Skip to content
8 reacties
7863 weergaves

Klaarkomen zonder aftrekken

Jooo, Vraagje voor de jongens. Zijn jullie ooit wel eens klaargekomen zonder dat je jezelf hebt afgetrokken? Of zijn jullie weleens klaargekomen zonder aan je lul te zitten? Zo ja, hoe dan? Mij lijkt het echt heel lekker maar ik zou niet weten hoe ik dat voor elkaar zou moeten krijgen. Hebben jullie ook nog tips om op andere manieren klaar te komen dan het standaard aftrekken? Dat wordt namelijk ook een beetje saai zo ondertussen haha

15 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • ik ga gewoon op mijn buik liggen met een sport of ander broekje aan en dan een beetje ritmische bewegingen maken je kan ook met je heupen draaien dat broekje schuurt dan tegen je penis aan,lijkt ook wat op de bekkenstoot zeg maar.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Met de massagestraal van de douche tegen de voorkant je stijve spuiten (waar het toompje zit).

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Met de douchekop je ballen en je eikel besproeien. Je balzak in een hand nemen en zachtjes masseren. Je laten aftrekken door een ander. Je laten pijpen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik begrijp je frustratie en hierbij heb ik een aantal dingen die je misschien kunt uitproberen!(deze heb ikzelf ook uitgeprobeerd! ): 1) Leg een kussen onder je en doe gwn alsof je seks hebt met het kussen zegmaar, probeer wat standjes uit totdat het moment er is. Echt een aanrader! 2) kijk naar porno waar je heeeeeel geil van wordt dat je echt op springen staat! Daarna wrijf je rustig over de naad van je balzak, met je vingers of een ander voorwerp, ga dan ook nog eens rond je eikel voor een geweldiggg resultaat ;) 3) In de Action hebben ze squishies, en andere soort zachte dingen gevuld met vanalles; water etc.(je ziet het daar wel wat ik bedoel). Als je deze even in je handen hebt en ze op "kamertemperatuur" hebt gekregen kun je je eikel gaan stimuleren met dat speeltje, dit is echt heeeeel handig als seksspeeltje dat niet echt een seksspeeltje is... echt een aanrader! 4) Deze methode is wel niet voor iedereen even leuk, het is namelijk een prostaat orgasme, ik heb dit zelf nog niet gedaan maar ik ken wel vrienden die het hebbe gedaan! Je gaat gwn rustig (met wat glijmiddel) de prostaat stimuleren, dit doe je door in de anus te gaan en in de richting van je buik te gaan zoeken... ze zeggen dat het geweldig is! Ennnn dan nog nummer 5) je koopt dus een massage machine(da kan je kopen in de decathlon voor 5 euro) of gwn iets dat trilt... en hiermee stimuleer je je eikel! Echt zalig!... ik hoop dat je er iets aan had! Laat me het weten! Doeeiiii

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, je kunt op je bed gaan liggen op je buik met een handdoek onder je of een sok om je piemel doen en dan met je heupen rondjes draaien. Of als je een dubbele matras hebt hem daar instoppen. Of met een pringles bus een nep kut/kont maken

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb het zelfde probleem

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Gebeurt mij soms,ik ben besneden en daarom is mijn eikel altijd bloot. Als ik een te losse boxer of bijv.alleen een joggingbroek draag dan schuurt de stof heel lichtjes aan de eikel,daar ben.ik meerdere keren zomaar van gaan spuiten

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Gwn niet meer rukken en dan zonder boxer zo in je broek dan schuurt je lul in je broek dan spuit je vanzelf zonder dat je eraan zit.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten