Skip to content
76 reacties
2827 weergaves

Wat dragen jullie in bed

Wat dragen jullie graag in bed. Ik draag een boxershort . Maar als het s winters is dan draag ik graag een pyjama. Maar zijn er meer mensen die een boxershort dragen tijdens het slapen

19 jaar
5 jaren geleden

76 Reacties

  • Laatste poging om het verschil duidelijk te maken, jongen12. NATURISTEN zijn mensen met een gezonde levensstijl die door hun naaktheid intens willen leven in de natuur. NUDISTEN zijn kinky lui die geilen op eigen naaktheid of die van anderen. Zoals de vele hitsige Duitsers of Belgen die elke zomer weer onze mooie NATURISTEN-stranden onveilig maken. Snap je?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Naturisme heeft HELEMAAL NIKS te maken met sex of geil of opgewonden zijn. Het is een LEVENSSTIJL zoals eerder gezecht. Ik ben m’n hele leve al naturist en zou niet anders meer willen. Verdiep je eerst in iets voordat je onzin eruit gooit

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 22. Dank voor je moeite. Het ging om een naturist en niet om een naturalist. Groot verschil ! Zie de volgens mij wel juiste uitleg van de jongen van 21 Ik ben zoals ik al schreef zelf geen van beide en slaap gewoon naakt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 21. Thx voor je heldere uitleg. Ik had er geen idee van dat naturist een negatieve gevoelswaarde heeft. Gewoon naakt slapen volgens mij niet.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • J21 wat jij zegt over nudist is de grootste bullshit

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Naturalisme en naturisme niet verwarren, jongen22. Naturalisme is idd een stijl/periode in de kunstgeschiedenis. Naturisme daarentegen in een levensstijl.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Om terug te komen: niet naturalisme, maar naturisme. Naturisme is een manier om in harmonie met de natuur te leven, door samen naakt te zijn, gekenmerkt door zelfrespect, respect voor anderen en hun opvattingen en respect voor het milieu.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen van 18 jaar: ik heb de betekenissen van nudisme en naturalisme even voor je opgezocht. Nudisme is een leefstijl waarvan de beoefenaar, de nudist, graag ongekleed is en het niet altijd nodig vindt om het lichaam te bedekken. Ook in het gezelschap van vreemden achten nudisten dit niet nodig. Naaktheid is voor hen natuurlijk. Naturalisme kan verwijzen naar naturalisme in de schilderkunst, literatuur en filosofie. Bij naturalist vond ik: aanhanger van een kunstrichting, natuurmens en plant- en dierkundige. Hopelijk heb je/hebben jullie hier wat aan.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Nudist is geen fijn woord. Beetje een scheldwoord. Een nudist is iemand die het, zeg maar, geil en opwindend vindt om naakt te lopen. Een naturist is iemand die een gezonde kijk heeft op naaktheid (alleen of met anderen), iemand met groot respect voor de natuur en de medemens.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Altijd naakt. Zou niet anders willen. Heeft niets met seks te maken. Is volgens mij gezond niet altijd in je kleren gevangen te zitten. Ik ben overigens geen nudist of naturalist. Wat is eigenlijk het verschil tussen die twee ?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • altijd naakt het liefst maar als ik logeer bij een tante en oom van mij moet ik van hun wel een pyama aan en dat is een glimmende pyama mijn tante en oom hebben ook zoiets aan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik probeer toch zo vaak mogelijk naakt te slapen, het is een heerlijk vrij gevoel.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • naakt slapen

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons op kamp is het verplicht je slip of boxer aan te houden. Naakt slapen mag niet. Waarom weet ik niet. Naakt douchen mag wel. Het is dus niet dat je elkaar niet bloot zou mogen zien.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • J17 kun je net zo goed bloot gaan slapen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • wat heb ik aan in bed,een zijden boxer met een echte zijden herenpyama omdat het van moerbeizijde is past het de temperatuur van je lichaam aan en voor je gevoel heb je niets aan.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Soms slaap ik met een boxer aan. Soms slaap ik naakt en soms slaap ik met een pyjama. Het hangt van het weer af en of ik samen met iemand anders in de kamer slaap die ik niet zo goed ken.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • nou om eerlijk te zijn slaap ik ok met een pyama aan in bed en het is ook nog een pyama van satijn

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • rare mensen die belgen,ben het wel met hen eens dat een satijnen pijama wel apart is om in bed aan te hebben kijk maar uit dat je niet uit bed glibbert

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben van belgie ik heb in bed een blinkende pyama aan deze is superglad en is bijzonder fijn om in te relaxen.

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten