Skip to content
13 reacties
576 weergaves

Gay?

Als ik met mijn vriend over aftrekken en seks praat krijg ik soms een stijve betekent dit dan dat ik gay ben?

14 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • Hou toch eens op met die kort door de bocht conclusies. TS is 14 en heeft een keer een paal in zn broek gehad. We kennen hem allemaal verder niet. Voor TS: je bent wie je zegt dat je bent. En wat dat ook is, dat is goed. En als je nu nog niet helemaal weet wie bent maakt dat niet uit, daar kom je vanzelf achter in de komende jaren. Dat heet opgroeien! En voor de beheerders: misschien kan dit topic gesloten worden? Alles is nu wel gezegd geloof ik.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Je penis geeft aan door stijf te gaan staan dat je opgewonden bent. Daar is altijd een reden voor. Bij de een gebeurt het als die een mooi meisje ziet. Bij jouw gebeurt het door met een jongen te praten. Daar is niets mis mee, je bent gewoon homo zoals je zelf ook al vermoed.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Correctie: Ik bedoel natuurlijk dat het bewijst dat een stijve NIET aangeeft wat je geaardheid is.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Sexuele geaardheid is zeker wat anders dan een gezwollen pik. Ik krijg een stijve als ik op mijn hand moet blazen bij de dokter voor het liesbreukonderzoek. Maakt niet uit of de keuringsdokter een man of vrouw is. Volgens mij het bewijs dat een stijve aangeeft dat je homo of hetero bent.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou die reactie van jongen 18 negeren. Seksuele geaardheid is wel wat complexer dan wel of geen stijve leuter krijgen

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind dit toch een serieus signaal voor homosexualiteit. Volgens mij ben je gewoon homo. Want een stijve krijg je niet zomaar. Die geeft aan waar je opgewonden van wordt. En bij jouw is dat van over seks praten met een jongen. Als je er nu nog niet klaar bent voor homosexualiteit of er nog niet voor open staat dan kun je het beste deze gevoelens voorlopig negeren en missschien later als je er wel klaar voor bent wat mee gaan doen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet perse op deze leeftijd is het normaal om op random momenten een stijve te krijgen ook op intieme momenten. random momenten is gewoon een reflex van je lichaam om te kijken of je wel een stijve kan krijgen

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Heel normal, heeft iedereen denk ik we'll.

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey, je hebt dan een seksueel getint gesprek, voor de ene kan dat al genoeg zijn om een stijve te krijgen, sommigen krijgen al een stijve door het woord "stijve" alleen nog maar te horen. Het is een reactie van je lichaam, doodnormaal, je moet je daar geen zorgen over maken.

    Je geaardheid gaat veel verder dan het krijgen van een stijve: als je gay bent, voel je je relationeel beter bij jongens dan bij meisjes, je wordt meer opgewonden door jongens dan door meisjes - hoewel dat niet hoeft, sommige mensen vallen op jongens, maar worden er niet opgewonden van. Je geaardheid is vooral wat je zelf zegt dat je bent. Vind je jezelf hetero, noem je dan hetereo!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Niks om je zorgen over te maken dat heb ik nu nog steeds. En al was je gay? Nou en! Dat heb je en daar kun je maar beter van genieten

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Natuurlijk ben je geen homo als je door die gesprekken een stijve krijgt. Je krijgt die niet door dat je zou vallen voor die vriend, maar doordat je geil wordt door die "vieze"praatjes " Is normaal op jouw leeftijd. Maak je er geen zorgen over.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee hoor, het is waarschijnlijk gewoon de opwinding van over seks praten. Het zou anders zijn als je stijf wordt van je vriend, terwijl jullie over gewone dingen praten. Als dat gebeurd denk ik wel dat je gay bent.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee natuurlijk niet tenzei ge verliefd op uw beste vriend zijt. Mijn beste vriend en ik hebben het ook dikwijls over aftrekken en dan hebben we ook een stijve hoor.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten