Skip to content
4 reacties
322 weergaves

Verliefd?

Gisteren heb ik voor de eerste keer een meisje in haar blootje gezien, een meisje van het meisjesteam van de zwemvereniging we zaten in hetzelfde omkleedhokje. Een jaar ouder als mij en ze heeft een oogske op mij, maar ik niet op haar. Er is niks gebeurd of zo maar ik ben wel klaargekomen gewoon van zo kort bij een meisje te zijn in ons blootje. Gisteren thuisgekomen en afgetrokken en voor het slapen gaan nog eens afgetrokken. Hele felle natte droom gehad. Vandaag de ganse dag in school met wel een stijve niet een stijve en onderbroek ganse dag nat en kleverig, gelukkig geen LO vandaag. Tijdens wiskunde gevraagd of ik naar het toilet mocht en daar nog maar eens afgetrokken. Daarnet op de zwemtraining zoveel mogelijk geprobeerd om haar niet aan te kijken en met thuis te komen nog eens afgetrokken. Ik krijg dat maar niet uit mijne kop en ik heb nog niet eens een oogske op haar. Is dat dan verliefd zijn ook als ik niet een oogske op haar heb? Mama zegt dat dat normaal is op mijn leeftijd en dat dat wel over gaat gaan en als dat ik niet verliefd ben maar gewoon dat mijn hormonen overhoop liggen. Mijn broertje heeft er in ieder geval de grootste lol in dat ik een beetje overhoop lig.

14 jaar
5 jaren geleden

4 Reacties

  • Aan jongen 20: mijn broertje las juist je opmerking over dat ik dat meisje sexy zal vinden en dus vroeg hij wat er sexy was aan dat meisje want dat moest wel want anders was ik haar al vergeten.
    Een beetje de combinatie misschien? Sportief met kleine borstjes (dat vind ik heel erg mooi maar die zullen nog wel groeien als ze nog maar 15 is zeker?) en wat eigelijks mijn stoppen heeft laten doorslaan was dat ze vanonder alles weg scheerde. Dat doe ik zelf ook en dat is echt zoveel mooier als dat haar laten staan. Het was gewoon perfect bijna een echte godin. Ik zie graag sluik lichtebruin haar en zij heeft hele felle krullen, maar eigelijk de reden dat ik geen oogske op haar heb is dat ze te fel stoeft tegenover de jongere meisjes in haar tam over hoeveel beter zij het kan dan hun en dat ze maar goed moeten opletten zodat ze het kunnen leren. En dat vind ik niet mooi van haar. Na de wedstrijd daarnet streelde ze me over mijn rug toen we naar de douches gingen. De andere jongens van het team natuurlijk aan het lachen omdat ik het echt we moeilijk had met mijn piemel onder controle te houden onder de douches en bij mijn beste vriend in het omkleedhokje heb ik me afgetrokken omdat ik het niet meer hield. Maar dat doen we dikwijls dus geen probleem.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is dus geilen dan? Voelt eigenlijk best wel leuk maar is nogal rommelig. Seffens is het wedstrijdzwemmen ik hoop dat ik mijn kop erbij kan houden want zei is er dan ook.
    Mijn beste vriend van ook veertien en ik trekken ook dikwijls samen af en ook elkaar. Allebei zijn we voor de meisjes maar het is fijn om samen in ons blootje te zijn en samen of elkaar af te trekken omdat we beste vrienden zijn. Dat zal wel normaal zijn voor jongens van onze leeftijd?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Geil verhaal man!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk niet dat je verliefd bent, maar eerder dat je dat meisje sexy vindt en dus op haar geilt. Toen ik 14 was, had ik dat vooral bij jongens. Een jongen van 10 uit mijn buurt was mijn speelkameraad. Hij was niet knap en ik was er zeker niet verliefd op, maar ik vond hem wel sexy. Op een dag bekeken we samen plaatjes en afbeeldingen met blote piemels die hij dan aanwees en erbij lachte op een manier die ik heel sexy vond. Zijn interesse verplaatste zich gaandeweg naar mijn piemel. Op een hete zomerdag lagen we beiden op bed voor een siesta, toen ik plots wakker werd en besefte dat hij met zijn hand in mijn broekje aan mijn piemel zat. Ik deed alsof ik nog sliep, omdat ik het wel lekker vond, en liet hem dus verder doen tot ik klaarkwam.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten