Skip to content
22 reacties
1481 weergaves

Piemel nog groeien?

Hallo, me piemel is slap 6 cm en stijf 11 cm. Gaat hij nog groeien?? Ik denk dat hij voor mijn leeftijd te klein is. Iemand tips/ervaring?

16 jaar
5 jaren geleden

22 Reacties

  • Wat is de omtrek van je stijve penis trouwens? @TS Rondom meten met lint of touwtje (daarna langs latje)

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Het kan zijn dat je overal nog wat groeit maar ik denk niet dat het nog enorm gaat worden. Als je 8cm slap en 13cm stijf haalt dan heb je best aanvaardbare penis. Moet elk meisje (of jongen) kunnen doen komen. Succes.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts, ik ben nu 1,70. Ik heb geen broers/ zussen. Mijn vader is 1,83

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS Misschien dat door je late teelbal indaling je nog een groeispurt krijgt. Hoe groot ben je van lichaam ondertussen? Al zo groot als vader of broers?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi, ik ben de jongen van 16 met 19 cm, even ter reactie van jongen 16 over dat mijn partner niks te klagen heeft als mijn teelballen goed ontwikkeld zijn. Ik kan je vertellen dat ze inderdaad niks te klagen heeft, mn teelballen zijn goed ontwikkeld en ik kan best wat spuiten :D

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 19 12 cm is nog binnen de normen . Jammer dat die dun is. Valt niets tegen te doen en ook is groei op jouw leeftijd onwaarschijnlijk.Zijn je teelballen wel normaal ontwikkeld ? Wat je vriendin zegt vind ik niet zo verstandig, want het maakt je natuurlijk erg onzeker. Probeer haar voor je je lid inbrengt met je vingers clitoriaal aan haar trekken te laten komen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben 19 en mijne is niet meer gegroeid slap is ie 6,5cm en stijf 12cm ik hoop dat ie nog gaat groeien want m'n vriendin vind hem klein maar vooral heel dun de dunste die ze ooit gezien heeft zegt ze

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • 14 cm is vrij normaal, 17 is al fors maar 19 is echt groot. maar weten jullie dat een kromme penis recht kan groeien? als je pkweg 14 bent, en een afwijking naar links of rechts hebt, gewn naar de andere kant dragen. ik had linkse kromming, ben altijd rechts gaan dragen en nu is ie mooi recht

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat ken ik jammer genoeg ook ... al tijdje terug. Was 12 of 13 toen ze mijn balletje lieten indalen. Al was ik toen nog niet aan het puberen. Amper 3cm en 8cm was het toen. Pas op mijn 15j beginnen groeien daar.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts, ik woon in NL btw, ik ben bij de kinder arts geweest in 2017 omdat ik een operatie voor den niet ingedaalde bal nodig had en die operatie was in begin 2018.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is bij mijn controle van CLB via schoolonderzoek dat ze vonden dat er wat mis was. Spataders op mijn balzak maar ook dat ik wat achterliep tegenover mijn klasgenoten op mijn 15j. Daarom stuurden ze brief naar mijn ouders. @TS ... hoe ben jij bij je arts geraakt? Met je ouders?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • CLB is waar je in Vlaanderen heen moet om gekeurd te worden. Ze meten daar het volume van je testikels en soms krijg je er ook nog een prik. In Nederland doen ze dit gelukkig niet. In ieder geval is het bij mij niet gedaan.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • CLB is het Centrum voor LeerlingenBegeleiding in Vlaanderen. Dit is een dienst van het Vlaams Gewest dat zorgt voor de psychologische, sociale en medische kant van de leerlingen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts, ik ben pas naar de konder arts geweest en die zij dat mijn ballen goed waren maar dat ze nog wel groyer kunnen gaan worden. CBL?? Geen iedee wat dat is.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS Ben je zelf naar je (kinder)arts gegaan om je ballen en piemel te laten nakijken of was dat door/met je ouders? Vond dat zelf na CLB onderzoek op school heel vernederend dat ik daarna werd doorverwezen naar huisarts, uroloog en ziekenhuis. Daar moest ik telkens mijn zaakje laten betasten met mijn moeder aanwezig. Als ze met je ballen tussen hun vingers tegen je ma zeggen dat het nog wel zal groeien, dieprood werd ik dan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Een wat kleinere penis hoeft geen enkel probleem te zijn. De vagina heeft meer last van een te grote penis dan van een wat kleinere. Grote penis kan zelfs wat pijn doen. Een kleinere niet. De ballen zijn belangrijker. Als je zaadproductie rijk is en je goed spuit is er niets aan de hand. Een pik van stijf een centimeter of 14 is prima. De jongen met 19 cm heeft echt een heel lange. Als zijn teelballen ook zo goed ontwikkeld zijn , heeft z'n partner geen klagen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vrees dat je dan niet heel veel meer zal groeien. Je zit al vrij ver in puberteit. Bij mij meette de CLB dokter op mijn 15j tijdens schoolonderzoek mijn ballen omdat ik wat achter was met kleine piemel. Ze waren toen nog vrij klein en daarom was dokter gerust dat ik nog wel zou groeien. Hij kreeg gelijk en dit jaar heb ik na-controle gekregen en was nu volgroeid .

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ook een jongen van 16 en heb slap 12 cm en stijf 19 cm, mij lijkt de jouwe best aan de kleine kant maar je moet de deskundige geloven natuurlijk

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts, mijn ballen zijn normaal ontwikkeld. Volgens de kinder arts zijn mijn ballen op de goede maat. En ik zit al een tijdje in de puberteit (2,5 jaar) mijn stem is bijna gebroken denk ik? Schaamhaar heb ik al heel lang.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe lang geleden heb je schaamhaar gekregen en is je stem gebroken? Laat in de puberteit gekomen? Meeste groei is er 3 jaar na begin ontwikkeling. Bij mij was het tussen 15 en 17 de groeispurt. Nu is het normaal qua afmetingen.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten