Skip to content
20 reacties
1786 weergaves

Bultjes op piemel

Hallo allemaal, Ik heb allemaal kleine huid bultjes opijn piemel het zijn geen puistjes want je kan ze niet echt aan raken alleen lijkt het wel zo. Het zijn er best wel veel. Mijn vraag is, is dit normaal? Enzo niet dan wat kan ik er tegen doen.

13 jaar
5 jaren geleden

20 Reacties

  • Ik zou het gewoon eerst aan je vader vragen wat dit is, hij heeft tenslotte ook een penis. Ik zou niet te veel luisteren naar wat mensen op dit forum zeggen want, hoewel zij dit natuurlijk uit goede wil doen, hebben we die bultjes/vlekjes gewoon niet gezien. Als je vader het niet weet, ga dan gewoon naar de dokter.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • De dokter gaat echt niet uitgebreid aan je penis zitten. Hij zal hooguit even kijken. Dat je daarvan een stijve ktijgt is echt onzin. Er is helemaal niets seksueels opwindend aan. Bovendien: waarom wordt nu ineens over een stijve krijgen bij de dokter gesproken? Daar is toch helemaal geen vraag over gesteld? Weer een fantasietje van iemand?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook zo van die kleine bultjes, maar niet zo heel veel.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij snappen best wel dat het spannend is om hiermee naar je arts te gaan en als hij/zij aan je worst zit dat je een stijve krijgt. Maar dan weet je wel wat er aan de hand is

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat denk je van naar de dokter ermee?

    18 jaar
    5 jaren geleden

  • Ik heb helemaal aan de bovenkant en zijkanten ook van die bultjes op de huid van mijn piemel zitten,het zit bij mij meer aan de bovenkant,waar de huid van de piemel begint.Ik denk,dat het bij mij piekjes van Fordyce zijn.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als de puistjes op de schacht van de penis zitten zal het geen parelketting zijn. Maar "Plekjes van Fordyce" check https://nl.wikipedia.org/wiki/Plekjes_van_Fordyce voor een plaatje

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Is je probleem nu over of heb je steeds last?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Volgens mij heb je een parelketting. Die heb ik ook. Is blijkbaar niks aan te doen. Sommige mannen melden dat ze door olie van het kruidvat van de parelketting af zijn gekomen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat zijn talgkliertjes. Niet in knijpen dat kan infecties veroorzaken of littekens achterlaten. Het is heel normaal om te hebben.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat zijn kleine haarzakjes. Dat is heel normaal, iedereen heeft ze, alleen zijn ze bij de een zichtbaarder dan bij de ander

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Goede vraag ts het zijn geen puistjes( weet ook niet waarvoor ze zijn) maar heel veel jongens hebben dat bij hun puberteit en het gaat weg...

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt allemaal voor de reacties. Wat extra informatie : het zijn geen knijpbare puistjes en ze ook niet wit voor de mensen die zich dit afvroegen

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Oeps sorry bijna vergeten ze zitten bijna overal en het zijn een soort vlekjes maar wel klein

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je het niet vertrouwd ga dan even langs de huisarts. Ik had een jaar geleden last van 1 bal, en ja ik kreeg een stijve piemel. Maar dat zien huisartsen wel vaker denk ik

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Kijk hier maar eens: https://nl.wikipedia.org/wiki/Parelketting_(aandoening). Is dit het?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet mee inzitten. Het zijn de plaatsen waar de haarjes gaan uitkomen. Idereen heeft dat wel.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Knijp er eens is misschien komt er troep uit dan zijn het wel puistjes. Anders misschien haarzakjes

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Op de huid van mijn schacht heb ik ook zo van die witte plekjes die er precies uitzien als puistjes maar het zijn geen puistjes.

    En van andere jongens weet ik dat ze dit ook hebben.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Waar zitten ze? Op je eikel?

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten