Skip to content
9 reacties
4811 weergaves

Erectie bij fysio

Ik heb een blessure aan mijn boven been. Onze fysio op de voetbal masseert daarom mijn bovenbeen. Ik merk dat ik elke keer n halve erectie heb door de behandeling. Zijn er meer jongens die dat hebben met masseren . De fysio valt het volgens mij niet op, hij zegt er niets over.

19 jaar
5 jaren geleden

9 Reacties

  • Na split en spagaat-training masseert de trainer de spieren aan de binnenkant van mijn benen helemaal tot bovenaan, helemaal tot in mijn liezen. Zijn handen komen dan tegen mijn ballen. Gelukkig vind hij het niet erg van mijn stijve. In het begin schaamde ik me echt, maar de trainer zegt laat hem maar lekker groeien, dat geeft niets.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Niets raars aan hoor. Ik heb het ook bij sport massage op de voetbal als hij mijn lies masseert

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Als we bij het turnen op spagaat en split hadden getraint moest de trainer de bovenbeenspieren tot hoog in je liezen masseren. Het broekje was dan onhandig, de meeste van ons deden het dan uit. Het masseren gaf altijd een lekker gevoel, maar dat kwam vooral doordat je eerst zwaar intensief had op lenigheid had getraind met oprekken en door-stretchen. Als dan je pijnlijke spieren gemasseerd werden gaf dat wel erectie, maar had verder geen seksuele betekenis.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Denk dat iedere jongen dat weleens heeft als je masseur de bovenbenen masseert je hebt daar de zogenaamde erogene zone die erg gevoelig is maakt je dan niet meer zoveel uit of het een man of vrouw je daar aanraakt een reactie kun je ervan krijgen dat is normaal,je kan ook gewoon een broekje aandoen dat ik minder prikkelend.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik nog op turnen zat werden wij ook gemasseerd om de spieren los te maken. Kreeg ik ook erectie van. Bij andere jongens van mijn team gebeurde dat ook. De turntrainer die de massage deed maakte er geen probleem van. Het was iets wat er bijhoorde.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben gediplomeerd sportmasseur dat krijg je tijdens de opleiding ook mee dat het kan gebeuren dat iemand een ongewenste erectie krijgt dat is normaal,ik negeer dat altijd en doe net of ik het niet merkt meestal gaat het vanzelf weer weg soms zie ik dat dat bij de behandelde behoorlijk genant voor degene is.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Een erectie is een normale reactie als je bovenbeen gemasseerd wordt. Schaam ie er dus niet voor. Natuurlijk ziet de fysio het wel, maar het zou niet professioneel zijn als hij er iets van zou zeggen. Je zou je dan niet prettig voelen en je schamen voor een natuurlijk reactie van je lichaam. Vaak wordt bij massage op deze plek de onderbroek uitgetrokken. Dat is minder prikkelend dan als je hem aanhoudt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mmm ja, ook wel gehad. Binnenkant bovenbeen is een erogene zone. En dan die handen die rakelings langs je geslacht gaan... Maar ik heb een doeltreffende tip om een opkomende erectie te onderdrukken. Ooit gelezen bij (ik meen) Jan Wolkers. Heel geconcentreerd denken aan de blote kont van je vader.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • hoi, ik krijg ook wel sportmassage. Zit op dansen en dan is soms wel lekker om massage te krijgen. Meestal heb ik gwn mn boxer nog aan en ja dan krijg ik soms ook wel beetje een stijve. Die jongen die de massages doet zegt er ook niks van, maar denk dat ie wel gezien heeft. Maar ja jongens hebben dat gewoon denk ik. Een keertje bij de echte fysio had ik een spier in mn bil verrekt ofzo en toen moest ik even bloot. Nou ja, hij deed er wel gelijk een handdoekje over, waar die niet aan t masseren was. Toen hij klaar was wilde die dat handdoekje weer opruimen, maar ik zei toen ik hou m wel even om als je niet erg vindt. Volgens mij snapte hij wel waarom, maar hij deed er niet raar over. Ik was toen opgestaan en even beetje naar de muur gedraaid en had toen mn onderbroek weer aan gedaan. Het gekke vond ik dat mn piemel toen nog langer hard bleef als normaal. Hij had mn piemel niet echt aangeraakt, dus miss kwam het wel door de spanning ofzo. Dat ik bang was dat ik een stijve zou krijgen en dat ie juist daarom stijf werd. Idk.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten