Skip to content
6 reacties
1069 weergaves

Vriendin crush op m'n vader

Even eerst wat info vooraf: mijn ouders zijn gescheiden en ik woon al jaren bij mijn vader. We hebben het altijd leuk en praten heel open over alles. Mijn vader is begin 40 en ziet er (als ik eerlijk ben) nog wel goed uit voor zijn leeftijd denk ik. Hij werkt in de bouw en doet veel aan fitness. Het viel mij nooit op maar achteraf bedenk ik me dat dit wel zo is dus. Nu is er dus een meisje die ik best leuk vind. We hebben al een soort van relatie, is nog niet helemaal officieel maar we doen al wel veel samen en hebben ook al wel sex gehad en zo. Ik vind haar echt leuk maar het is nog pril. Nou was ze dus een tijdje geleden bij mij thuis en zaten we op de bank toen mijn vader de badkamer uitkwam. Hij wist niet dat wij er waren want we kwamen thuis toen hij in de badkamer was. Maar hij was dus alleen in handdoek toen hij binnen kwam. Mijn vriendin had hem nooit eerder gezien en mijn vader schrok ook toen hij haar zag want hij maakte een grapje en ging toen snel weg. Ze maakte toen al een grapje over 'hoe knap mijn vader is' en 'waar ik het vandaan heb'. Mijn vader kwam toen daarna snel aangekleed binnen en toen maakten ze kennis. Maar goed, m'n vriendin heeft sindsdien al een paar opmerkingen gemaakt over hoe ze mijn vader knap vind en opmerkingen over dat hij nog een mooie sixpack heeft en zo. Het is altijd grappend maar soms zegt ze ook dingen als 'dat ik minder harig ben dan mijn vader'. En ik heb ook het idee dag dat ze verlegen is als ze mijn vader ziet en bloost. We hebben het wel leuk nog samen. Ze gaf me nog een compliment dus ik weet dat ze nog wel op me valt (hoop ik). Maar ik vind het een beetje vreemd en awkward dat ze zo overduidelijk een crush heeft op mijn vader. Maar ik weet ook niet zo goed hoe ik het moet bespreken. Alles is ook nog zo pril maar wil het ook niet hierom afbreken. En bespreek ik dit ook met mijn vader?

20 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • TS hier. Bedankt voor jullie advies. M'n vriendin is inderdaad ook 20 dus geen sprake van pedofilie. Maar ik denk/hoop dat mijn vader niet iemand is die niet opeens achter de vriendin van zijn zoon aan gaat. Hij heeft wel opmerkingen gemaakt ovee 'dat ik het goed gedaan heb' en 'een schoonheid aan de haak heb geslagen', maar dat is niets geks denk ik. @ jongen 22, ik denk niet dat ik perse achterdochtig of jaloers ben, andere guys mogen best naar mijn vriendin kijken en zij mag andere jongens ook wel knap vinden (ik kan ook nog andere meisjes waarderen, ben niet blind), zolang ze maar aan het eind van de dag voor mij kiest en in mijn bed en armen beland. ;) In dit geval gaat het alleen wel over m'n vader en dat was nogal vreemd. Maar goed, de omgang tussen haar en m'n vader is wat natuurlijker ondertussen met minder 'lustende blikken' vanuit haar zeg maar. Dus gaat de betere kant op. @ jongen 20, ik ga al jaren met mijn vader naar de fitness hahaha. Zou alleen niet breder dan hem willen worden, maar over het algemeen heb ik niet te klagen over mijn lichaam denk ik. Krijg veel complimenten over mijn biceps, gek genoeg. Alleen heb ik dan net niet die afgetekende sixpack die hij heeft. Die genen heeft hij jammer genoeg niet doorgegeven aan mij.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 14. Zijn vriendin is geen minderjarig kind, maar een aantrekkelijke meerderjarige jonge dame van waarschijnlijk rond de 20 jaar. Hoewel er een flink leeftijdsverschil is kan ik begrijpen dat zijn knappe vader daar zijn ogen niet voor gaat sluiten.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ga samen met je pa fitnessen volg zijn sport advies goed op. Zorg dat je breder groter wordt dan hij. Zo pak je concurrentie aan. Dan ben jij ineens de jonge god en hij de ouwe lul.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Die dingen gebeuren natuurlijk. Het zou niet de eerste keer zijn dat het vriendinnetje van zoonlief zijn papa strikt. Maar ik denk dat je wat overdreven achterdochtig bent. Beetje jaloers mss van nature? Dit lijkt me onschuldig. Mijn vriendin vindt mijn pa ook knap en dat mag van mij. Mijn tip is rustig blijven zolang die twee niet opvallend gaan flirten.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Mannen van rond de 40 kunnen best aantrekkelijk zijn voor meisjes . Vaak nog goed gebouwd en potent . Meestal genoeg geld om leuke dingen te doen of stedentrips te maken. Wel jammer dat ze vaak getrouwd zijn en kinderen hebben. Dan wordt het stiekem gedoe en daar zit niet iedereen op te wachten.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Lijkt me niet leuk als je vriendin op je vader valt. Hij zal er niet op ingaan, denk ik. Misschien vindt hij het wel een eer, maar hij is natuurlijk geen pedofiel. Ik zou er niet met hem over praten. Dat zou raar zijn als hij zich normaal gedraagt.

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten