Skip to content
23 reacties
2038 weergaves

Zoenende jongens

Is het in Nederland verboden dat 2 jongens op straat staan zoenen? Ik was met 3 jongens de stad in en liepen gewoon door het centrum. Een jongen en ik zeiden iets tegen elkaar en toen zoende hij mij ( niet voor het eerst) ik zoende terug en hielden onze monden even op elkaar. Ineens werden we vastgepakt en uit elkaar gehaald door een boze man. De stadswacht stond er ook gelijk bij. Wij mochten de orde niet verstoren en werden weggestuurd. Wij deden niets fout. Het is een super leuke jongen en ik mag er ook wel zijn... Wat is er zo erg aan om twee mooie jongens te zien zoenen???

14 jaar
5 jaren geleden

23 Reacties

  • Wat een sukkel is die man, een beetje jullie moment verstoren met zn gedachtes uit het jaar 2

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi gasten, ik ben een homo en ik sta regelmatig met mijn vriendje te tongen op straat en wij hebben daar nog nooit problemen mee gehad. Op straat met iemand een tong draaien, komaan zeg, dat moet toch kunnen he. Van mij mag iedereen zien dat ik homo ben en dat ik mijn vriendje graag zie want liefde is mooi en dat mag gezien worden.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • De opavan mijn vriend is zo'n man die zich er aan stoort. Hij heeft tegenover ons ook een uitgesproken mening. Wij zijn lui,doen niets nuttigs, hangen maar wat rond. Dat mijn vriend achter de kassa zit van de AH en ik in de zelfde winkel op de broodafdeling werk doet er niet toe. Het is wel de vader van mijn vriend zijn moeder.dat respecteren wij,maar voor de rest hebben we niets met die man!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hangt er ook vanaf waar je het deed. Als je het echt storend deed op een plaats waar voortdurend mensen aan het werk zijn of op privéterrein gebeurt exact hetzelfde met hetero's. Bovendien kwam de stadswacht misschien gewoon voor die man die jullie zo agressief uit elkaar trok. Anders geloof ik je niet.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ook wel eens aangesproken toen ik met een jongen stond te zoenen. Het was een ouder stel wat zich er aan stoorde.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendje is 13, ik net 15. Wij staan heel vaak op straat te zoenen. In het winkelcentrum, park, school. Nog nooit iemand die er iets van zei. Wel applaus en oehhhhh geroep.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Als je het er niet mee eens bent dan kun je het toch gewoon zeggen ipv gelijk bij de arm te pakken en agressie uit te lokken? En dan ook nog liegen hoe het was ontstaan. We zijn de stad weer in geweest en hebben gewoon weer gezoend. Toen was er niemand die zich stoorde

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is een oeverloze discussie. Persoonlijk vind ik dus ook, dat dit soort zaken fatsoenshalve thuishoort in de privésfeer ( ook bij hetero 's ).

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is absoluut toegestaan, maar jammer genoeg accepteert niet iedereen het als twee jongens in het openbaar zoenen... Wees dus altijd alert, hoe krankzinnig dat ook is, want je mag liefhebben wie je wilt. Laat je plezier dus ook niet bederven! Veel plezier!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee, het kan helemaal niet. In "deze moderne tijd" is de tolerantie niet veel toegenomen. Zeker van homomannen wordt echt niet veel getolereerd. Zeker geen gezoen in het openbaar en hand in hand lopen. Uitlokkend gedrag doet de intolerantie eerder toenemen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi gasten, ik sta ook regelmatig met een jongen te tongen op straat en ons hebben ze daar nog nooit over aangesproken. Ik zou zeggen, tong gewoon met iemand wanneer je daar zin in hebt. In deze moderne tijd moet een beetje seks op straat toch kunnen voor zover je met iemand een tong staan draaien al seks kunt noemen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Anders dan vele homo's kennelijk denken is homoseksualiteit en zeker het openlijk bedrijven ervan lang niet zo geaccepteerd als velen denken. Zo lang het een ver van mijn bed show is zeggen mensen het te accepteren, zodra het dichtbij komt is de reactie totaal anders. Ook in Nederland. Zefs in Amsterdam zijn er op de dag van de Canal Parade homo's geslagen en anderszins gemolesteerd. dit heeft ook in de kranten gestaan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit lijkt me een Belgische situatie. Die stadswachten daar moet je gewoon negeren. Ze hebben geen enkele autoriteit. Ja, ze mogen een boete (50) geven wanneer je je hondenpoep niet opruimt. Dat is het zowat. Ze mogen je niet aanspreken op je gedrag. Laat staan daar een oordeel over vellen. Het probleem is dat de meesten denken dat ze hoofdcommissaris van de politie zijn. Laat het niet aan je hart komen, ts.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Schattige vraag. Het is echt hartstikke toegestaan. Er is onlangs nog een gay pride geweest....

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. We laten zien dat we elkaar leuk vinden. Een zoen moet kunnen. Echt tongzoenen doen wel wel als we samen zijn of waar onze vrienden bij zijn. Die man het ook gewoon zeggen in plaats van ons gelijk bij de bovenarm te pakken. Onze vrienden probeerden ons los te maken en toen kwam de stadswacht. Die man heeft niet verteld wat de aanleiding was. Alleen dat hij ons aansprak op ons gedrag. Wij zeiden wel hoe het ontstond maar daar reageerden ze niet op. Want wij zijn jongeren.... We hebben vaker staan zoenen en nog nooit eerder negatieve reacties gehad of mensen die boos worden

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Zoen maar lekker door, geen probleem mee....

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is een vorm van discriminatie als jullie enkel zoenden en uit elkaar werden gehaald. Zolang jullie niet ostentatief en ongepast handelden is er geen probleem. Ik zou tevens ook een klacht neerleggen tegen de persoon van de stadswacht. Volgens mij kan dit bij Unia, maar ben niet zeker

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Beetje vreemd??. Je mag elkaar toch gewoon n zoen geven op straat.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • ' Verboden ' zou ik het niet noemen, maar ik zou het niet doen in het openbaar. Waarom zou je willen, dat andere mensen het zien. Hou het privé, zoals ik op jouw leeftijd ook deed met een andere jongen. Het genoegen is er niet minder om.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ook geen voorstander om op een drukke plaats gewoon te staan tongen. Klein kusje kan wel natuurlijk, maar echt staan tongen, want dat bedoel je toch. Toch liever niet. Das toch eerder een beetje prive, en denk dat omstaanders het daarmee eens zijn :)

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten