Skip to content
6 reacties
903 weergaves

Praten over rukken

Vandaag op school hoorde ik een jongen met een andere jongen praten over rukken en ging hun een beetje afluisteren waar ze het over hadden het ging grotedeels over hoeveel ze al konden spuiten enzo ik denk dat ze 13/14 jaar waren en had graag ook mijn ervaring willen vertellen alleen ik durfde het niet. Het lijkt me leuk daarover te kunnen praten met jongens van mijn leeftijd.

Hebben jullie tips hoe ik die jongen moet benaderen en op welke manier zelf dacht ik al aan logeren maar ja ik ken hem niet zo goed.

A.U.B geef me tips
alvast bedankt

15 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • meimaand is uitgeroepen als masturbatiemaand je kunt dat even aanhalen bij je vriendje en zien hoe hij erop reageerd Voor mij is elke maand, masturbatiemaand, maar de Amerikanen hebben altijd van die gekke ideeen en er is ook een no-fap maand bij hen: maar dat is voor mij totaal uitgesloten ...

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kunt zelf beginnen te vertellen dat je je 's morgens afgetrokken hebt maar nu al weer geil begint te worden, en dan vragen hoe vaak die ander (en) zich aftrekken.
    Of je zegt dat je probeert om een tijdje niet af te trekken, maar dat je het niet lang vol gaat houden.
    Of je vraagt of de ander al eens betrapt is bij het aftrekken.
    De meeste jongens willen dan wel gaan praten is mijn ervaring.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik zelf met jongens afspreek dan gaat het wel eens een keertje over je piemel / een stijve hebben op vervelende momenten / geil zijn, en dan worden dat soort onderwerpen besproken. Gewoon klein beginnen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier

    Thx.. hebben jullie nog meer tips k heb wat met hem gepraat om een beetje interesse in hen te tonen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet praten over rukken, maar het gewoon doen ! Je ontdekt zelf wel wat je lekker vindt. Met een boekje, filmpje of je eigen fantasie gaat het helemaal lukken !

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Naast m gaan staan op t toilet en dan zeggen soow die is best groot wordt ie stiijf ook nog groter... en dan kijken wat hij zegt

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten