Skip to content
6 reacties
608 weergaves

Aftrekken

Ik ben 14 en trek mezelf regelmatig af. Doen andere mensen dit ook? En na al die tijd begint het saai te worden, dus heeft iemand een variatie tip?

14 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Ja hoor, vrijwel alle jongens trekken zich regelmatig af, zeker in de puberteit, maar ook als ze ouder zijn. Het is lekker om te doen en ook een goede manier om met je seksuele gevoelens om te gaan. Je ontdekt wat je fijn vindt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ja u laten aftrekken doet echt goed

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Een beetje glijmiddel op je eikel en dan met een vinger je eikel en het randje onder je eikel strelen. Je kunt ook het plasgaatje strelen, dat is ook gevoelig. En verder lekker met een paar vingers tegen je ballen tikken terwijl je je trekt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je rechtshandig bent eens met de linkerhand aftrekken.

    Niet aftrekken maar je toompje met een beetje speeksel of zonnecreme vochtig maken en er lichtjes over wrijven.

    Als je in de douche bent de kraan dichtdraaien en je piemel insmeren met zeep. Je hand om je stijve piemel leggen en van beneden naar boven trekken maar niet van boven naar beneden, dat geeft een heel ander gevoel dan gewoon heen en weer aftrekken.

    Als je stijf bent met je ballen beginnen te spelen tot je klaarkomt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Laat je misschien ook eens door iemand anders aftrekken. Er zal wel een andere jongen (of meisje) geïnteresseerd zijn om het te doen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broertje en ik trekken ons al juist iets meer als een jaar af, maar we vinden er echt niks saai aan hoor. Nog altijd even leuk en plezant als de eerste keer. Maar als ge heel snel aftrekt is er wel minder plezier aan. Als ge heel langzaam aftrekt dan voelt ge vanbinnen vele beter vanalles gebeuren en dan is het klaarkomen heel erg plezant. En dat altijd als ge zo aftrekt.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten