Skip to content
7 reacties
3399 weergaves

Stijve bij vrienden

Hallo jongens, Ik ga morgen klimmen en surfen. In zo een klimbos met een paar vrienden, maar dan krijg je altijd zo een klimgordel. Hierdoor komt je broek bij je kruis heel raar te zitten en heb je dus een enorme bobbel zitten bij je pik. Hoe vinden jullie dat? Kijken jullie daarnaar bij vrienden? Daarna gaan we windsurfen, hiervoor moeten we een wetsuit aan... moet daar een onderbroek onder? Anders als je een stijve krijgt ziet iedereen hem toch zitten? Na afloop douchen met wetsuit aan verwacht ik. Ik hoor graag of jullie wel eens zoiets hebben gedaan (het is voor een scouting kamp)

15 jaar
5 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik denk dat het er net aan ligt met wat voor mensen je gaat, of het genant wordt om bijvoorbeeld naakt te douchen Ik zat vroeger om scouting (tot vorig jaar) en wij waren ongeveer 2 jaar geleden, toen ik 16 was, ook een keer gaan surfen met een groep (ongeveer 15 jongens). Ik was ook heel bang en zenuwachtig voor het moment na het surfen dat je moest gaan douchen, want moest je dan naakt douchen in een groepsdouche of zouden er hokjes zijn of hield iedereen zijn omderbroek aan Want ik had ook nog nooit andere echt naakt gezien op die leeftijd, en andere mensen zagen mij ook nooit naakt, en leek me dan ook eng Maar in werkelijkheid gaat het allemaal veel makkelijker/ natuurlijk, bij mij in elk geval Was inderdaad een gemeenschappelijke doucheruimte (wel mannen en vrouwen apart), maar er stonden al een paar jongens naakt te douchen (hoorden niet bij onze groep) en dan zijn er altijd mensen die er geen moeite mee hebben om naakt te gaan/ naakt te zijn Dus bij onze groep waren er 2 jongens die al gewoon meteen al hun kleren hadden uitgetrokken, en er naakt bij gingen staan, zonder schaamte, en dan volgt de rest een voor een vanzelf wel

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom vind je het spannend om andere jongens naakt te zien bij het douchen ? Als je gay bent, is dat mogelijk seksueel opwindend, maar als dat niet zo is, zou ik niet weten waarom je naakte mannen wilt zien. Ik heb er geen behoefte aan.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja onder zwemsuit doe je geen onderbroek aan en idd naakt douchen. Sorry kerel maar zo is het gewoon

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier. Nee wordt de eerste keer. Hoe voelt dat om samen met jongens te douchen? Ik vind het spannend...

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Onder wetsuit niks eronder aantrekken zit veel beter en jah achteraf gewoon pak uit en naakt douchen. TS heb je nog nooit met jongens naakt gedoucht ?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Onder je wetsuit doe je niks aan dat irriteerd en je moet hulp bij het aantrekken van zo n pak want dat is alleen echt onmogelijk moeilijk ook vanwegen de rits op de rug. Na afloop zal het douchen dus ook naakt zijn en waarschijnlijk kleden jullie ook in een ruimte om. Maar ja als scout ben je toch niet preuts. Bij ons gaan we vaak zelfs naakt zwemmen in natuur gebieden als we daar een tocht hebben in de zomer of iets.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij het klimmen kan je dat wel goed zien zitten maar onder vrienden doet dat er niet toe. Bij surfen kzie je dat niet zo goed tenzij je wel een hele grote penis hebt ik heb het alle 2 al gedaan maar niks aan heg handje hoor bij het douchen doe je wel het pak uit en ga je oftewel in de onderbroek ofwel naakt. Ik heb naakt gedoucht. Hopelijk hen je de informatie die je wilde Grtjs.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten