Skip to content
12 reacties
908 weergaves

condoommaat?

hoe weet ik mijn condoommaat?

15 jaar
5 jaren geleden

12 Reacties

  • De meeste condooms hebben ongeveer dezelfde maat en die zullen 90-95% of meer van alle jongens/mannen prima passen. Condooms zijn meestal gemaakt van latex en dat is heel rekbaar. Alleen als je penis heel klein of heel groot is zul je andere condooms nodig hebben, maar als het min of meer een normale lengte is (zeg maar alles tussen de 10 en 20 cm stijf) past het vrijwel altijd in een gewoon condoom. Mijn penis is 16-17 cm lang en vrij dik maar past nog prima in gewone condooms.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen18, ik doe liever 69 zonder 69. Oh thnx, leuk dat je dat zegt, ik schrijf maar gewoon op zoals het gebeurde haha. Zag je het ook al voor je, ik zo met die smartphone aan t klungelen en dan ff later weer zo tegen je oor als iemand belt haha. Ik heb zo mn momenten haha

    @jongen22, ik zie mezelf al staan bij het kruidvat of de lidl of bedoel je thuis passen? Maar ja, op zich heb je wel gelijk, maar ik zie die maat er niet op staan altijd, niet dat ik al mega veel condooms heb gekocht en ik had er eigenlijk ook nog niet zo op gelet haha, maar ok. Vragen ze bij de kassa is het voor een kadootje en dan zeggen, nee, ik doe m gelijk aan

    @jongen12, zo is dat

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Haha 69 is inderdaad altijd goed met een andere jongen. Je klinkt als en leuk persoon. Vooral dat verhaaltje aan het begin over je smartphone was fantastisch hahahaha held

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongens, waarom het zo ingewikkeld maken? Doe zoals ik vroeger. Gewoon passen net als met broeken. Probeer er een paar voor jezelf en de size die het beste zit die gebruik je verder.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Meten is weten.....

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • ah ok, bedankt. Ik had eerst over die site heen gelezen, haha. Dacht dat je had geschreven zo van meet je penis nu met je smartphone. Dus ja, ik die smartphone naast mn piemel en ja, die kwam iets boven mn smartphone uit. Toen dacht ik en nu? Ja, als die groter is als een smartphone is wel goed denk ik, maar das de lengte en niet de breedte. Maar nu snap ik m. Ik kom zo op 4,5 tegen dat donkerblauw. Dus dan zou ik 64-69 moeten hebben en als ik mn omtrek meet met een meetlint (gratis papieren meetlint van de gamma) dan kom ik op iets meer dan 14 cm omtrek en das maat 69. Ik snap alleen niet hoe die maten werken helemaal. Het was makkelijker als de breedte die je meet gelijk de maat is ofzo. Omtrek is 2 x pi x r dus in mijn geval 2 x 3,14 x 4,5 = 14,13. Ik snap niet hoe je dan op 64 of 69 komt. Ben blond he, maar 69 is altijd goed met een andere jongen haha.Nou ja, iig bedankt

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @ andere j17 Op die site klik je op meet je penis en dan komt er een soort meter. Check het eens

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @andere jongen17,
    hoe meet je je piemel dan met je smartphone. Is daar een app voor en moet je dan een foto van je piemel maken of wat bedoel je?

    @jongen22,
    waar vind je die automaten dan? Ik heb er nog nooit eentje gezien. Maar waarom zouden ze er oude condooms enzo in doen, die worden toch wel gecontroleerd? En als de datum niet meer goed is gaat iedereen toch gelijk klagen? Btw, ik koop condooms gewoon bij de Lidl ofzo. Die zijn toch ook goed?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan de omtrek meten en obv daarvan een condoommaat bestellen.
    14cm is maat 69

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Nou bij mijn vriend val de comdoom eraf.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Meetjepenis.nu Je kan gewoon meten.met je smartphone. Easy en je weet het direct

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Google maps? Nee srs, er hangen er toch overal? Meestal op de herentoiletten. Maar wrm koop je ze niet gewoon bij de Kruidvat of zo? Dan heb je gecontroleerde kwaliteit en houdbaarheid. In automaten zitten vaak onbekende merken van inferieure kwaliteit die daar mss al jaren inzitten.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten