Skip to content
34 reacties
8972 weergaves

Piemel stinkt

Mijn piemel stinkt soms echt heel erg. Soms ruikt mijn onderbroek naar mijn piemel en dit is best vervelend. Weet iemand hoe it dit kan stoppen? ( ik ben besneden btw)

16 jaar
5 jaren geleden

34 Reacties

  • Ik ben gay en interesseer me in piemels. Ik hou me ook bezig met verzorging. Het is niet vreemd dat een piemel stinkt. Hij zit vaak opgesloten, het broeit in de broek. Als je m dan ook nog met zeep of alcohol wast verlaagd je zuurtegraad. Dat vindt smegma heerlijk. Dat is een onschuldige aandoening die je piemel vreselijk laat meuren. Ook SOA's houden van een lage zuurgraad. Dit kun je vinden als je op Google zoekt op "mijn piemel stinkt". Was m gewoon dagelijks met lauwwarm water, velletje helemaal naar achteren. Zo blijft ie gezond en schoon. Een piemel moet naar piemel ruiken en smaken en niet naar zeep, alcohol of deo.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Dacht je dat hij dit niet al lang geprobeerd heeft ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb je al geprobeerd om na het douchen je lichaam en je pik in te smeren met bodylotion voor onder de douche, die spel je daarna weer af en laat n gladde huid achter. Misschien dat het helpt

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Daar gaan we weer. Hij is al overal geweest !

    20 jaar
    5 jaren geleden

  • Ik zou maar naar de huisarts gaan met het probleem,je hebt zelf al van alles gedaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 14 Hij kan er inderdaad niets aan doen dat hij dit probleem heeft. Alle voorgelegde methodes om van het probleem af te komen, werken bij hem niet. Het is dan toch geen rare conclusie te stellen dat hij dan met zijn probleem ( een stinkende piemel ) zal moeten leren leven ?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • J17 ... hij kan er toch niks aan doen niet gelijk zeggen dan moet je er maar mee leven

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jammer TS, dan zal je er mee moeten leven. Hopelijk stoot je niet al te veel partners af door je probleem.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb gelukkig geen stinklul. Ik douche iedere dag voor ik naar bed ga. Nooit met zeep, want dat is niet zo goed. Wel ruik ik gewoon naar een man. Mijn vriendin vindt dat normaal en zelfs wel aantrekkelijk. Zij ruikt meestal wel licht naar parfum.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier @J17 ik ben besneden zo als ik al heb gezegd. Natuurlijk douche ik elke dag en ook elke dag een schone onderbroek aan. Maar tot nu toe helpt eigenlijk niks :(

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je alle dagen een douche neemt gaat het niet echt stinken hoor.
    Beetje overdreven vind ik.
    Een piemel heeft zowiezo een 'geurtje', das normaal. Een gedragen onderbroek heeft ook een geurtje, ook perfect normaal. Anders zouden we niet alle dagen een schone aantrekken.

    De meisjes hebben ook een 'geurtje' bij de geslachtsdelen.
    Je mag je wassen en zeep gebruiken, al kap jer alcolhol over.
    Na een tijdje is de 'geur' er toch weer.
    Niets abnormaal aan. :)

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben het eens met jongen 17. Het belangrijkste is dat je na het plassen goed je piemel schoonmaakt, anders blijft er urine achter en dat gaat stinken. Gewoon goed laten uitdruppelen, ik knijp vaak ook als het ware de laatste druppeltjes eruit en dan dep ik het met wc-papier. Het helpt echt, probeer maar.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • J16 ik douche 2x per dag bij opstaan en naar bed gaan, of na sporten

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Je moet elke dag douchen ! Ook als je geen stinkende lul/eikel hebt. Eens per twee dagen is gewoon vies ! Vroeger gingen Nederlanders zelfs maar 1 x per week onder de douche. Zijn er onder de forumleden meer mannen die niet iedere dag douchen ?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Beste topicstarter, ik kan je helpen. Je piemel stinkt waarschijnlijk altijd, omdat je niet zorgvuldig plast. Het is de bedoeling dat je tijdens het plassen je voorhuid helemaal naar achter haalt, en na het plassen goed uitdruppelt en het daarna met papier goed afdroogt. Ik had dit probleem vroeger ook altijd. Doordat er plas overbleef tussen mijn eikel/voorhuid, ging het rotten en stinken. Nu is dat voorbij. En oh: ook minstens elke 2 dagen douchen en je eikel schoonmaken. Laat je weten of het werkt??

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Aftershave met een lekker luchtje en een beetje alcohol doet nauwelijks pijn en je bent van echt alle stank af. Mijn vriendin vindt het lekker ruiken en heel sexy ! Ik doe dit al jaren en ga er 100% zeker mee door.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was m’n pik en eikel onder douche met water en douche schuim, daarna heel goed afspoelen. Geen rare dingen gebruiken zoals alcohol dat gaat zeer doen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat je lekker vindt is persoonlijk. Ik vind alcohol op m'n pik ( ook op m'n eikel ) , balzak en liezen niet alleen superclean, maar het geeft me ook een opwindend gevoel. Je voelt het natuurlijk wel !

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Alcohol op je pik? Kijkt me niet echt lekker! Als je m gewoon goed wast dan is ontsmetten toch niet nodig?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dat meestal een stinkende eikel na mijn sperma spuiten en plassen maar ik douch mij elke dag dus dat ruikt dan ook wel weer lekker fris.

    13 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten