Skip to content
33 reacties
8073 weergaves

Vader erectie

Hoi allemaa. Sinds een paar maanden zijn mijn ouders uit elkaar. Ik woon doordeweeks bij mn moeder, en in het weekend ga ik naar mn vader. Ze wonen in dezelfde stad. Toen we nog met zn allen in een huis woonden zag ik mn vader nooit naakt, maar sinds ze uit elkaar zijn is mijn vader er veel vrijer in. Hij loopt lekker naakt door huis en maakte mij laatst s ochtends wakker met een half stijve lul! Hij kwam zo mn kamer binnen gestapt. Ik weet niet zo goed wat ik hier mee moet. Mijn broer vindt het geweldig en is opeens ook veel naakt als we bij mijn vaser zijn. Hebben meer mensen vaders die zich niet schamen en zelfs met een half erecte penis zich gewoon laten zien aan hun kinderen??

17 jaar
5 jaren geleden

33 Reacties

  • Ik zie er ook geen probleem in. Ik heb een buitenlandse achtergrond en in die cultuur is het gewoon dat mannen naakt zijn met andere mannen. En vanaf je 12de ben je man. Ik ga ook vaak naar het badhuis en word graag gewassen en gemasseerd door andere mannen die daar zijn. Wat daar gebeurt is in die cultuur geen seks maar een gebaar dat je elkaars lichaam eert en accepteert zoals je bent. Ik ben blij als mijn vader en ik een stijve pik hebben. Dat is een teken dat we gezond en gelukkig zijn.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 15 Het is geen probleem als je vader enz ziet dat je een erectie hebt. Toch is het niet verkeerd als je je even omdraait tot je weer slap bent. Ik zie het ook wel eens, maar vind het een beetje gênant. een blote kont is geen probleem. daar zie je geen sexuele opwinding aan af.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zie mijn ouders en mijn broertje en zusje vaak bloot. Een stijve krijgen is natuurlijk en waarom zou het vreemd zijn als dat gebeurt waar je familie bij is?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ondanks al de praatjes van de jongen van 22 bestaat er in Nederland geen omgangsplicht voor kinderen vanaf 12 jaar. Als je dat niet wilt , hoef je met je vader of moeder niet om te gaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als er een omgangsrecht zou bestaan staat daar tegenover een omgangsplicht . dat is in Nederland onbestaanbaar. Je kan een kind niet verplichten met een gescheiden vader of moeder om te gaan als hij dat niet wil.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet te geloven. Geen omgangsrecht in Nederland? Kijk dan bijvoorbeeld eens op ouders online.nl of op vzbadvocaten.nl en op tientallen andere sites of loop naar je lokale bib en haal er het wetboek bij. Verbijsterend hoeveel onwetendheid hier over bestaat.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22 Je hebt er niet veel van begrepen. Er bestaat in Nederland geen omgangsrecht voor ouders. Vanaf van jaar beslist het kind zelf bij wie het woont en ook of het al dan niet met de andere ouder wil omgaan. Een ouder heeft daar vanaf 12 jaar geen enkel recht meer op. Ik weet dat zeker omdat ik zelf geen omgang met mijn vader wil hebben en daar ook niet toe verplicht ben.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 19 Ik probeer de tegenstrijdige reacties te verklaren. In Nederland is( ook als je het opzoekt ) duidelijk dat je vanaf 12 jaar zelf bij de rechter opgeeft bij wie je wilt wonen. In België gelden andere regels en wordt er voor je besloten tot je 18 wordt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons thuis ( ouders zijn niet gescheiden ) zijn de mannen niet verlegen. We zien elkaar naakt onder de douche en ook als we naar bed gaan of opstaan. We ( vader broers en ik ) slapen naakt. Ook jongens/mannen die bij ons logeren zien we gewoon onder de douche en in bed als ze naakt slapen. Als je een stijve hebt, is dat heel normaal en zichtbaar, maar je loopt er niet mee te showen . Een man met een ejaculatie heb ik nog nooit gezien.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hier is idd niets tegenstrijdigs aan, alleen is de discussie nu verplaatst van "mijn pa loopt met een stijve rond tijdens mijn weekends bij hem" naar "wanneer mag ik kiezen bij wie ik woon". Een ander verhaal dus. Dit is een nuttige topic want er bestaan veel misverstanden en indianenverhalen over omgangsrecht. Googelen is altijd goed maar je moet weten wat je zoekt. Dus jongen19, google eens : redenen tot opschorting van omgangsrecht.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat is er tegenstrijdig aan? Als je eerst eens op google gaat zoeken voor je iets in twijfel trekt.... Vanaf 12 jaar heb je de keuze bij wie je wilt wonen... Zoek maar op op google

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn ouders zijn niet gescheiden, wij zijn behalve mijn moeder naturist en ik loop ook thuis wel naakt net als mijn zus en vader.
    Mijn moeder wil thuis niet naakt lopen maar doet dat wel als we op de naturisten camping zijn.
    Maar wij (mijn vader en ik)lopen echt niet met een stijve rond het is zeker bij naturisten geen normale zaak om met een erectie rond te lopen.
    Toch heb ik mijn zus wel zien vingeren en zij wel gezien dat ik mijzelf aftrok maar dat gebeurd als je zonder te kloppen elkaars kamer in loopt, mij ouders hebben me ook wel eens betrapt, je zegt dan sorry en sluit de deur.
    Ik heb mijn ouders nooit betrapt.
    Als je het zelf en probleem vindt moet je er met je vader en broer over praten, als je het verder geen probleem vindt laat je ze toch lekker naakt lopen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Kinderen tussen de 12 en 18 jaar van ouders die gaan scheiden worden door de rechtbank opgeroepen om aan te geven bij wie zij willen gaan wonen. De rechtbank neemt dit mee in de toewijzing. Er kan een ouderplan worden opgesteld. Er kan ook een omgangsregeling worden opgesteld. Beide ouders moeten zich hier aan houden. Echter, het is niet wettelijk verplicht. Als 1 van de ouders gaat emigreren dan is er geen omgangsregeling en zijn de baten en lasten van het kind voor de ouder die de voogdij krijgt, wat in Nederland tot je 18de duurt. Ik was 9 toen mijn ouders gingen scheiden. Mijn zus en ik werden toegewezen aan onze moeder. Toen ik 14 was heb ik het besluit genomen om bij mijn vader te gaan wonen wat veel handiger was voor de sport. Ik zwom op topniveau bij de jeugd en hij was mijn coach. e. 

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Tegenstrijdige antwoorden . In Nederland is het vermoedelijk anders geregeld dan in België. In Nederland lijkt het me ondenkbaar dat jongens niet zelf bepalen bij wie ze wonen als ze ouder dan 12 jaar zijn. Ik weet dit zeker omdat ik het zelf heb meegemaakt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor de rechter maakt het niet uit of die vader een "vieze pafferige man" is of een atletische hunk. Tot je 18 valt hij onder het omgangsrecht met al zijn voorschriften. Ik snap wel dat de pa van TS een gezellig mannen-onder-mekaar sfeertje wil creëren maar dat kan hij net zo goed met zijn broek aan. Rondlopen met een halve erectie tijdens de bezoekweekends van je zoon is vragen om ellende.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • J18, ik ook niet als ik naar mijn beste vriend en zijn vader kijk. Dat is een vieze paffige man. En het hangt er ook vanaf wat voor band je met je vader hebt.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen19, ik wil niet bekvechten maar de omgangsregeling geldt tot het kind 18 is.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Klopt helemaal wat jongen 19 zegt. Een jongen van 17 mag zelf bepalen bij wie hij woont en valt buiten een omgangsregeling. Dit neemt niet weg dat ik het raar vind dat je op deze manier met naaktheid en erecties omgaat. Met vrienden of broer is het niet ongewoon en niet verkeerd, maar wel tussen vader en zoon. Ik zou er niet aan moeten denken en al helemaal niet aan seks met hem.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • De omgangsregeling??? TS is 17, vanaf je 12de heb je de vrijheid om te kiezen bij wie je wilt wonen. Op je 17de is het echt niet meer zo dat de rechter oplegt bij wie woont en om de hoeveel tijd je naar de andere ouder gaat. Al gaat ts over een jaar met zijn vader naar bed (vanaf 18 is incest legaal, mits het geheel vrijwillig is) dan is dat hun eigen keuze.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet verstandig wat jouw vader doet. Ik neem aan dat er momenteel een relatieve vrede is tussen jouw ouders. Maar bij een eventueel nieuw conflict (onderhoudsgeld, schoolkeuze e.d.) kan dit jouw vader duur te staan komen. Iedere advocaat zal dit op de rechtbank aandragen als ongewenst seksueel gedrag. Jouw vader kan hierdoor zijn omgangsrecht verliezen.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten