Skip to content
16 reacties
1798 weergaves

Genantste moment

Wat was het genantste moment uit jouw leven? Bij mij eens tijdens gym. Ik was aan zo'n haken aan het hangen en iemand trok mijn broek naar beneden maar mijn onderbroek ging mee uit. Iedereen zag het.

14 jaar
5 jaren geleden

16 Reacties

  • Ongeveer een jaar geleden was ik met een 2 kennissen naar het zwembad gegaan. We waren toen in de gemeenschappelijke omkleedruimte, er waren voor de rest geen mensen in die kleedruimte, dus wij zaten een beetje te dollen met elkaar, door ff naakt te dansen en dat soort dingen. Dus ik sta daar in me naakie te dansen komt opeens mijn docent nederlands de omkleedkamer binnenlopen met zijn zoontje. Ik schaamde me echt kapot, mijn vrienden vonden het natuurlijk helemaal geweldig, die zitten namelijk niet op dezelfde school, dus hebben verder niks te maken met die docent. Voelde ook raar aan in zijn lessen daarna

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi jongen 16 jaar; ik denk dat ze iets jonger waren. Denk begin/midden 15. Ik voelde me betrapt, maar later denk ik zou ik ze hebben gevraagd om mee te doen. Later heb ik zelf overigens ook wel eens over hokjes heen gekeken als ik een jongen bloot wilde zien.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat ik een jaar of 12 was. Ik ging toen zomers een keer in het bos spelen met hem toen het ineens enorm begon te hozen. Geen jas mee natuurlijk, dus gingen we zo snel mogelijk naar zijn huis om weer op te drogen. Omdat zowel wijzelf als onze kleren zijknat en smerig waren moesten we van zijn moeder onze natte kleren uittrekken terwijl zij het bad voor ons liet vollopen zodat we weer konden opwarmen. Dus ik trek eerst mijn shirt uit en vervolgens mijn broek. Blijk ik s' ochtends een witte onderbroek te hebben aangetrokken die ook zijknat is en waar je dus alles doorheen ziet. En net op het moment dat ik mijn broek aan het uittrekken ben komt zijn moeder weer terug om de natte kleren op te halen, en ziet zij dus ook mijn piemel door mijn onderbroek. Dat was een best wel genant moment.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 20

    Hoe oud waren die jongens ? Dat is toch geil zeg. Ik denk dat iedereen dat erg zou vinden van zo betrapt te worden. Maar ik als ik een van die jongens was geweest, ik zou genoten hebben.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 14 of zo, toen mijn vriendje en ik tijdens een warme zomer in een weide wat lagen te slapen. Toen mijn vriendje wakker werd, merkte hij dat mijn piemel open en bloot in mijn short te kijk lag. Had hij er niets beters op gevonden dan met een grassprietje het uiteinde van mijn piemel te kietelen tot ik klaarkwam en daar wakker van werd. Ik beschaamd en hij maar lachen natuurlijk !

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik een jaar of 16 was, stond ik in het zwembad in een kleedhokje. Ik kreeg zin om me af te trekken. Toen ik had gespoten keek ik omhoog en zag twee jongens over de rand kijken. Ik denk dat ze daar al de hele tijd hadden staan kijken hoe ik klaar kwam. Ik schaamde me rot.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 16, toen ik in de urinoirs van een tankstation langs de autosnelweg in de urinoirs stond. Daar waren geen tussenschotten. Komt daar een jongen van 13-14 binnengelopen die op vijf meter van mij komt staan. Dan merk ik plots dat hij naar mijn piemel staat te gluren. Ik dek hem dus zoveel mogelijk af met mijn handen. Maar wat ik zo genant vond is, dat ik intussen een enorme stijve kreeg, die ik niet meer kon verbergen, terwijl die jongen maar bleef kijken.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij was dat op mijn 13, toen ik in de urinoirs op school voor de eerste keer klaarkwam, terwijl ik naar de piemel keek van de jongen die naast mij stond.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik in de derde klas van de middelbare school zat waren we met een groepje van ongeveer 15 mensen naar het zwembad gegaan. We gingen op een begeven moment van de glijbaan, maar dan er zo af dat eerst je hoofd komt en dan je voeten, maar de stroming komt dan natuurlijk ook vanuit de andere kant, dus in de glijbaan was ik mijn zwembroek verloren, echter kwam je aan het einde niet in een zwembad, maar gewoon in het eind van de glijbaan waar dan ongeveer 10 a 15 cm diepte is kwa water. Dus daar kon ik niet ongezien wegkomen zomder dat men me naakt zag. Was ook pas als een van de laatste gegaan, dus mijn meeste klasgenootjes stonden al aan het eind van de glijbaan te wachten. Die dag zal ik n

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik kwam de 1x toen ik met een jongen in bed lag veel te snel klaar hij was mijn nog maar net aan het trekken en bam daar kwam ik al.

    en toen ik hem ging rukken deed ik het helemaal verkeerd hij zij nee zo moet het zo vind ik het lekker.

    ik schaamde me enorm en kon wel door de grond zakken

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 14

    Wat jij persoonlijk gênant vindt, is vaak opwindend en geil voor wie het ziet.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • ik was aan het trekken in de klas over de middag. ik dacht dat ik alleen was, maar er zat een klasgenoot op de grond. toen ik begon te spuiten stond ie recht en liep naar buiten. heel vervelend en ja genant. ik durfde hem de eerste tijd niet aan te kijken. nu doet hij gewoon tegen mij

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 14

    Na de schooluren, rond 17u denk ik, hebben we afgesproken bij de urinoirs. Daar was toen niemand. In de urinoirs zelf ging hij naast mij staan. Dan heb ik mijn piemel tevoorschijn gehaald en hem laten kijken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Na een hele nacht autorijden waren we eindelijk op bestemming en gingen we nog ff vrijen. Toen ben ik tijdens het vrijen in slaap gevallen boven op mijn vriendin. Ze zegt wel dat ze het lief en schattig vond en dat ze me nog lang heeft laten liggen zo maar ik schaam me nog altijd. In slaap vallen tijdens het vrijen heeft naar mijn gevoel een gigantisch looser gehalte.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 18, deed je dat?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Zelf was ik zo 'n 13-14, toen ik op school op de speelplaats een 'ongelukje'
    had door een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Op een gegeven ogenblik struikelde ik aan de rand van de speelplaats over een obstakel. Toen ik weer recht kwam zag ik meteen dat het topje van mijn piemel uit mijn gulp stak. Ik droeg toen een slipje met een opening vooraan, maar mijn gulp stond blijkbaar open. Vandaar. Ik fatsoeneerde mij vlug in de hoop dat niemand het gezien had. Maar een jongen die vlakbij stond had het toch gezien en kwam daarop naar mij en zei : ' ik zal niemand iets zeggen, wanneer ik hem helemaal mag zien, en liefst stijf. Wanneer kan dat ? '

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten