Skip to content
13 reacties
752 weergaves

Experimenteren met meisje

Hey, Ik ben al jaren beste vrienden met een meisje maar ben er niet mee samen. Is het vreemd dat we samen geëxperimenteerd hebben? We waren samen gaan zwemmen en achteraf hebben we nog even rondgehangen samen. Ze vroeg me toen of ik me al masturbeerde en ik zei ja. Zij zei dat ze dat ook deed en toen heeft zij zich in haar broek gevingerd en ik mij getrokken, elk apart wel. Is dit vreemd? Hebben anderen al zoiets gedaan?

14 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • @Jongen16, niet dat ik weet. Ik heb momenteel een vriendin. Ik experimenteerde eerder dan echt iets te doen omdat ik het toen echt met die persoon wou doen. Het is een beetje moeilijk uit te leggen maar bij bv. seks gaat het vooral om het met z'n tweeën zijn, bij experimenteren gaat het eerder echt om het masturberen zelf. Dat denk ik alvast.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben je dan eigenlijk homo @j16 als je experimenteerd met jongens

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook ooit zoiets gedaan. Ik was met een vriendin van

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een iets soortgelijk gedaan ja. Maar meestal als ik experimenteerde was dat met jongens

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J14, je mag best voor je geloof uitkomen vind ik maar je gaat wel mega ver. Jij zegt hier wat over de anderen, maar besef dat wat jij schrijft nogal respectloos overkomt. Ik geloof niet maar als er een God bestaat dan had hij ons toch wel zedenloos gemaakt? J14 dit is geen aanval of zo maar dit kan je echt zo niet schrijven. Erg respectloos.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen14, wel leven niet meer in de middeleeuwen of zo he. En daarbij, als god ons gecreëerd zou hebben, dan moeten wij volgens de bijbel gelukkig zijn en daar hoort dit dan uiteraard bij.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • J14 niet te opdringerig maar meeste mensen waaronder ik zijn ongelovig net zoals we weten dat de aarde niet plat is. Deze mensen mogen gewoon doen en laten wat ze willen laat ze lekker experimenteren als ze dat zelf willen....

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Gedraag jullie eens effe . De mens is door god gemaakt om op aarde te leven en niet dit soort vunzige onzin uit te testen . Doe iets met je leven ga geloven . Moge god bij jullie allen zijn . En moge god genade op jullie ziel hebben .

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was eens op vakantie op de Veluwe en had een leuk meisje ontmoet die in een van de andere huisjes verbleef.
    ik was toen 16 jaar en daar heen gereden met de brommer, op een gegeven moment ben ik met dat meisje gaan zwemmen bij het Uddelermeer eerst scheen de zon en ging het prima maar toen de zon weg was werd het koud.
    We zaten op een houten bankje en ik gaf haar mijn handdoek die ze omsloeg en daar zaten we even later lekker knus met zijn tweeën onder.
    We begonnen met knuffelen en zoenen waardoor ik een stijve kreeg die prompt boven mijn speedo uitkwam.
    Dat zag ze natuurlijk al gouw en ze begon me zachtjes te strelen en trok mijn broekje naar beneden.
    Prompt kwam ik klaar, we hebben nog wel verder met elkaar gespeeld.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik vijftien was of zo heb ik eens een vriendin van me gevingerd. Wij hebben ook nooit een relatie gehad

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor de grote vakantie was er een meisje dat het persé met mij wou doen, maar ik niet maar haar omdat ik haar niet lief vond. We hebben elkaar wel in ons blootje gezien in het kleedkotje. Zij heeft mij aangeraakt maar ik haar niet, dat wou ik niet ik vond het vies. Maar nu is er een meisje waar ik echt wel een oogske op heb en ik zou echt heel graag eens met haar samen zijn. En dan mag zij mij aftrekken als ze dat wil en als ze dat wil dan ik bij haar vingeren.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Klinkt geil, maar ik zou het eerlijk gezegd niet apart doen. Ik ben een jaar goed bevriend met een meisje van bijna 14. Ik ken haar van het zwemmen. Ik zou het ook graag eens doen...

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb ik ook gedaan, we waren goede vrienden (en nu nog steeds) op een dag waren we samen allen en om een lang verhaal kort te maken uiteindelijk heeft ze aan mijn piemel getrokken tot sat ik klaar kwam en ik heb in haar vagina gezeten met mijn rechter wijsvinger ook heb ik mijn eikel een stuk je in haar vagina gedaan, en ook heb ik mn piemel tussen haar billen gedaan. Dat was het eigenlijk het ging best wel snel hoor max 6 min denk ik.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten