Skip to content
10 reacties
317 weergaves

Voorhuid

Hey boys ik had een vraagje. mijn voorhuid is best wel strak en als ik een erectie heb dan krijg ik hem niet helemaal naar achteren en doet dat pijn. Wat kan ik doen zodat t geen pijn meer doet of dat ie minder straks word. Joejoe

15 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • @j16 Cool man! "Omdat ik het graag wilde" vind ik prima reden :-) Moet eerlijk gezegd wel beetje lachen om dat topic over voorhuid zittend plassen. Hebben besneden jongens dus helemáál geen last van. Gaat allemaal vanzelf, netjes, schoon en we hebben minstens zoveel plezier.

    19 jaar
    5 jaren geleden

  • Vorig jaar ben ik besneden,omdat ik dat graag wilde.het is veel fijner.Bij mij was het geen medische noodzaak of geloof.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @j18 dankjewel. Besneden zijn is gewoon fijn en ik snap niet dat niet meer jongens het laten doen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen19 Je hebt 100% gelijk! Ik ben ook besneden en zou het niet meer anders willen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • denk dat als je voorhuid op je 15e nog strak is en pijn doet je het beste nu eerst naar de huisarts kunt gaan. Hij ziet het vaker en heeft er ervaring mee. Hij kan dan ook het beste beoordelen of oprekken of een zalfje zin heeft of dat je inderdaad beter meteen voor een besnijdenis kunt gaan. Besnijden raad ik sws aan als oprekken met een paar weken niet zou helpen. Je kunt het het beste dan bij een gespecialiseerde kliniek laten doen. Tis een kleine ingreep en de rest van je leven plezier van (ervaring!).

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • He ts. Ik weet niet hoe ver je m stijf terug kan trekken? Maar als hij net voor de dikke rand blijft zitten dan moet je veel trekken in bad. Als dat na een tijdje niet goed gaat dan naar de dokter. Het het zelvde en dat zei de dokter ook tegen mij. Maar heeft niet geholpen en ze hebben mijn voorhuidje weg gehaald.??is nu beter zo.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dit probleem ook al heel lang. Je kan op Google zoeken naar het oprekken van je voorhuid. Dit kan in veel gevallen het probleem oplossen. Maar als het echt heel erg is en je krijgt er last van kan je het beste even naar de huisarts gaan.

    Bij mijzelf komt de voorhuid in slappe toestand er wel naar achteren maar bij een erectie niet. Tip: probeer niet eerst je voorhuid naar achter te doen en dan een erectie te krijgen want dat kan heel veel pijn doen of zelfs je voorhuid scheuren.

    Succes.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Bekend probleem. Vroeger werd dit bij de schoolarts gecontroleerd. Als je daar niet heen gaat of het bij jou op school is afgeschaft, is het verstandig ermee naar je huisarts te gaan. besnijdenis of een sneetje kan het probleem oplossen. hebben ze bij mij ook moeten doen. Je hebt van die ingreep niet veel last. Er blijft wel een littekenrand zichtbaar, maar mijn vriendin vindt dat sexy ! Ik hoop dat je gauw geholpen wordt, want dit is natuurlijk waardeloos.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is niet goed als die stijf niet naar achteren kan, dan kun je hem beter besnijden

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey. Dat is vervelend. Je moet eigenlijk gewoon gaan 'oefenen'. Dus elke dag even je pik hard maken en dan proberen je voorhuid iets verder terug te trekken dan de dag ervoor. Zo moet die langzaam oprekken tot die over de rand van je eikel kan. Als dat niet werkt of het doet teveel pijn moet je het tegen je ouders zeggen. Dan kan je met hen (of alleen natuurlijk) naar de dokter. Die kan dan zalf voorschrijven waarmee het oprekken wel moet lukken, of misschien een kleine ingreep doen. Succes! Laat je over een poosje even weten of het gelukt is?

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten