Skip to content
25 reacties
3313 weergaves

Kwam in de sauna een leraar tegen

Hoi, we gingen in de herfstvakantie naar de sauna. Zit een zwembad met glijbaan bij en zo. Mijn ouders gingen in een stoomhut en mijn broertje en ik gingen zwemmen. Ineens hoorde ik mijn naam achter me... " Hallo N...". Dat was een leraar. Ik ben een tijdje bij de glijbaan gebleven want vond het niet leuk. Toen vroeg mijn broertje of ik mee ging naar het bubbelbad. Dat wilde ik dus niet want daar was die leraar.... Maar mijn broertje ging dus moest ik wel. De leraar zei toen niets. Op school schaamde ik me nog steeds en hij merkte wel dat er iets was. Na de les moest ik even blijven. Toen zei hij dat ik mij niet hoef te schamen. Nu denk ik steeds aan zijn lul en dat hij ook weet hoe ik er bloot uit zie. Zouden jullie nu gewoon bij hem gaan zitten als je m weer tegen zou komen in de sauna?

14 jaar
5 jaren geleden

25 Reacties

  • Ik begrijp ts wel. Je gaat naar een sauna om je zelf te zijn. Als je daar met familie of vrienden naar toe gaat is bloot onderling gewoon. Ook een onbekende is gewoon. Maar als je daar iemand ziet die je daar niet verwacht en die persoon dan ook nog je naam roept voelt dat als inbreuk op je privacy, zeker als je nog jonger bent. TS geeft al aan dat het nu anders zou zijn als hij de leraar nu weer tegen zou komen. Naast mijn opleiding werk ik in een uitzendbureau. Ik hoor collega's ook wel over de sauna waar ik van denk... Jou wil ik daar niet tegenkomen. Vorig jaar hadden we een bijeenkomst in het midden van het land. Daar was een collega van een andere vestiging die kennelijk iets in mij zag. Ik ging met vrienden naar zuid Frankrijk, lagen op een naaktstrand en wie daar ook was kun je wel raden. Het was puur toeval maar ik hoefde hem daar ook niet te zien

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Oke duidelijk ts. Maar wat is er nou zo vreemd dat je jouw leraar daar tegenkomt. Ik begrijp dat ff niet zo. Hz uitgepraat. Ik vind dat je m zelf nogal in discrediet brengt. Hij riep jou? Nou en? Ik snap je echt niet he.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Het gaat niet om blote mannen en piemels. Vond het gewoon niet leuk om hem daar tegen te komen en dat hij mij riep. Daar hebben we het over gehad en dat is uitgepraat. Mijn hele leven is bloot gewoon en ga ook altijd al naar de sauna en zwemmen in dat zwembad. Ik heb hem daar nog niet weer gezien maar denk dat het nu minder vreemd zou zijn.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @j18, dan snap je mijn reactie niet. Ik zeg juist dat het NIET gek is. Ik zeg dus dat het logisch is, dat je een leraar zou kunnen tegen komen in een sauna. En, in een sauna ben je doorgaans naakt. Het was sarcastisch bedoeld. 

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja echt zo maak je niet zo druk, logisch dat je naakte mannen ziet in sauna en hij jou, nou en

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @j16. Zoek eens in Google op zwembaden waar je naakt mag zwemmen. Bijvoorbeeld in Flevoland in het zwembad mag je op de laatste vrijdag van de maand maakt zwemmen. Het is subtropisch met golfslag, 2 glijbanen, stroomversnelling. Er zit ook een sauna bij. Dus zo gek is het niet hoor wat ts zegt

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • TS, miss moet je je ff niet zo aanstellen? Wow man, een sauna is zo weird. En dan ook nog jouw leraar daar naakt tegen komen. Gek he, naakt in een sauna? Doe ff gewoon.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dit ook een keer mee gemaakt. Ik was met mijn ouders op een camping en toevallig zat mijn Engels leraar daar ook. De eerste keer zag ik hem in het zwembad. Hij was best een jonge leraar (eind 20 ofzo) en hij droeg zo'n strakke zwembroek en had wel een verassend goed lichaam, wat ik niet had verwacht. Echt zieke sixpack. Ik zag hem een paar keer daarna bij het zwembad en de gezamelijke bbq en toen groette hij me ook paar keer en had hij ook 1 keer een praatje met mn ouders. Beetje awkward hahaha. Ik weet nog dat ik wel schrok want het is bijna alsof leraren niet bestaan buiten school dus om hem dan op vakantie te zien.. maar het was well chill uiteindelijk en mocht hem bij zijn voornaam noemen. Maar een keertje zat ik in de sauna daar met een vriend en toen kwam die leraar dus binnen en ging bij ons zitten. En we gingen toen gewoon over van alles en nog wat praten maar hij zat daar wel naakt. Op zich was dat dus wel ok maar hij had dus best een groot.. uhm geslachtsdeel hangen daar, wat ik opmerkte. Hij zag die vriend van me ook een keer kijken en maakte nog een grapje erover. Maar was ook wel echt groot, had ik niet verwacht. En hij was ook niet hard ofzo. Hoe dan ook, toen school weer begon was hij dat jaar (natuurlijk) mijn mentor. Hij maakte er nog een grap over in de klas maar daarna was onze band eigenlijk best chill en had ik het idee dat ik wel makkelijker bij hem terecht kon. Mocht hem bij prive mentorgesprekken ook gewoon bij zijn voornaam noemen. Het was niet echt ongemakkelijk dat we elkaar naakt hadden gezien, al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik soms tijdens mentorgesprek wel bedacht dat hij wel een grote lul had, die ik had gezien haha. Maar dat was meer grappig dan genant.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Een piemel is een piemel denk

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga al vanaf mijn geboorte naar naaktstranden en naaktcampings, ook sauna,s met mijn ouders ook lopen we naakt door huis. Sinds kort ga ik alleen met vrienden naar het naaktstrand of een sauna.
    Laatst kwamen we op een naaktstrand waar ook veel homo,s komen mijn buurman tegen en sindsdien gaat hij mij uit de weg, zeker bang dat ik het tegen zijn vrouw zeg dat ik hem daar zag, grote kans dat hij stiekem homo is. Voor mij is het geen enkel probleem wie ik daar zie.
    Zeg jongen van 14 waar is die sauna met glijbaan? Dat heb ik nog nooit gezien in een sauna.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Lijkt me heel gewoon dat hij je gedag zei. Heb je iets gemerkt dan meer dan normale belangstelling nu je in je blootje was? Zo niet, dan maar gewoon proberen te vergeten. Ik denk dat het een prima kerel is omdat hij blijkbaar wel merkte dat je ergens mee zat en daar iets mee gedaan heeft na de les.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Snap je probleem niet dat je een leraar naakt hebt gezien. Elke jongen / man heeft toch een piemel, lijkt me niet zo bijzonder.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • mag er niet aan denken iemand van me school tegen te komen.
    ook nog nooit gebeurd, hoewel we één keer in de maand naar een familiesauna gaan. mn neven en nichten gaan dan wel mee en dat is cool!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is wel ff schrikken dat je je leraar ziet. Naakt blijft toch kwetsbaar voor jullie allebei. Zou dat ook niet graag hebben. Na een sportdag zag ik een aantal leraars gaan douchen van ver in de kleedkamer. Ik keek snel andere kant uit en ging niet douchen. Al waren er andere jongens die wel durfden. Die hadden toen wel al grotere dingen tussen hun benen dan ik. Hangt van persoonlijkheid en zelfvertrouwen af.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb ook meegemaakt dat ik n leraar tegenkwam in sunparks aan zee. hij was er met zijn kinderen en we hebben nog samen zitten chillen in het turks stoombad. niks ergs toch?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jij in je vrijetijdsbesteding een leraar of en juf ergens tegen komt in jouw geval een zwembad met een sauna, ben jij niet verplicht om zijn verzoek in te gaan! Je kan gewoon zeggen dat je dat niet wil.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien is het ook meer de schrik. Ik had m daar niet verwacht. Hij is op zich wel een leuke leraar. Ja, tuurlijk weet ik dat een man een lul heeft. Daar schik ik ook niet van. Maar het was meer dat hij mijn naam riep en mij bloot zag. Bij hem in de les is het weer o.k. Maar vind het toch een beetje gek dat een leraar en een leerling elkaar bloot zien.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Een sauna is toch een sauna je komt om te relaxen en niet andere dingen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, wat maakt het uit dat jullie elkaar naakt hebben gezien. Net als jij heeft een leraar ook een lul en ballen. Je vindt het toch ook niet erg dat andere mannen je naakt zien en jij hun ziet ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik snap wat je bedoelt. Beetje awkward. Zelf ga ik al van klein naar naaktstrand en blootcamping en daar zijn natuurlijk wel veel andere mensen, maar meestal niet je leraar van school haha. Dus ja, ik heb geen moeite met bloot, maar als mn leraar er ook zou zijn is wel anders beetje. Op het naaktstrand of camping ken ik op een gegeven moment natuurlijk ook wel mensen die er jaar na jaar komen en miss zijn die ook wel leraar of zo, maar dat voelt wel anders dan dat je iemand tegenkomt die je al een tijd kent en die je dan ook nog bijna elke dag tegenkomt op school. Ik ga nu meestal op het naaktstrand met vrienden om en heb niet echt contact met volwassenen daar. Die zien me natuurlijk wel lopen, maar das anders. Ik zie er ook nooit veel bekenden uit de buurt ofzo, iig niet die ik dan ook ken of verder tegen kom. En die paar die ik dan wel zie, zijn ook gewoon naturist (denk ik) en die zeggen er nooit iets over. Je hoeft je sws niet te schamen voor je lichaam en als die leraar gewoon doet dan zou ik, denk ik, nog wel zelf er naartoe gaan. Denk niet dat ik gelijk met m in bubbelbad zou gaan zitten, maar ok. Ik weet niet hoe groot het daar is. Als het echt klein is, dan kun je bijna elkaar niet vermijden. Weet je of die er vaak naartoe gaat? Miss komt ie er bijna nooit en dan kun je als je het gewoon leuk vindt daar, er wel naartoe gaan? Ik ken wel van sommige vrienden ook hun ouders en die zie ik natuurlijk ook wel eens op t naaktstrand, maar op 1 of andere manier is dat anders dan je leraar, denk ik, want ik ken die dan ook al van klein meestal. Maar ik ga nu eigenlijk ook niet meer met die ouders thuis in de jacuzzi of sauna. Toen ik klein was wel, maar nu, in de puberteit ga ik liever met alleen die vrienden of ja ook wel hun zusjes ofzo. Dus meer zelfde leeftijd beetje. Mijn ouders komen er ook niet meer bij zitten als ik thuis met vrienden in onze sauna ga zitten. Die is sws maar voor 6 personen, maar ik had dat ook gevraagd, omdat sommige van mn vrienden dat niet gewend zijn. Twee jongens die ik al vanaf groep 1 ofzo ken, maakt het niet uit. Andere vinden het ook wel awkward als mn ouders hun bloot zien en dat snap ik ook wel.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten