Skip to content
4 reacties
256 weergaves

Lengte

Ik ben 16 en 167 en ik vraag me af wanner ik ga groeien want ik ben uit gerekend op 185-190. Ik schaam me best omdat ik zo klein ben mijn neefje van 13 is al 2 koppen groter dan ik. Weet iemand wanneer ik ga groeien?

16 jaar
5 jaren geleden

4 Reacties

  • Ts hier (alweer) srry j21 ik las het verkeerd mn neefje is 1,80

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Sommige maken nog een eindspurt. Ik 11 jaar 1.59m 12jaar 162m 15jaar 187m 16jaar 190m. Ik ben nu 21 jaar en 1.98m lang. Borsthaar begon dat ik rond mijn 14de te groeien. Net als op mijn benen. Toen ik mijn penis voor de eerste keer heb gemeten was hij 14cm slap en 18 cm stijf, ik was toen 13 of 14jaar. Haren rond penis gingen daarna ook groeien, wanneer penis gestopt is met groeien weet ik niet, maar heb gehoord dat hij op latere leeftijd nogwel breder en dikker word. Hoe lang is jouw neefje ????

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Zelf ben ik 16 en 1,75 meter. Gewoon een prima lengte, maar zelf heb ik ook een vriend die wat kleiner is dan ik. Ik vind dat je je geen zorgen over je lengte moet maken. Je kan voor meisjes namelijk wat aantrekkelijker zijn. Geen zorgen maken! Je groeispurt krijg je nog wel!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben nu bijna 19 en 180 cm lang, zag op me pas toen ik net 15 was een lengte van 156 cm staan dus in een paar jaar kan je wel aardig groeien. Ik was laat. Had ook nog geen schaamhaar toen en een klein jongenspikkie. Nu heb ik zelfs borsthaar, een lul stijf van 16 cm en ben 180 cm lang. Ben er helemaal tevreden mee en t gaat met jou ook zeker helemaal goed komen denk ik.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten