Skip to content
22 reacties
1722 weergaves

Hiv opgelopen

Ik ben 17 nog maagd en geen vriend of vriendin ook nooit seks gehad met iemand anders. Nu voelde ik me al langer ziek en moe, en hebben ze in het ziekenhuis allerlei onderzoeken gedaan ook met een ruggenprik vocht gepakt , en ik blijk HIV positief te zijn krijg nu hele goede begeleiding in het ziekenhuis maar wat nu als ik een meisje krijg????

17 jaar
5 jaren geleden

22 Reacties

  • Zwangere vrouwen testen ook nogal eens positief zonder echt HIV te hebben. Zo'n test zegt niet alles, lees de bijsluiter meer: de uitslag ervan moet geïnterpreteerd worden, ofwel, andere zaken zoals wel of geen seks gehad met anderen, worden meegenomen in de besluitvorming. Ze hebben je waarschijnlijk niet geloofd en misschien heb je geen HIV.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ok. Blijf het een ongeloofwaardig verhaal vinden. Maar goed, het zal wel. Succes ermee.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 23, Om je uit de droom te helpen neen niet het ziekenhuis van Veghel Uden Oss nog meer naar het zuiden. En het is een gelijk aardige case alleen hier zijn wel mensen besmet met het HIV virus. Ook de tuchtcommissie zoals je al meteen gaat roepen is hiervan uiteraard op de hoogte. Maar wat dan nog. Het is gebeurd, ik of wij kunnen de klok niet terug draaien die andere mensen zijn inmiddels wel gescheiden. Achteraf bleek het dus foutje bedankt. Maar WIJ zitten wel met de gebakken peren.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS, Ziekenhuis in Noord-Brabant zeg je? Toch niet toevallig het Bernhoven in Oss? In 2007 is er daar gedoe geweest rond de mogelijke besmetting van 500 patienten met HIV en hepatitis B door een fout in de desinfectiemachines. Gelukkig is niemand toen besmet geraakt. Het lijkt me wel erg sterk dat ze enkele jaren later weer zo'n fout maken. Als er werkelijk zoals jij beweert 3 mensen besmet zouden zijn geraakt was dit echt wel op de een of andere manier naar buiten gekomen. Dit soort zaken zijn tegenwoordig niet in de doofpot te houden. Ik ga er dus maar van uit dat je onzin zit te vertellen. Zo niet zou ik je toch echt aanraden een klacht bij het tuchtcollege in te dienen. Of ga je nu vertellen dat je dat al hebt gedaan en dat ze je niet geloven. ;-)

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 18 ik ben TS ik wist eerst helemaal niet dat ik HIV heb opgelopen daar, maar omdat er al meer klachten waren achteraf ben ik toch onderzocht en is het naar voren gekomen dat ik ook een slachtoffer was dat door niet goed gereinigd operatiegereedschap slachtoffer is geworden. het klinkt niet voor de hand liggend maar het is wel zo......... Dus aub kappen met opmerkingen dat het mn eigen schuld zou zijn je weet niet wat je zegt

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Als het waar is dat je hiv hebt door een fout in het ziekenhuis moet je er werk van maken. Als je het hebt verzonnen moet je kappen met die onzin! Je moet niet de gek hebben met ongeneeslijke ziekten of er mee spotten!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Het ziekenhuis zit in het zuiden des lands en neen ik heb het niet verzonnen het schijnt met niet goed gemaakt operatie materiaal gebeurd te zijn er is nog een volwassen man van in de 50 en een vrouw van rond de 40 die ook besmet zijn. Dus houd aub op met beschuldigingen bij mij neer te leggen dat ik met mn kont of mond ergens open heb gestaan. Ik vindt dat echt beschamend hoe mensen hierop reageren

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind dit een ongeloofwaardig verhaal. Volgens mij verzin je het of je hebt deze besmetting door onvoorzichtig eigen gedrag opgelopen. Ik vermoed dat je het verzonnen hebt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • TS, je was 14 toen je geopereerd bent? Het ziekenhuis had niets genoteerd dat je hiv had opgelopen. Dat werd pas 3 jaar later ontdekt. In dat zelfde ziekenhuis? Hoe wisten ze dat het door die operatie kwam? Wisten ze gelijk na de operatie dat je besmet was? Wanneer kreeg je klachten? Na drie jaar?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • he gast wat voor zever vertelt je hier , hiv krijg je door te vrijen met iemand anders die poz is , dus , ook kan het zijn dat hij steathing toepaste , condoom op eens jij goed geil condoom scheuren en je neuken

    aan 17 jaar ben je nog een kind en hiv, je bent veroordeeld tot het pakken van tripla levenslang en ja je stond geil zekers, maar ja ik geloof je verhaal niet

    enkel wie zijn gat verbrandt moet op de baren zitten, dus jij hebt je gat aangeboden ergens

    jammer voor u maar denk dat je aan 17jaar geen ervaring hebt of had en een oudere je gewoon misbruikte

    de eerste die mij anaal pakt grijpt ik bij zijn ballen en maak die zijn ballen kapot

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon een condoom om doen bij een operatieve operatie in het ziekenhuis?????

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Gwn een condoom omdoen of is dat niet genoeg?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben op mn 14 jaar geopereerd aan mn maag in het ziekenhuis in Noord Brabant nu blijkt dat ik mn HIV status daar ben opgelopen alleen zetten ze het niet op papier en willen ze het ook niet vertellen behalve aan mijn ouders en dan ook nog enkele apart, zodat ze het niet kunnen getuigen bij een rechtbank of zo. Mijn leven is dus op deze manier om zeep gebracht en ze nemen geen verantwoording wat een BULLchit is dit

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je een meisje krijgt moet je het haar gewoon vertellen. En daar niet te lang mee wachten. Je merkt dan vanzelf hoe zij daar mee omgaat. Daar verander je toch niets aan.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb jij je ergens aan een vuile naald geprikt? Hiv krijg je niet zomaar! Onveilige sex, naalden, dat zijn de oorzaken er van!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe heb je het gekregen??? HIV krijg je niet door een zoen, handdruk, vliegensteek of door de wc bril.....

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Vraag me toch af hoe ts het dan heeft opgelopen, ja de kans met spuiten, maar niet door elkaar een hand te geven, wc bril,allemaal theorién die volgens de deskundigen niet kunnen.
    Dan lees allerlei reactie's, dat je rustig kunt vrijen met iemand die hiv heeft, als degene maar een pil neemt waar mee je dan een ander niet kunt besmetten, wie zegt dat degene zo'n pil inneemt? Een condoom wordt altijd aan geraden, dan geloof niet alles wat anderen zeggen, de redactie verwees naar een site, vind ook wil je daadwerkelijk een goede voorlichting over hiv,soa en veilig vrijen zoek dan een huisarts die je ook nog kan doorverwijzen zodat je een echt goede voorlichting
    krijgt,hoe je hier mee moet omgaan.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben de T.S. Ik kwam er achter omdat ik steeds spierpijn had en depri rondliep ook mijn normale omgang was minder met mijn familie na een grondig onderzoek hebben ze me ook getest op hiv en bleek ik dit te hebben. Ik ben vanaf die dag niet eens meer met mezelf bezig geweest. Wil ook geen relatie omdat je jet dan moet vertellen en ik wil aan de ene kant blijven leven maar aan de andere kant wil ik ook wel heel laf gewoon inslapen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey gast, je kunt gewoon met iedereen blijven neuken hoor want er bestaan pillen die je moet nemen en dan kun je het niet meer door geven aan een andere jongen of meisje. Vraag dat maar is aan je dokter. Als je die pillen neemt dan kun je gewoon zonder condoom blijven neuken. Ik ken ook een jongen met hiv en die neukt ook gewoon zonder condoom met mij. Dat is geen enkel probleem. Je kunt gewoon lekker blijven genieten van seks maar zeg het altijd wel eerlijk tegen de persoon met wie je gaat neuken.   Van de redactie, check even deze site en je huisarts: https://www.levenmethiv.be/seksualiteit/seks/vrijen-na-je-hiv-diagnose

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • HIV via muggenbeten is vrijwel uitgesloten! Dit kun je vinden op Google. HIV overdragen door speeksel is eveneens onmogelijk. Bloedtransfusie zou mogelijk zijn maar daar is de controle in Nederland streng op en daardoor vrijwel uitgesloten. HIV komt door onveilige seks waarvan de 1 al besmet is met HIV. Als je beiden geen HIV hebt kun je het elkaar ook niet geven! Nog een kans op besmetting is gebruik van elkaars spuiten bij drugsgebruik. Je krijgt geen HIV door de wc bril, iemand een hand geven of door een zoen. Ook niet door muggen. Vertel eens TS. Hoe kwam je er achter dat je HIV hebt???

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten