Skip to content
7 reacties
446 weergaves

Stijve

Wat doen jullie als jullie een stijve in het openbaar krijgen?

18 jaar
5 jaren geleden

7 Reacties

  • Als je een date hebt je pik gewoon lekker stijf laten staan. De wet van de zwaartekracht helpt vanzelf om hem weer te laten gaan hangen, zo niet dan ben je wel geil op je date en dat kan zowel positief als negatief uitpakken. Wat mij betreft gewoon gaan met die banaan!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Naakt onder de douche in het zwembad of op een nudistenterrein laat ik hem rustig stijf worden, na een tijdje gaat hij dan vanzelf weer naar beneden. Natuurlijk heb ik dan veel bekijks, maar dat kan me niet schelen hoor. En als hij per sé niet slap word, word even afgetrokken, en dan is alles weer in orde.
    In mijn jeans gebeurt het wel eens omdat ik geen ondergoed draag, en mijn blote eikel (ben besneden) bij het lopen tegen de stof schuurt. Dat is natuurlijk ook goed zichtbaar, maar blijft meestal niet lang.
    Na Karate training of na de fitness training heb ik nooit problemen: dan hebben andere lichaamsdelen meer bloedtoevoer nodig... ;)

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier en als je een date hebt?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Van genieten

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij gaat ie schuin naar beneden dus hoef ik er niet veel aan te doen. Het zit niet erg lekker dus na weinig tijd zakt het wel weer af. Ik heb van jongens waarbij de stijve recht omhoog gaat wel eens gehoord dat je hem dan tussen de rand van je broek kan doen zodat er wat meer ruimte voor is.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Daar kunt ge niet veel aan doen denk ik. Als ik het heb op straat of in de biblioteek of zo dan stop ik mijn hand in mijn broekzak en trek mijn piemel zodat hij naar de opzij ligt in plaats van vooruit te steken. Als het gaat mijn hand in mijn zak laten zitten want zelfs als die naar opzij ligt valt dat op dat die stijf is. Die word vanzelf wel terug slap. In de douches na bijvoorbeeld L.O. als die dan stijf wilt worden dan laat ik die stijf worden en als er ene een stijve heeft dan gaan er nog stijf. Maar die gaan ook allemaal terug naar beneden dus geen probleem.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat bedoel je met in het openbaar ? Als ik gewoon mijn broek aan heb, doe ik niks. Gaat vanzelf weer over. Of bedoel je als ik naakt ben onder de douche of in een kleedkamer of zo ?

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten