Skip to content
7 reacties
1384 weergaves

Waar wijst jullie stijve naar?

Hoi,
Als mijn piemel stijf is, staat hij strak tegen mijn buik en wijst mijn eikel naar mijn kin zeg maar. Dus, als ik lig is hij horizontaal en als ik zit of sta is hij verticaal.
Ik dacht dat dat bij iedereen zo was (heb nog niet veel jongens met een stijve bloot gezien).
Sinds mijn neef er achter gekomen is dat ik mezelf kan pijpen (ja, heb me een keertje versproken), zeurde hij steeds dat hij het eens wilde zien. Vanmiddag op mijn kamer heb ik het dan een keertje voorgedaan. Hij wilde het ook proberen maar helaas voor hem lukte het niet.
Maar toen zag ik hem dus ook naakt met een stijve en toen zag ik dat zijn piemel recht vooruit wijst als hij staat en recht naar het plafond als hij op zijn rug op bed ligt. Dat vond ik raar. Toen hij stond en zijn piemel naar voren wees dacht ik eerst dat hij nog niet helemaal stijf was. Maar hij zegt dat het altijd zo is en dat hij hem niet hoger krijgt.
Nu ben ik benieuwd hoe dit bij andere jongens is. Willen jullie vertellen hoe dat bij jullie zit? Dankjewel.

13 jaar
5 jaren geleden

7 Reacties

  • als ik op bed lig ligt hij op mijn buik.als ik sta naar voren maar wel nog omlaag, mijn penis is als hij stijf is nog heel flexibel en ik kan hem dan nog steeds tussen mijn dijen klemmen, ik kan mijzelf niet pijpen, zo soepel ben ik niet meer dat ik mijn lijf kan dubbelvouwen hoewel ik wel mijn neus op mijn knieën kan drukken.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey leuk dat je er over begint bij mijn weet ik het eigelijk niet zeker vanavond toch maar eens op letten als ik er mee ga spelen hihi.

    Maar volgens mijn staat hij naar voren met een lichte afwijking naar links dat kan vast zijn omdat ik hen altijd met links bespeel mijn fluit haha

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Recht naar voren

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Staat recht naar boven als die stijf is. Dat is nodig als je hem in de vagina moet inbrengen. Slap hangt hij natuurlijk tussen mijn benen omlaag. Ik kreeg bij dat onderzoek op school een stijve en de dokter zei dat het normaal is dat hij recht naar boven wijst. Bij andere jongens heb ik hetzelfde gezien als ze een erectie krijgen onder de douche op school

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Oh dat is een leuke, de school is nog niet bezig, pas na het weekend maar we hebben de gradenboog al gepakt en bij elkaar gemeten. Tis niet heel erg juist te meten want onze piemels zijn niet helagans echt recht maar een beetje gebogen, en ze bewogen ook de hele tijd, maar van ons alletwee (broer en ik) zo ongeveer rond de 160 graden. Dan is die wiskunde toch nog ergens goed voor.

    14 jaar
    5 jaren geleden

  • Mijn piemel staat recht naar voren,als die stijf is.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij staat hij ongeveer recht naar boven in een boogje als ik rechtop sta. En bij andere jongens die ik gezien heb is dat ook zo. Soms met een beetje een afwijking naar voren maar toch niet horizontaal.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten