Skip to content
22 reacties
2256 weergaves

Naakt slapen

Hallo, ik wil graag naakt slapen want dat is fijner en vrijer maar mijn ouders kunnen elk moment dan binnenkomen.. Niet om te kijken of ik slaap maar bijvoorbeeld om kleren neer te leggen voor de volgende dag of mijn gordijn/raam dicht te doen als ik dat vergeet Dus tips hiervoor?

11 jaar
5 jaren geleden

22 Reacties

  • Inderdaad, gewoon naakt gaan slapen als je dat leuk of fijn vindt. Het voelt lekker vrij en is inderdaad goed, met name voor je ballen. Slaap lekker! ;)

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo gast, ik slaap al naakt van mijn 6 jaar. Als ik het koud heb dan kruip ik naakt onder mijn dekbed maar als ik geen kou heb dan lig ik gewoon naakt op mijn bed. Mijn ouders weten dat maar die komen niet veel in mijn kamer omdat ik mij ook dikwijls aftrek terwijl ik op mijn bed lig. Toen ik 6 jaar werd, heb ik tegen mijn ouders gezegd dat ik nu al een grote jongen was en dat ik voorgoed naakt wou slapen. Grote jongens slapen nu eenmaal gewoon volledig naakt want dat is gezond voor de ontwikkeling van je ballen en je piemel. Dat zei ik ook nog tegen mijn ouders en die begrepen dat. Mijn moeder zei toen trouwens dat het voor jongens inderdaad gezond is om naakt te slapen. Vanaf toen mocht ik dus inderdaad volledig naakt slapen van mijn ouders. Vertel dit eens tegen je ouders en zeg erbij dat het gezond is voor je piemel en voor je ballen. Als ze het niet begrijpen en je toch nog niet naakt mag slapen, zeg dan dat je al een grote jongen bent en dat grote jongens gewoon naakt slapen. Als ze dan nog blijven weigeren, kleed je dan uit in je kamer en kruip gewoon volledig naakt onder je dekbed okee. Blijf dit gewoon zo doen want met naakt slapen doe je niks verkeerd. Naakt slapen is ook niet vies dus laat je dat ook niet wijs maken. Na een tijdje zullen je ouders wel beseffen dat je graag naakt slaapt en dan zullen ze je dat ook wel gewoon laten doen hoor. Maak je niet ongerust, je moet er gewoon meteen mee beginnen en het gewoon altijd blijven doen gast. Het is voor je eigen bestwil en voor de gezondheid van je piemel en je ballen. Uiteindelijk zullen je ouders het wel toe laten hoor, maak je niet ongerust. Begin er gewoon mee.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier, J19 ik heb het nog niet met hun overgehad Maar heel soms ziet mn stiefvader me bloot als ik hulp nodig heb bij de douche of als hij iets moet pakken

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • Nogmaals gewoon over praten met je ouders of gewoon doen en als je iets moet pakken naakt uit je bed stappen het gevraagde pakken en er weer in, mooie gelegenheid om het gesprek te beginnen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Raar dat je niet naakt mag slapen. Mag het niet van je ouders? Gezien je leeftijd ben je nog niet eens in je puberteit en heb je nog geen mannenmelk. Zien je ouders je wel eens bloot onder de douche of bij het uit- en aankleden ?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom mag je niet naskt slapen wat is het probleem j11 ik slaap altyd in mij string. Zowat

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts is lekker he naakt slapen, doe ik al sinds ik niet meer in bed plas

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier, ik doe nu gewoon mijn onderbroek tot het laagst (tot mijn voeten) en dan ga ik slapen voeelt even fijn en wordt dan wakker naakt

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • J11 zeg gewoon of ze roepen als ze binnen willen zeg dat je niet prettige vind zomaar binnen komen snapen je ouders dat niet

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • als ze echt elke avond nog binnekomen, kleed je je uit als ze weg zijn :)

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Je stapt je bed uit pakt en geeft wat ze wilden hebben en klaar, juist een mooie gelegenheid om er even over te praten, gewoon doen je zult zien dat de reactie meevalt en de winst is dat je er daarna niet meer moeilijk oer hoeft te doen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat boeit het als je ouders je naakt zien? En als je dat liever niet wil ja naja dan moet je boxer aanhouden met slapen bijv. Lijkt mij simpel, net wat je wil

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts, dat je het liefst naakt slaapt

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier,j20 klopt maar het kan ook gebeuren dat ik mss nog ff iets moet doen van hun of wat pakken in mn kamer waar ze bij zijn ofzoiets. J12 wat moet/kan ik dan zeggen?

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • maar je slaapt toch onder dekens? Ik neem aan dat je ouders niet onder je dekens kijken :)

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat ik al een antal jaar doe, is wel short aan, maar geen boxershort. Je zult merken dat dit ook een stuk vrijer is dan met boxershort en je kunt zo ook niet betrapt worden.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Praat met jou ouders is de beste

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon met je ouders over praten en zeggen dat je graag naakt wil slapen, ik slaap al jaren naakt maar ik vindt het geen probleem als mijn ouders mij naakt zien.
    En och onder onze kleren zijn we toch allemaal naakt, als je er even aan gewend bent is het juist heel prettig om in je blootje rond te kunnen lopen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier, ja dat bord kan ik neerzetten maar ik DENK dat ze dan alsnog gaan binnen komen om mijn kleren klaar te leggen voor de volgende dag

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • Zet een bord voor de deur niet storen

    12 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten