Skip to content
42 reacties
4543 weergaves

Op jonge leeftijd al zeker weten dat je gay bent.

Verbaasd dat ik soms lees hier op dit forum dat jongens van 13 ,14 en 15 jaar al zeggen dat ze gay zijn. Weten ze dit dan al zo zeker, vaak splitst het ook nog op deze leeftijd, ben 18 en twijfel nog steeds. En als je het bent ,wat dan, ken wel enige gay jongens maar allemaal verschillend, iedereen beleeft zijn gay zijn anders, daarom zo moeilijk om er mee om te gaan, graag reactie's van jongens hoe zij hun gay zijn beleven.

18 jaar
5 jaren geleden

42 Reacties

  • @ jongen 17

    Ik zat in het laatste jaar van de lagere school op de laatste rij samen in de schoolbank met een jongen die er ook wat uitzag als een meisje. Ik plaagde hem regelmatig, waarop hij dan ook als een meisje reageerde. Het jaar nadien volgden wij beiden een andere richting in het middelbaar. Toen ik 14 was, stond ik echter op een dag toevallig in de urinoirs op school naast hem. En toen hij even de andere kant opkeek, werd ik heel opgewonden toen ik naar zijn forse piemel keek. Een tijdje nadien vroeg ik hem of hij mij kon helpen met mijn wiskundehuiswerk en tegelijk verontschuldigde ik mij voor mijn plagerijen voorheen. Zo zijn we geleidelijk vriendjes geworden. Ik heb hem echter nooit gezegd dat het door zijn piemel kwam, maar met hem ben ik wel een tijdje 'gay' geweest.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik was 11 toen ik uit de kast kwam. Niet omdat ik dat wilde maar omdat in de klas werd gepest. Ik heb ook een tijdje gedacht dat ik een meisje wilde zijn. Ik lijk, toen meer dan nu, ook op een meisje. Femboy past het meest bij mij en toen ik seks kreeg (was vrij vroeg,12) met jongens was het helemaal duidelijk. Kan nu wie ik wil zijn. En 1 van de pestkoppen van de lagere school is nu mijn vriend.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben al 13, maar ik weet zeker dat ik op jongens val. Ik heb geen enkel gevoelens meer voor mesjes, homo zijn zit in me bloed.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik was 8 jaar toen wist al dat ik opjongens. Viel

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan ook als hetero jongen van 13 verliefd worden op een andere jongen, terwijl je aan meisjes weinig aandacht schenkt. Heeft het veel zin om je op deze leeftijd af te vragen of je al dan niet zeker bent ? Op deze leeftijd word je verondersteld te spelen en je zoveel mogelijk te amuseren op gelijk welke manier. Met wie of hoe heeft weinig of geen belang. Ik zou er mijn slaap niet voor laten.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet ook zeker dat ik gay ben. Mijn moeder zag het al voor ik het zelf wist. Werd verliefd op een jongen van 15 toen ik 11 was. Meisjes zeggen me helemaal niets. Jongens dus wel...

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 23: op het forum hier had ik dat al gelezen dat heteros dat ook met elkaar doen en dat wist ik niet, ik begrijp ook niet waarom want dat lijkt mij heel erg inderdaad vies.

    Mijn vriend en ik slapen al af en toe bij elkaar nu en mama heeft er geen probleem mee en zijn ouders ook niet meer, maar dat komt ook omdat we dat niet doen want dat hadden ze wel gedacht dat alle homo's dat deden. Wij dus niet.
    Eergisteren namiddag zijn we de ganse namiddag bij elkaar geweest op mijn kamer. Alleen mijn broer was thuis maar dat doet niks. Het was de eerste keer dat we eigelijk eens heel lang van elkaar konden genieten want dat is anders als niemand van de ouders thuis is plus mama wist dat we eens echt met elkaar gingen vrijen. iets langer als drie uur en dat was echt gewoonweg zalig en homojongens moeten echt niet het met elkaar langs achter doen om heel erg met elkaar te zijn.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je het vies vindt, moet je het niet doen. Veroordelen doe ik het niet. Je kan het veilig doen . Ook hetero stellen doen het wel eens anaal . Niets op tegen als ze dat lekker vinden en het veilig gebeurt. Ik doe het zelf niet bij mannen, maar wel eens met m'n vriendin die er ook van geniet.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 13 : ben heel blij dat het met jou nu veel beter gaat en dat je uit de kast bent gekomen Ook ik heb een hekel aan anale seks en doe dat NOOIT Heb met enkele jongens seks gehad, en enkelen hebben gevraagd voor anale seks, maar dat heb ik nooit toegestaan, en dat was geen probleem : ik vind anale seks, vies, en zeer ongezond Weet je dat ook hetero's soms met hun vrouw anale seks hebben??? Dat is nog erger dan homo's die dit doen, want ze hebben toch een vagina om hun penis in te stoppen en toch doen ze die vieze walgelijke seks Dat zijn toch echt viezerikken die dit doen, sorry maar ik heb daar geen ander woord voor   Jongen 13 : je moet van je vriendje blijven houden, liefde is het mooiste dat er op aarde bestaat en God is liefde en Hij houdt van alle mensen zowel van heteros als van homos : als alles maar gebeurd in liefde tot elkaar   Ik ben ook Belg en ik vind de Limburgers heel toffe mensen     Hopelijk heb je nu een fijne Paasvakantie en geniet je van je vriendje !!!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 15: vandaag voor de zwemvereniging uit de kast gekomen en daar waren er ook al die zeiden dat ze dat wel al wisten. Gek he.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wist het ook al jong. En ik niet alleen. Toen ik 8 was zei mijn moeder al dat ik haar homootje in de dop was. Gewoon hoe ik deed, liep, er werd zelfs gedacht dat ik gender zou zijn. Toen ik 11 was keek ik naar uit de kast. Zag een jongen van 13 die zijn verhaal vertelde en dat was mijn gelijkenis. Inmiddels weet iedereen om me heen dat ik gay ben. Veel vriendjes, zijn gewoon te veel leuke jongens lol. Niemand keek er vreemd van op.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan andere jongen 13: merci dat is fijn om te lezen en heel fijn dat ge al zo kunt samen zijn met uw vriend.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb het er met mijn moeder over gehad nee hoefde het niet te zeggen. Heb helemaal geen negatieve reacties gehad, ook niet toen ik verkering kreeg met mijn vriend. Ik was ook welkom bij zijn familie en vrienden. Mijn ouders weten dat we seks hebben, is thuis ook bespreekbaar. En ik schaam me er ook niet voor.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan andere jongen 13: hebt ge het nadien nog aan uw moeder verteld of was dat niet meer nodig? En hoe hebt ge het verteld als ge het haar verteld hebt? Zijn er ook vrienden die u hebben laten vallen toen ge uit de kast kwam of is iedereen uw vriend gebleven?
    Aan jongen 22: mama speelt zoals ge zegt een hele grote rol in het leven van mijn broer en ik ook omdat onze vader zo een smeerlap geweest is. En dat ze niet wil dat ik seks heb langs achter met een andere jongen begrijp ik gans volledig.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom zou ik niet weten wat anale seks is?

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Een jongen van 13 kan niet weten wat anale seks precies inhoudt en ook niet of hij dat wil als hij ouder is. Mogelijk blijkt hij niet eens gay te zijn. Wat op deze leeftijd een rol speelt is dat de moeder de gevolgen van het homo zijn niet wil aanvaarden. Zij speelt een grote rol bij wat haar zoon kennelijk niet wil en vies vindt n.l. anale seks. Dat kan ze niet verhinderen als haar zoon ouder wordt. Ze zal zich erbij moeten neerleggen. Zoals bijna alle moeders en zeker vaders had zij liever een hetero zoon willen hebben. Begrijpelijk in een samenleving waarin 'het voor homo's een stuk moeilijker is dan voor hetero's.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben al een jaar uit de kast. Ik was in mijn kamer met een vriendje aan het zoenen toen mijn moeder binnenkwam. Ze had het al verwacht dat ik homo zou zijn. Ook op school weten ze het en is het gewoon. Heb verkering met een leuke jongen van 16. We slapen regelmatig bij elkaar en gaan al gewoon met elkaar naar bed.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen21, de andere jongen heeft deels gelijk, want het is ook weer niet zo dat je het niet kan uitsluiten. Want je weet nooit of het misschien gaat gebeuren. De TS mag nu dan wel heel erge walging/negatief beeld hebben bij anale seks, maar naar mijn mening komt dat door associaties met onhygiëne MAAR VOORAL met het feit dat anale seks als het meest gaye zou worden gezien wat je maar kunt doen. Dit is namelijk maar door de maatschappij bedacht en hierover wordt het meeste gepest en gewalgd. Maar of je nou een man of een vrouw penetreert, achteraf maakt het geen verschil uit.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • J15 Vertel geen onzin. Ieder beschikt vrijelijk over zijn eigen lichaam. Zoals dat bij meisjes en vrouwen reeds het geval is : nee is nee. Doe jij
    maar verder wat je niet laten kunt. Vroeg of laat zal je dan anaal op de blaren mogen zitten.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Jeetje, het is niet dat anaal seksen een zonde is! Het maakt niet uit wat je doet. Je bent even gay als je elkaar aftrekt. Doe waar je zin in hebt. Niets maakt je minder of meer gay. Je bent gewoon jezelf en het feit dat je iets met een jongen doet, die handeling is alleen op zichzelf gay.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten