matrassen naast elkaar doen of samen in een tweepersoonsbed slapen. Dan gewoon over het onderwerp praten, zodat jullie geil worden, en het juiste moment aanvoelen om het te vragen. Als jullie het leuk hebben, eindigt jouw pik (zoals bij vele vrienden gebeurt) voor je het weet in zijn mond! Laat ons weten of t is gelukt!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Porno opzetten, wedden dat ie geil wordt. En dan gwn zeggen let's fap

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had het gewoon aan mijn beste vriend gevraagd of hij aftrekken eens wou voordoen omdat ik nog niet juist wist hoe het moest. Toen samen afgetrokken, heel erg leuk. Kussen hebben we ook al eens gedaan, gewoon om te voelen hoe dat voelt.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • 14jarige aub stop die onzin pak die gewoon bij zijn kruis en kus die broek af en verder gaan, ik heb dat zo altijd gedaan en nooit tegen kantingen van mijn vrienden, die waren even nieuwsgierig naar een lul als ik dus , ik was tien toon ik mijn beste vriends lul kon zuigen en wij zijn nog altijd samen

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Er is niets raars aan. Vraag het hem eens als hij bij jou logeert. Zeg gewoon dat jij je weleens aftrekt en vraag of hij meedoet.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb zelf ook een beetje hetzelfde probleem. dat kussen is volgens mij alleen maar leuk, had ik dat maar hahahha

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Zodra je een keer bij elkaar gaat logeren een spelletje als doen durf of waarheid spelen, om zo langzamerhand tot die ene vraag te komen. Aangezien jullie er al vaak grapjes over maken en jullie 14 zijn en dus in de experimenteerdase zitten, is de kans zeker aanwezig dat hij jou graag wilt aftrekken. Aangezien jij wilt experimenteren, is zoenen met hem niet raar.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten