Skip to content
15 reacties
4534 weergaves

samen plassen met vriend

ik was met een goede vriend van mij buiten aan het chillen. ik moest plassen en hij ook. ik zei we kunnen samen tegen een boom plassen en dat vond hij goed. we hebben samen tegen dezelfde boom staan plassen zagen ook elkaars piemel. het was een fijne ervaring om elkaars piemel te zien maar ik ben niet gay ofzo. hoe denken jullie hierover?

16 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • Ik heb het altijd wel leuk gevonden om andere jongens mijn piemel te laten zien. Op die manier heb ik er heel wat gezien en ben er helemaal aan gewend als een jongen of man naakt is. Ben trots op mijn eigen piemel en lach dus ook niet meer als die van een ander er anders uit ziet dan ik verwacht had.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien kwam het goede gevoel door het man zijn. Typisch mannending wat we deden.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • So what. Dan krijg jij een stijve. Hetzelfde overkwam mij ook en het maakte hem alleen maar nieuwsgieriger en uiteindelijk hebben we een paar jaar langs elkaar bekeken, aangeraakt en afgetrokken. Leuke ervaring.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 19 Ben wel bang dat ik een stijve krijg. Dan kan ik niet meer plassen en sta ik daar.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat hij gewoon benieuwd is hoe die van jou eruit ziet. Ook omdat jij wat ouder bent. Dan weet ie wat hem te wachten staat over 2 jaar. :)

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendje van 12 vroeg pas of hij mijn piemel eens mocht zien. Ik zei nee maar als we ergens buiten zijn mag hij hem zien als ik ga plassen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 16. Je had er een goed gevoel bij, maar het wond je niet op ? Je kreeg er dus geen stijve van. Wat is bij jou dan er een goed gevoel bij krijgen ?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22 kijk je dan soms ook ?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • het winde mij niet op, maar had er wel een fijn gevoel bij.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Het idee om samen met een vriend te plassen, maar ook met vreemden bij een publieke urinoir, of met medeleerlingen op een school, windt me zeer op. Moeilijk uit te leggen, want, om heel eerlijk te zijn, ben ik niet zo geïnteresseerd in hun piemel (natuurlijk wel een beetje), nee, ik vind het om een andere reden opwindend, maar waarom weet ik ook niet precies. Ik vind het gewoon geil om naast andere jongens te plassen, voelt gewoon goed en het windt me op.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Vind ik goed als je niet preuts bent en je niet schaamt om samen te pissen. Waarom zou je elkaars piemel niet mogen zien, je bent toch vrienden. Heeft niks met gay te maken.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Van mij hoeft dit niet, maar veel jongens vinden dit stoer. Ook als ze op vrouwen vallen. Mij windt het niet op en ik vind het niet nodig een andere kerel te zien pissen . Niet tegen een boom en ook niet bij de pisbakken.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Normaal, hoort er bij, boys will be boys!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon jongensgedrag, kijken en vergelijken hoort erbij :p

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb dit nooit meegemaakt met vriendjes van mij. Wij gingen gewoon apart staan omwille van de 'privacy'. Waarom wilden jullie per se tegen dezelfde boom plassen, als er geen bijbedoelingen waren ? You know wat I mean ?
    Wink wink, nodge nodge !

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten