Skip to content
6 reacties
452 weergaves

Reis met school

We gaan binnenkort op reis met school en we liggen met 5 jongens op een kamer en ik wil graag iets doen maar ze zijn allemaal nogal preuts en zouden niets doen voor een ander. Hoe moet ik dit aanpakken?

15 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • ts hier, tis pas eerste week paasvakantie + nu blijkt da 1 van de "stoere" gasten van tvierde ook bij ons op de kamer ga liggen dus...

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • En ts iets gebeurd??

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Tsja als jij de aftrap doet dan volgt de rest. Dus als jullie over aftrekken praten en jij zegt nu heb ik echt zin om dat te doen en je begint gewoon. Begin door te zeggen nu heb ik echt zin om te rukken ofz en als ze dan raar kijken doe je gewoon je hand in je broek en begin je rustig en zeg je gewoon jah we zijn toch allemaal jongens iedereen heeft een pik of niet dan? En dan begin je gewoon. Wedden dat de rest volgt!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Het was plezant dus zeker de moeite om te proberen. Die oudste jongen bij ons die begon met het praten erover is ook begonnen met zich af te trekken maar toen hadden wij allemaal zo een goesting dat we gewoon ook afgetrokken hebben. De mijne stond gewoon te schreeuwen om afgetrokken te worden en ik was dan ook heel erg blij dat die oudste jongen begon want dan kon ik mijn piemel eindelijk geven wat hij wou.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • ts hier
    we praten over bijna niets anders
    ik zal het maar proberen zeker?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als er eentje begint met babbelen over aftrekken dan volgt de rest wel mee hoor. In de krokusvakantie lagen we met zwemtweedaagse met vier jongens op de kamer en eentje begon hierover te praten (de oudste) en wat later lagen we alle vier af te trekken. Meer als dat is er niet gebeurd en dat hoefde ook niet, maar we hebben wel heel erg goed gelachen met sommige fantasies die we maakten en dat was ook al heel erg plezant.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten