Skip to content
22 reacties
1639 weergaves

Strake sportkleding

Ik vind het altijd wel leuk om naar jongens in strake sportkleding te kijken als er zoon lekkere bobel zit ben ik de enige? En draag je het zelf wel eens en wat vind je daar van

16 jaar
5 jaren geleden

22 Reacties

  • Ik draag geen strakke onderbroeken e.d. Dat vind ik niet prettig . Het is beter voor je gezondheid en je vruchtbaarheid je zaakje zo los mogelijk te dragen. 's Nachts slaap ik naakt, losser kan natuurlijk niet.Volgens mij kan het niet gezonder !

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Speedo zwembroek staat ook leuk... Kun je alles mooi zien bij een lekker ding. En over het lekkerste kun je fantaseren

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet veel kan ook leuk zijn en je kontje valt wel op in zo'n broekje hoor

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind een lekker bult ook mooi om te zien. Maar ook losse broekjes waar je bij het hardlopen alles heen en weer ziet schudden

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kijk ook graag naar leuke jongens in strakke sportbroekjes of speedos, en heb daarbij dan mijn fantasiën... ;)

    Zelf draag ik natuurlijk ook korte strakke sportbroekjes, en strakke speedos, beide zonder voering, zodat je de contouren van mijn blote eikel (ben besneden) en mijn intussen op 10 mm gegroeide Prince-Albert piercing daarin duidelijk kunt herkennen. Natuurlijk merk ik wel dat er vele naar kijken, maar dat kan me niet schelen: ben er wel trots op.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag ook strakke hardloopbroeken maar bij mij zie je niet veel haha

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe aan hardlopen en aan kickboksen bij kickboksen draag ik altijd een tok alleen omdat ik best wel grote ballen heb best grote variant waardoor je enorme bobbel ziet. Met hardlopen heb ik altijd een tight aan en soms krijg ik door de wrijving een erectie en zie dan wel voorbijgangers kijken maar vindt dat stiekem wel leuk.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik fiets in een team en train ook privé met een paar jongens. Zij zien er super leuk uit en helemaal in hun fietsbroekjes en daardoor hebben we al een paar keer iets gedaan.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Vind dit ook super geil draag je het ook super graag bij wielrennen vind het echt nice als meisjes mijn bobbel dan zien

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is echt het lekkerste wat er bestaat vind ik hoor niet normaal

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag een strakke zwembroek tot m'n knieën met zwemmen en dat zit echt heerlijk. M'n piemel is dan zichtbaarder dan wanneer ik een losse zwemshort draag, maar dat is het helemaal waard want het zit veel fijner. Daarnaast hardloop ik als het koud is in zo'n hardlooptight. Dat zit ook heerlijk, maar ik vind niet dat iedereen mijn 'bobbel' dan moet zien. Ik draag daarom daar iets overheen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag mijn jeans echt superstrak (zo strak als kan). Met het lopen geeft dat echt veel wrijving op mijn ballen en penis. Als dan de penis in erectie begint te komen wordt dit effect nog versterkt. Ik moet dan heel veel moeite doen om dan niet klaar te komen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen18,
    Ik ben eigenlijk nog nooit daardoor klaar gekomen. Wel eens een stijve gehad door het fietsen, omdat je benen zo op en neer gaan en alles wat in de buurt zit ook. Maar na een tijdje heb je dat ook minder. Meestal ben je ook meer met de wedstrijd bezig dan met je piemel, zeg maar. Soms op t podium is het wel lastig als je een stijve krijgt. Strakke jeans schuurt wel iets meer, denk ik

    @jongen21, iedereen mag hier toch komen. Tis wel jongensvragen, maar omgekeerd zijn er ook wel jongens bij meidenvragen, maar is natuurlijk zoals je zegt geen sekssite

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is toch geen sekssite voor meisjes ?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Is er geen spontaan-klaarkom gevaar als dat zo strak zit? Als ik een hele strakke jeans draag heb ik het al.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik een jongen zie in een strakke tight kan ik mijn ogen niet weghouden van het lekkkere bultje aan de voorkant....

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja ik vind het mooi om te zien en ik draag het zelf ook met hardlopen en met schaatsen. In het begin schaamde ik mij er wel voor toen m'n piemel begon te groeien en de bobbel steeds groter werd, ik probeerde het een beetje te verbergen met strak ondergoed, maar m'n piemel werd zo groot dat het toch geen zin meer had.
    Nu ben ik juist trots op m'n grote bobbel en ik zie dat er wel eens een jongen naar kijkt en dat vind ik best geil! Ik kijk zelf ook graag naar jongens in strakke sportkleding.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag altijd extra broekvulling voor een hele grote bobbel in mijn broek. Meisjes schrikken daarvan. Homo-mannen vinden het juist mooi.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het meestal wel geil om te zien en soms fantaseer ik hoe die piemel er bloot uitziet. Als ik ga zwemmen, dus echt baantjes trekken, dan draag ik een Speedo. Anders een zwemshort.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • haha, nee je bent niet de enige. Ik vind jongens in van die honkbalbroeken ook wel geil om te zien. Zelf draag ik wel wielrenbroek, van die strakke hardlooppakjes en ook wel wetsuit en speedo. Als ik leuke jongens zie, die er zo bij lopen, dan is mn dag weer goed :-)

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten