Skip to content
16 reacties
1135 weergaves

Hoe uiting geven aan mijn homosexualiteit?

Sinds ik uit de kast ben wil ik duidelijk laten zien dat ik homo ben. Welke kleding kan ik daarvoor het beste dragen?

18 jaar
5 jaren geleden

16 Reacties

  • Thanx voor de tips. Ja, superstrakke jeans is echt een must, dat had ik zelf ook al bedacht. Ik heb pas een echt superstrakke gekocht, ik kom er bijna niet in. De verkoopster zei dat hij te klein was en ik een maatje groter moest nemen. Toch heb expres een maatje te klein gekocht. Aan make-up had ik ook al gedacht , maar dat vind ik zo gedoe, maar ik wil er wel aan gaan beginnen. Ik heb al wel mijn nagels gelakt. Nu nog in de kleur zwart, maar de volgende keer maak ik ze rose. Straks in de zomer ga ik ook mijn teennagels roze maken, de nagellak (roze met glitters heb ik al gekocht). Voor een oorbel moet ik nog langs de juwelier. Er gay uitzien is wel veel werk merk ik nu.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal eens met J17 twee trapjes hierboven. Waarom te koop lopen met je (homo) seksualiteit? Waar is dat goed voor? Wie zit daar op te wachten? Gayparades met hun provocerende en vaak obscene vertoning doen meer kwaad dan goed voor de acceptatie van homo's. Maar omgekeerd is ook waar. Macho's en andere zelfverklaarde super hetero's zijn zo mogelijk nog zieliger dan hypernichten.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Er zijn nieuwslezers op televisie, van wie iedereen weet dat ze homo zijn zonder dat ze zich daarom speciaal kleden of gedragen. Anderzijds was er ooit iemand die programma 's aankondigde en waar iedereen mee lachte, omdat hij zich echt als homo wilde profileren. Doe maar gewoon, zegt men vaak, dat is al gek genoeg. Alsof iemand die dokter is absoluut zou willen, dat de mensen aan hem kunnen zien dat hij dokter is ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • #23 inderdaad te korte superstrakke jeans met korte sokken en sneakers en strakke shirts. Leuke truien met strakke shirts met stropdas. Een trendy hoog opgeschoren kapsel (wel vers houden!) Met kuif of lok met een strak gestileerde stoppelbaard van een paar dagen. Misschien een gouden oorbel rechts.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom zou je uiting willen geven aan je homoseksualiteit ? Je bent homo of je bent het niet. Dat weet je zelf en je partner(s) Zielig als je er voor zelfbevestiging mee te koop wilt gaan lopen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Zorg dat je de nieuwste mode volgt. Draag superstrakke broeken, lekker hoog boven je enkels en hippe sneakers. En lekker strakke en kleurige t-shirts of overhemden. Neem een hip kapsel en eventueel wat make-up, dat is heel gay.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wil juist dat mensen meteen duidelijk aan mij zien dat ik homosexueel geaard ben. Toen ik nog niet uit de kast was, zeiden jongens al vaak homo tegen mij. Omdat ik nog niet uit de kast was kon ik daar niets tegen doen. Nu ik uit de kast ben en me zoveel mogelijk homosexueel gedraag zeggen mensen ook heel vaak homo tegen mij, maar nu beschouw ik het als compliment omdat ik ook homo ben. Merk nu al dat mensen steeds sneller aan mij kunnen zien dat ik homo ben.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik snap wel dat je misschien bevestiging zoekt voor iets waar je het mogelijk een tijd moeilijk hebt gehad, je bent ten slotte uit de kast gekomen. Ik heb iets tegen dat uit-de-kast komen, het getuigd van anders te zijn en dat ben je als homo naar mijn idee helemaal niet. Het is iets dat er is, het is gek dat het dan bekend moet worden gemaakt, dat doen hetero's toch ook niet? Ben zelf trouwens bi, het kan me verder allemaal een worst wezen wat anderen van mij denken, hoewel, soms vind ik het zielig als mensen nog bekrompen zijn in deze tijd. Vrijheid en liefde, dat maakt ons mooi, we kunnen gewoon zijn wat we zijn, zonder af te hoeven wachten wat een ander ervan vindt.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Persoonlijk denk ik dat je dat absoluut niet moet doen. Iemand die hetero is probeert ook niet duidelijk te maken dat hij hetero is. Veel homo's zien hun seksualiteit in als iets heel groots (vooral door onze cultuur) waardoor ze een stereotype na gaan doen. Het is belangrijk dat je niet een big deal maakt van je homo zijn, ook al doen andere alsof dt wel zo is, maar gewoon verder gaat met jezelf zijn. Homo is geen lifestyle of karaktereigenschap het is gewoon je seksualiteit niets meer.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Zojuist Adam Lambert gegoogeld. Inderdaad, mooi verzorgde kledingstijl. Dit is de richting die ik zoek. Maar ik vind zijn stijl een beetje te braaf. Ik zoek wat heftiger en uitdagender. Zodat andere mensen naar mij kijken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou zeggen Google eens op afbeeldingen van Adam Lambert. Ik zeg niet dat zijn stijl per defenitie nichterig is maar extravagant is het zeker.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ook gay. Ik draag gewoon wat andere jongens van mijn leeftijd ook dragen. Een spijkerbroek en shirt. Ik zie allleen met sporten dat ik als enige calvin klein slips draag, de rest heeft n bixer aan.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Nu ik uit de kast ben wil ik juist laten zien dat ik homosexueel ben. Ik wil dus geen kleding die hetero's ook dragen. Ik houd ook niet van stoere kleding. Ik houd meer van wat ze ook wel "nichterig" noemen. Meestal wordt het woord nichterig negatief gebruik, maar ik wil juist zo nichterig mogelijk zijn. Wat kan ik daarvoor het beste dragen? Zonder dat het lijkt dat ik naar de gay-pride ga.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom zou je dat in hemelsnaam aan iedereen willen laten zien? Het maakt toch niet uit of je homo, hetero, bi, aseksueel of wat dan ook bent?

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is gewoon vragen om uitgestoten en gepest te worden denk ik. Ik ben ook gay maar draag juist dezelfde kleren als mijn broer. Die is een jaar ouder maar we zijn evengroot en vechten voor het leukste star-wars t-shirt te kunnen dragen als die terug is uit de was. Voor wie dat het niet weet die ziet niet dat ik gay ben ik doe gewoon gelijk de rest van de jongens maar in plaats van een vriendinnetje heb ik een vriend.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom wil je dit? Waarom wil je laten zien dat je homo bent, wees gewoon jezelf , anderen hoeven toch niet te zien van wat je bent, dan , ben ook gay maar hou van stoere kleren,ja ,wat is stoer? Maar geen glitters dus vind ik vreselijk. Draag dezelfde kleren als mijn hetero vrienden,gewoon normaal dus, en dat wil ik ook zijn.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten