Skip to content
26 reacties
2486 weergaves

Piercing in mijn balzak.

Hoi gasten, ik ben 15 en ik heb van mijn ouders zopas een piercing in mijn balzak gekregen. Het is een ring die door mijn balzak zit. Ik heb dit aan mijn ouders gevraagd en het mocht. Mijn moeder is dan ook mee naar de piercing shop gegaan en daar heeft men dan de ring in mijn balzak gedaan. Wie van jullie heeft ook een piercing en waar heb je die dan als ik dat mag weten. Reageert is alstublieft.

15 jaar
5 jaren geleden

26 Reacties

  • @j22, ik kan er ook niets aan doen maar mn ouders zijn nogal ouderwets. Mijn moeder heeft ook geen oorbellen en zusje heb ik niet. Mijn gaatje is bijna niet zichtbaar, behalve als ik net een oorbel in heb gehad. Ik heb nog nooit opmerkingen van mn ouders gekregen, dus ik denk dat het ze nog niet opgevallen is. Ik hoef nu geen gaatje in mn andere oor. Eerst een piercing in mn pik. Ik denk dat het een frenum gaat worden.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @j16, een klein gaatje in je oren is lichaams verminking? Bijna alle vrouwen en meisjes en heel veel jongens en mannen hebben oorbellen in. Dan heeft jou moeder en zus(je) ook geen oorbellen zeker. Dus je hebt wel een gaatje. En je ouders zien dat niet dan? Maar je wilt in beide oren oorbellen hebben?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @j22, bedankt voor je reactie. Ik denk dat ik een prins albert ook niet durf. Ik zal nog eens goed nadenken. Mijn ouders vinden alles lichammsverminking. Als ik oorbellen neem, kom ik er thuis niet meer in zegt mn pa. Daarom dat ik graag een piercing wil waar ze het niet zien. Ik heb wel een gaatje in een oor laten prikken op kamp, maar oorbel weer uitgedaan voor ik thuis kwam. Het gaatje is niet dichtgegroeid. Af en toe doe ik nog wel stiekum een oorbel in.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @j16, prince albert lijkt mij wel heavy. Die hoef ik niet. Wat ik nu heb ben ik blij mee. Mijn vriendin is er ook blij mee en meer hoef ik niet. Ik heb trouwens ook oorbellen. Grappig dat jij ook oorbellen wilt. Waarom mag jij geen oorbellen. 16 is bij jongens vaak de leeftijd dat ze oorbellen willen. Met Je 16de mag je toch zonder ouders naar de juwelier gaatjes prikken? Doe je dat toch gewoon?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Zoek veel info op Google en maak daarna een goede keus. Zelf doen kan, maar hou ook rekening met complicaties zoals een ontsteking of iets dergelijks. Better safe than sorry! =)

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • @j22, stoer dat je je piercings zelf gezet hebt. Ik zit er ook over te denken. Wil graag een piercing daar, maar dat mag nooit van mijn ouders. Ik mag niet eens oorbellen. Ik zou graag een prins albert hebben, maar dat lijkt me dan niet zo'n goed idee om zelf te zetten. Misschien dat een frenum handiger is om zelf te zetten.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @j16, ringetjes en staafje gewoon gekocht. En injectienaalden nam moeders wel eens mee van haar werk. En ja schoon en gesteriliseerd verpakt. Geen idee wat zij ermee deed. Ben toen een aan het experimenteren gegaan en dat lukte uitstekend goed.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @22 Welk materiaal heb je gebruikt en ben je hier aangekomen?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 14 toen ik de eerste zette, 1,5 jaar later had ik er nog 2 bij gezet. Het zijn geen diamanten ofzo hoor. 4 rvs segment ringetjes en een rvs staafje. Dus geen bling bling zoals jongetje 17 het noemt. Bling bling hoor je in je oren te hebben.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongn 22 blij met je bling bling ?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 22 Met wat heb je jezelf gepierced? Hoe oud was je toen?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @j16, jahoor doet bijna geen pijn, de huid is op die plekken heel dun. Ouders weten het tot op heden nog niet en zal ook niet gebeuren ook. Vriendin is er heel blij mee en ik zelf ook. Zij is ook de enigste die het weet. Het zijn bescheiden piercings vergelijk het met oorbellen Alleen dan op een andere plek. Er komt ook niet meer bij zo is het mooi en zo blijft het. Mijn exen weten het dan ook en waren er ook zeer blij mee. Alleen als je met je moeder naar de piercer gaat is wel bijzonder idd. En dat op die leeftijd al. Kijk ik wilde het ook op die leeftijd niks vreemds aan. Maar met je moeder?? Mijn moeder was geflipt denk ik haha...

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 22 Hoe heb je jezelf gepierced zonder dat je ouders het wisten?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook ringetjes in mijn scrotum zo heet dat, ik geloof wel dat jij op die leeftijd dat wilde. Ik was ook zo oud alleen heb ze zelf geplaatst. Eerst 1tje en 1.5 jaar later nog 2 naast mekaar. Later nog een frenum en voorhuid piercing erbij gezet. Heb nu in totaal 5 piercings daar en dat is ook genoeg. Maar ben niet met mijn ouders naar de pierced geweest sterker nog zij weten het ook niet. Leek me niet handig.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • op je 15een piercing, welke ouder geeft dat nu kadoo, na veel gezaag zekers of is pa vol van piercings, waren je ouders erbij bij het zetten , je was nog geen 18 raar verhaal

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Op je 15de al een piercing in je pik het lijkt me een sterk verhaal Ik weet van een paar jongens dat hun een ring in hun eikel hebben, maar hun zijn in de 20.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • J15 je hebt helemaal gelijk??

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey gast, wat denkt ge wel. Ik ben 15 en ik heb wel degelijk een piercing in mijn balzak gekregen. Als mijn taal je niet aan staat daar kan ik niks aan doen. Wij praten in mijn streek zo ja, okee gast.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Een Piercing nee dank je, echt niet en al zeker niet daar! Waarom daar eigenlijk? Auw.
    Ik ben trouwens ook een Belg. Limburger. Waarom op dit forum is omdat we die gevonden hebben een jaartje geleden. Zo een forum in België is er niet denk ik.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen16 jaar, je hebt gelijk maar je moet lezen wat er staat. Ik schreef niet dat alle Vlamingen archaïsch of bombastisch praten zoals Sjef Van Oekel. Dat zou denigrerend en arrogant zijn van me. Ik schreef dat TS zo praat en dat me dat doet vermoeden dat hij veel ouder is dan de 15 jaar die hij beweert te zijn. Maar mss heb ik me niet duidelijk uitgedrukt dus alvast deze rechtzetting en mijn excuus voor het misverstand.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten