Skip to content
19 reacties
669 weergaves

Jongen leuk

Ik vindt een jongen leuk die ik niet vaak zie alleen op school en op de voetbalclub. Hij is wel christelijk en ik weet niet of hij ook gay/bi is(weet t nog niet zeker). Als ik hem zie dan kijkt hij naar me... Ik zou graag willen weten wat ik zou moeten doen.... Thx

14 jaar
5 jaren geleden

19 Reacties

  • J18 of 19 hierboven, dat lijkt mij nou weer een beejte te ver gaan voor jongens van 15

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kunt toch gewoon een seks-afspraak met hem maken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey TS,
    Ga eens een keertje naar een (halve) match van hem kijken. En als hij dan een goede actie gemaakt heeft, spreek hem daarop aan.
    Groetjes.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • J19 dat is een hele goeie dankjewel??

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Yep TS ik las dat je verjaard bent, maar ik bedoel j14 en dus niet jou.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J16 nee man ik ben deze weken verjaard daarom staat er van 14 naar 15

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je hem weer een keer ziet op de voetbal kun je toch tegen hem zeggen ‘hoi, hoe ging jouw wedstrijd/training?’. Daar komt vanzelf een los gesprek met hem uit, dat hoeft niet lang te zijn. Hoe vaker je hem spreekt hoe meer je over hem komt te weten. Vertel ook gewoon dingetjes over jezelf, mss stelt hij jou ook vragen uit interesse. Succes!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • J14 T is heel ingewikkeld we hebben niet altijd dezelfde wedstrijden op dezelfde tijd en locatie dus zie ik m ook niet elke keer...

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey TS,
    Ok, dan had ik even een paar dingetjes niet goed begrepen.
    Als je hem bij voetbal ziet, kunnen julie toch over zijn en jouw match kletsen, of een match waar jullie samen naar kijken?
    Huiswerkbegeleiding kennen wij hier niet, weet dus niet hoe dat werkt. Kunnen jullie daar ook samen aan dingen voorbereiden?
    Je zal een manier moeten vinden om contact met hem te leggen.
    Groetjes.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Om beide redenen? Wat bedoel je precies? Mss moet je m toch maar vragen want zo leer je m ook niet kennen toch? En dat ik zei over 14 bedoel ik j14 dus mee he, niet jou dus. Er zitten hier best wel ouderen die zeggen dat ze 14 of zo zijn.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier. Ik zit niet bij hem in het team en hij zit niet bij mij op school alleen bij huiswerkbegeleiding. Hij kijkt volgens mij om beide redenen naar me.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Uhm en jij bent srs 14? Maar TS, nodig die jongen gewoon een keer bij je thuis uit. Dat durf je toch wel te vragen? Als hij vaak naar je kijkt vind degene jou mss ook wel chill toch? Ik ben trouwens ook gay en zo heb ik mn vriend ook leren kennen. Good Luck, SeeYa.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey TS,
    Ik heb nog een paar vragen. Als je niet wil antwoorden hoeft het niet. Ik probeer alleen een beter idee van de situatie te krijgen.
    . Hoe Christelijk is zijn familie eigenlijk? Ik ken er niet zoveel van, maar hebben streng Christelijken gewoonlijk niet hun eigen scholen en verenigingen? Terwijl hij toch gewoon bij jou op school en voetbal zit.
    . Als hij naar je kijkt, kijkt hij je dan aan in de zin van contact met je zoeken? Of bekijkt hij je in de zin van jou observeren?
    Zou je ook gewoon vrienden met hem willen zijn? Of is jouw verlangen toch vooral seksueel?
    . Als jullie met voetbal een uitwedstrijd hebben gaan jullie dan met auto’s? Kun je eens proberen om op de heen- en terugweg bij hem in de auto te zitten; kun je beginnen praten over school huiswerkbegeleiding voetbal en dan polsen naar zijn hobbies, en zo contact leggen. Misschien lukt het je om bij hem in de buurt te blijven bij omkleden en douchen.
    In ieder geval, probeer voor jezelf uit te maken wat je wil en dan concrete stappen te ondernemen. Van hiermee blijven rondlopen wordt je ook niet gelukkiger.
    Veel succes. Groetjes.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Het was bij huiswerkbegeleiding en t was maar heel even. Ik twijfel over die jongen of hij wel gay is. Ik heb m toen gewoon ff gezien. Bedankt nog voor de felicitatie.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey TS,
    Ben je ondertussen verjaard? Alsnog gefeliciteerd.
    Als je hem 2 weken geleden gezien hebt, was dat buiten school/huiswerkbegeleiding en voetbal om, of hoe bedoel je het precies? Wat zijn jullie toen gaan doen?
    Je zegt dat je het eigenlijk niet zo goed weet. Waarover twijfel je? Over jezelf? Of over die jongen?
    Ik hoop dat je voor jezelf klaarheid kunt scheppen. Ben alleen benieuwd hoe je de situatie aanpakt.
    Groetjes.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb m een keer gezien en dat was 2 weken geleden k weet t niet echt

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey TS,
    Hoe gaat het intussen met jou? En met jou en die jongen?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Dankjewel?? (dat was gewoon van de dankjewel)

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey TS,
    Is deze vraag niet al eens eerder voorbij gekomen enkele maanden geleden?
    Dit is geen kritiek ofzo hoor. Ik bedoel het goed met je.
    Ik had alleen zo voor je gehoopt dat je intussen al een stapje verder stond of wat meer duidelijkheid voor jezelf gekregen had.
    Het moet lastig zijn om hiermee te blijven worstelen. Jouw gevoelens zijn in ieder geval intens en aanhoudend.
    Zelf zou ik, denk ik, om te beginnen gewoon proberen letterlijk en figuurlijk dichter in zijn buurt te komen, langzaam een vriendschap en vertrouwen opbouwen; van daaruit kun je verder zien hoe de dingen evolueren.
    Probeer er achter te komen of julie gemeenschappelijke interesses hebben, en ga daarmee aan de slag. Misschien kunnen jullie afspreken om samen buiten school en voetbal om eens iets te gaan doen, kijken of zijn omgeving hem dit toelaat.
    Succes. Groetjes.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten