Skip to content
10 reacties
723 weergaves

Slip aan naar vriendin

Ik draag altijd slips van Armani, witte en zwarte. Ik heb een nieuwe vriendin en die zei dat ze Een jongen liever in een strakke boxer ziet. Moet ik mij aanpassen voor haar

20 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • weet niet warom.witte onderbroek, het liefst met opening, heel sexy.Draag het zelf ook. onderbroek+onderhemd. draag fruit of looom, speciaaal zaak in amsterdam,

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen23, tuurlijk, smaken verschillen en het maakt mij ook niet zoveel uit. Maar mijn schatje heeft met haar moeder een zaak in lingerie/strandmode. Dus even 2 specialistes aan het woord laten. Waarom is een slip sexyer dan een boxer? Hier gaan we :1. de zijkant: een hoog opgesneden slip van Armani toont helemaal de heup van een jongen wat je niet ziet bij een boxer. 2. achter. Een Armanislip sluit perfect aan bij de billen en laat daar zelfs een klein stukje van zien. 3. voorzijde. Zelfde verhaal. Links en rechts zie je het heupbeen. Maar vooral: zo'n slip werkt als een push-up bh bij meiden. Een boxer maskeert de bobbel maar een slip geeft net extra volume aan je mannelijkheid. Dat is het een beetje in a nutshell volgens de dames.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind ook slip opwindt

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Er zijn genoeg mensen die een slip maar niks vinden en veel liever een boxer zien. Zoals gezegd, smaken verschillen. Dat jij slips veel opwindender vindt is een mening en geen feit, en betekent nog niet dat iedereen dat vindt.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet met je eens, jongen23. Slips zijn veel opwindender dan boxers. Herinner je die iconische reclameposters met David Beckham? Bloot op zijn buik op een wit bed met een witte Armanislip aan zijn voetballerskontje. Overal in Europa viel het leven stil op straat. Duizenden voorbijgangers stonden met open mond te staren. Honderden vrouwen en ook mannen vielen in katzwijm bij het zien van zoveel schoonheid.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Je moet dragen wat je zelf lekker vindt zitten of mooi vindt. Ik weet wel dat de meiden die ik ken een jongen in een strakke calvin klein boxer het mooiste vinden. Liefst een witte met korte pijpjes

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag altijd een string vindt die het prettigst zitten en het leukste staan, ik ben ook nudist en dus helemaal bruin in een string komen mijn bruine billen mooi uit.
    Mijn vriendin is geen nudiste maar vindt het wel heel geil als ik in mijn string rondloop of zoals afgelopen weekeinde bij mij thuis naakt, zondag kwam ze ook naakt in de tuin zitten.
    Als je van elkaar houd maakt het echt niet uit wat voor ondergoed je draagt, ze zegt hooguit staat niet onaardig maar ik vindt een boxer leuker staan en dan weet je het zeker maar ik zou niet al van te voren van mijn eigen voorkeur afstappen, dus gewoon je slip dragen en dan zie je wel wat ze zegt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon dragen wat je zelf het lekkerste vindt! Als de onderbroek van invloed is op de relatie is de liefde zoek...

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 21: Smaken verschillen. De een vindt een slip mooier, de ander vindt een boxer mooier. Omdat zij een andere voorkeur heeft dan jij heeft ze nog niet ongelijk.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Zij is het die hem straks moet uittrekken dus doe je maar beter wat ze vraagt. Maar ze heeft ongelijk want een slip staat veel sexyer.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten