Skip to content
12 reacties
373 weergaves

Riem om

Wie van jullie heeft altijd een riem om, ook al heb je een riem niet nodig om je broek op te houden? En wat voor riem heb je dan om?
Bij mij in de klas hebben bijna alle jongens altijd een riem om, ik ook, ook al zakt m'n broek niet af. Ik vind een broek met een riem lekkerder zitten en het staat veel cooler dan zonder. Ik heb graag leren witte en bruine riemen om.

15 jaar
5 jaren geleden

12 Reacties

  • jaa dat doe ik ook, eerst haatte ik riemen maar nu echt elke dag heb ik er een om. Ik heb alleen geen leuke riemen, alleen een zwarte en een bruine maar binnekort ga ik shoppen en ga ik er een paar halen. Hebben jullie tips voor een beetje leuke riem hoe die eruit moet zien?

    Ik doe ook altijd mn trui of tshirt een beetje of helemaal in mn broekdat je hem ook daadwerkelijk ziet

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb nu ook altijd een riem om. Ik heb van mn broer een paar hele vette riemen overgenomen die voor hem te klein waren geworden. Het zijn een congackleurige en een witte riem en allebei zo 5 cm breed. Echt super cool om om te hebben!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Altijd een riem om natuurlijk! Ook als m’n broek niet afzakt. Ik heb vaak een lichte jeans met een brede zwarte riem om met Eem brede platte pin in de gesp. Die past net door m’n riemlusjes. Ik doe ook de voorkant van m’n shirt vaak losjes achter m’n riem.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik moet altijd een riem om anders loop ik in m’n onderbroek. Omdat ik aan de dunne kant ben

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is heel simpel: door een broek met riemlusjes moet je een riem dragen. Dat hoort gewoon zo.
    Ik heb ook (bijna) altijd een riem om, ten eerste hoort het en vind ik het anders een 'kaal' staan :p en ten tweede anders zakken m’n meeste broeken af.
    Mijn vriendje heeft ook altijd een riem om. Hij doet dan vaak de voorkant van z'n shirt losjes achter z'n broek zodat je z'n riem ziet. Staat echt superleuk bij een jongen!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Alleen maar als we een broek van onze neef aanhebben omdat die hem te klein geworden zijn, anders geen riem.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Eens jongen20. Levi's 501 zonder riem en zonder boxer met een of andere kutnaam er bovenuit. Pure basics. Deze ultieme oer-jeans verdraagt geen accessoires.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Haha jongen van 20, bij mij zit m’n jeans ook strak, alleen heb ik er altijd wel een brede riem bij om. Dat staat volgens mijn vriendin juist sexy ;). Soms wit, soms zwart of cognackleurig.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jep, ik heb ook altijd een riem om. Het zit gewoon lekkerder. Ik heb er eentje die ik bijna elke dag om heb: een zwarte leren riem van Chasin’ met een dubbele rij gaatjes, dubbele pin in de gesp en metalen ringen om de gaatjes. Ik vind die echt supervet.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Draag nooit een riem. Mijn Levi jeans zit strak in mijn kruis en zakt niet af. Staat best sexy volgens mijn vriendin.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb soms een riem om, niet omdat mijn broek afzakt maar omdat ik sommige riemen met sommige broeken leuker vindt uitzien.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Kheb altijd een riem, omdat mijn broek andes af zakt en gwn een riem van de C&A

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten