Skip to content
17 reacties
839 weergaves

Boxer gevonden op straat

Heey, ik vroeg me af wat zouden jullie doen als jullie een boxer ergens zagen liggen voor al een paar dagen...bij mij in een veld weg ligt er eentje en ik twijfel, zou ik eens kijken of het een schone is en hem meepakken als ie past of hem laten liggen

19 jaar
5 jaren geleden

17 Reacties

  • Ik heb wel n keer n boxer in de kleedkamer van de sportschool gevonden. Die gast was hem vergeten na het douchen. Was een nieuwe calvin klein. Heb hem thuis in de was mand gedaan en draag hem nu gewoon

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Rustig mensen, misschien is die gewoon uit iemand zn sportzak ofzo gevallen. :)

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het gewoon raar. Het gaat er bij mij moeilijk om zomaar een onderbroek die je op straat vind mee te nemen. Ook gewoon in de kleedkamer of zo. Ik snap niet wat je ermee zou willen. Ik vind het gewoon een beetje vies

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen22,
    Ik zeg, tijd voor een buurtonderzoek en camerabeelden opvragen. Op zoek naar de Cock (haha), die in die onderbroek zat. Ik denk wel dat er een verhaal achter zit. Misschien is het wel een lok onderbroek ofzo

    @TS,
    tsja, wat is jouw alibi? Nee, maar serieus, wat ben je van plan met die onderbroek te doen? Iets geils of gwn in de was en daarna gewoon dragen of wat? Btw, ik vind gedragen onderbroeken van leuke jongens die ik ken ook wel wat hebben. Dus schaam je niet als je ook zoiets hebt hoor. Je kan sws beter de waarheid spreken voor als er vragen over komen. Uhm, is er een sportveld ofzo in de buurt, dat iemand die onderbroek ff snel in zn fietstas heeft gedaan na voetballen ofzo en dat die m dan op dat verlaten landweggetje verloren heeft? Misschien werd die achtervolgd of op de hielen gezeten door iemand en is hij in de haast die onderbroek verloren.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Laat liggen man, bah!

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Precies, jongen17. Die onderbroek komt daar niet vanzelf op dat veldwegeltje. Iemand heeft die daar weggegooid. Maar waarom? Kan niet anders of hier gaat een heel verhaal aan vooraf. Nou dacht ik niet meteen aan moord maar eerder aanranding of verkrachting. Mss zoals je suggereert een uit de hand gelopen afspraakje? Wie zal het zeggen? Iets voor De Cock en Vledder, lijkt me. " De Cock en het onderbroekmysterie". Overigens, TS, waar was JIJ toen die boxer daar aanbelande????

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen22,
    ja, das wel waar, kan van alles mee gebeurd zijn. Ik zou wel gewoon in de wasmachine stoppen als die er nog normaal uit ziet. Ik had die van een loge ook gewoon bij mijn eigen was gedaan, maar ja, die was niet van een mogelijke crime site haha. Na het zwemmen of sporten blijven er wel vaker kledingstukken bij ons achter van vrienden en mama wast die dan gewoon mee. Kunnen ze hun kleren schoon en opgevouwen terug krijgen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou er af blijven. Ik bedoel maar, wat doet die onderbroek daar?! Het is niet alsof één of ander persoon daar met zijn wasmand langsgestapt zal zijn ofz hoor. Je weet niet van wie hij komt of wat ermee gebeurt is. Ik denk niet dat het echt schadelijk is voor je ofz maar het idee gaat er bij mij gewoon niet in.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @Jongen 15, Een boxer vinden in de kleedkamer en die daarna gewoon meenemen? Is dat niet gewoon diefstal? Als ik kleren van iemand anders vind in de kleedkamer neem ik die ook niet zomaar mee hoor

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 17 jaar, haha! Maar je weet toch ook niet wat er met zo'n kledingstuk is gebeurd? Ik denk aan iets met drugs ofzo. Je kan van allerlei dingen bedenken. De vraag is zelfs, wil je een dergelijk gevonden voorwerp wel in je wasmachine stoppen, haha? Als je op jezelf woont, oke! Maar als je nog bij je ouders woont, moeilijk!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen15, wat heb je met die onderbroek gedaan nu je die meegenomen hebt naar huis? Draag je die dan of ruik je er aan of weet ik wat? Van mij is ook wel eens een onderbroek gepikt bij gym toen ik aan t douchen was. Ik kleed me altijd al uit in de kleedkamer en loop dan bloot naar de douche. Toen ik terug kwam was die weg. Ik heb wel altijd een schone bij me dus dat was geen probleem, maar is toch wel apart. Wsch een jongen uit mn klas geweest. Nou ja, ik hoop dat ie het fijn heeft met mn onderbroek.

    @jongen22, je kijkt teveel films, denk ik haha. Maar ja, je weet maar nooit, maar denk niet dat er iemand vermoord is daar ofzo. Gewoon iemand verloren ofzo of miss is het een seks afspreekplek ofzo. Is bij ons in de buurt ook eentje in het bos. Daar ligt altijd van alles. Condooms en onderbroeken ook wel. Das best wel goor, soort van.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou zeggen: afblijven. Lijkt me een griezelige situatie. Mss gebeurde er op die plek iets heel naars. Dan is dit bewijsmateriaal en dan staat jouw DNA er op.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een gedragen boxer gevonden in de kleedkamer van het gymlokaal. Heb mijn tas er op gezet zodat andere jongens hem niet zagen. Na gym heb ik m meegenomen. Maat S en is gedragen. Zo op straat zou ik m wel laten liggen maar bij die op kijk ik naar jongens wie hem zou passen en probeer eerder te zijn om te zien wie er voor ons gym hebben.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou gewoon verderlopen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • uhm, ik zou m laten liggen, denk ik. Wie weet wat er mee gebeurd is. Ik heb wel eens een paar keer een onderbroek gevonden in mn slaapkamer, nadat er na een feestje een stel vrienden waren blijven slapen. Toen had ik die gewoon in de was gedaan en gevraagd wie er eentje kwijt was, maar 1 keer had niemand m gemist. Het was een mooie donkerblauwe Tommy Hilfiger, dus die heb ik maar in mn kast gelegd, voor als iemand er toch nog om vraagt. Die boxer was trouwens maat M en das te groot voor mij, dus ja.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ooit ook eens een onderbroek gevonden in het bos. Na een week lag hij er nog. Toen heb ik hem maar meegenomen. Thuis gewassen en aangetrokken. En heb hem een tijdje gebruikt om in te mastruberen. Wel een opwindend idee dat iemand anders het misschien ook heeft gedaan in dat onderbroekje.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Het idee dat die door een knappe gast gedragen is, windt me op. Maar het is een moeilijke kwestie, aangezien je niet weet wat de voorgeschiedenis ervan is geweest. Stel, je vindt een onderbroek in de kleedkamer van je sportschool, dan zou dat een ander verhaal zijn. Je zou hem kunnen meenemen, maar dan zou ik hem, voor de zekerheid, toch eerst een wasbeurt geven.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten