Skip to content
16 reacties
2099 weergaves

Tepel piercing

Ik zou graag een tepel piercing willen nemen. Nu heb ik me laten vertellen dat dit een van de pijnlijke piercings is. Zelf heb ik op oorbellen na nog geen enkele piercing. Zijn er jongens hier die tepel piercings hebben en wat zijn dan jou ervaringen hiermee?

20 jaar
5 jaren geleden

16 Reacties

  • @jongen23 gaaf dat je ook tepelpiecings hebt. En 2,5 mm is volgens mij al een dikkere maat dan dat er wordt gezet. 6 mm is wel super cool. Het hangt er van af of het gaat als ze diep genoeg zijn gezet. Bij mij was dat gelukkig wel zo en daarom is er nooit wat meer gebeurd. Die van 5 mm vind ik erg fijn aanvoelen. Ik voel ze wel hangen maar dat vind ik juist lekker.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen20: ik ben niet besneden en het velletje gaat er niet helemaal meer overheen maar dat vind ik niet erg als de eikel gedeeltelijk bloot ligt.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • J17 en j22,zijn jullie ook besneden? Ik vind als je een PA hebt, dat je eikel dan bloot moet zijn

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • jongen 22 jaar super cool dat je al tepelpiercing hebt van 5 mm ik heb er nu zitten van 2.5 mm in beide denk er aan om ze te stretchen graag zal ik gaan tot 6 mm is dit doenbaar om ze te dragen

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen17 Een PA voelt erg lekker in je pik en tijdens de sex wordt je pik ook van binnenuit daardoor gestimuleerd. Dat geeft een erg lekker govoel en ook mijn orgasme is intenser. Als ik mijn PA uitdoe dan lijkt het wel of ik wat mis.

    En ook vind ik hoe dikker de PA hoe lekkerder het voelt.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @22. Ik heb twee jaar tepelringen genomen. Volgende week laat ik een PA piercing plaatsen. Wat voor genot ervaar jij?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen17
    Gaaf dat je ook dikke tepelringen hebt. 6 mm is erg dik maar staat ook wel stoer. Op welke leeftijd heb jij tepelpiercings genomen? Wel een lekker gevoel om die ringen de hele dag te voelen bewegen.

    Een PA is een aanrader! Het prikje doet nauwelijks pijn en het genot dat je ervan hebt is super.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon doen! Pijn viel bij mij reuze mee. Ondertussen heb ik gouden tepelringen van 6 mm. In combinatie met mijn tribal tattoos op mijn schouders, borst en rug staan ze super! Ga nu voor een PA piercing.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb mijn tepelpiercings al heel lang, sinds ik 12 was. Ik kan me eigenlijk niet meer herinneren of ze veel pijn deden. Eerst een paar jaar staafjes en daarna ringetjes. Ik ben op mijn 15de begonnen met ze op te rekken en nu heb ik 5 mm ringen door mijn tepels heen. Het oprekken was wel pijnlijk. Ik vind ze erg lekker voelen en ook als er mee gespeeld wordt. Ik ben echt tepelgeil.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Alleen het steken van de gaten door je tepels doet pijn. En een tijdje daarna zijn je tepels nog erg gevoelig. Daarna zal het juist lekker voelen dat je piercings door je tepels hebt. Ik heb direct mijn beide tepels laten doen. Heb ze nu 2 jaar en nog geen moment spijt van gehad. Het ziet er stoer uit vind ik. Helemaal ook als je een strak shirt aan hebt waar je ze door heen kunt zien of als je shirtloos bent. En het voelt ook nog eens super lekker vind ik.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Groeit inderdaad gewoon weer dicht. Bij mij zie je er niets meer van . Mijn vader was woest toe hij die tepelpiercing zal en beloofde me het geld terug te geven als ik hem liet dichtgroeien en beloofde mezelf niet meer te verminken tot ik 21 ben. Ik denk geen piercings en ook geen tatoeages meer te laten zetten. Zonder ben je eigenlijk mooier.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb eerst alleen mijn linker tepel laten piercen. Vond het zo tof dat ik na een half jaar mijn rechter tepel ook heb laten piercen. Eerst staafjes, nu ringetjes. Het is pijnlijk om te zetten, maar heerlijk om te hebben. Als je twijfelt zou ik het doen. Als het toch niet na verwachting is kun je het weer dicht laten groeien.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ze in beide tepels en vind ze super.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • doet best wel pijn

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb het alleen links laten doen. Doet verrekte pijn als die gezet wordt en ook nog een tijd erna. Eigenlijk vind ik het nog niet eens zo geweldig. Ik haal hem er misschien weer uit. Mijn vriendin vindt me mannelijker en aantrekkelijker zonder piercing in mijn tepel. ik had het beter voordat ik het liet doen met haar kunnen bespreken.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Vond het niets pijnlijker dan de navelpiercing. Door de tong deed bij mij het meest pijn

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten