Skip to content
15 reacties
1154 weergaves

vriendengroep, wel of niet mee omgaan.

Wie heeft ervaring met een vriendengroep, het omgaan met vrienden, zonder meisjes omdat je nu eenmaal niet op meisjes valt zo als ook die andere jongens die je via media en chatten ontmoet hebt. Is best spannend en verschillende leeftijden en iedereen is anders. We wisselen adressen uit,de jongste ben ik en de oudste 30 en die neemt een beetje de leiding, en hij heeft het plan om een groep te vormen en elkaar te ontmoeten bij hem thuis om een soort vriendschap te ontwikkelen, ergens wil ik wel maar twijfel ook of ik het wel wil en in een groep thuis hoor.

17 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • Niets voor mij geen meisjes in de buurt, geen interesse voor een internaat met alleen maar jongens.Ook geen vriendengroep.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen vrienden groep meer heb 2 jaar op een jongensinternaat gezeten in Belgie , maar een goed tip voor boys die graag onder de boys zijn.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Vriendengroep voor iedereen wel interssant, zou ook wel willen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21 nogmaals goed om te horen dat je als hetero ook weleens een weekend met soort genoten wil uit gaan, dit geldt voor jongens en meisjes, daar in verschillen we toch niet zoveel, behalve dat jullie op meisjes vallen en wij niet,maar dat wil niet zeggen dat wij of ik niet met meisjes kunnen praten, ken ook meisjes met wie ik goed kan praten en prima gezelschap vind.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nou jongen17 hierboven, je zou versteld staan hoeveel heterojongens behoefte hebben aan ff een boys only omgeving. Ik mag van mijn vriendin zo nu en dan op boys only weekend met mijn jeugdvrienden. Dan doen we stoere en soms best gevaarlijke dingen zoals wildwater raften of paragliden. Mijn vriendin is dan weer dol op een weekendje girls only. Eindeloos kletsen over ons, shoppen als gekken en massa's ijsjes verorberen in ijssalons. Alle dingen dus die jongens haten. Ik vind dat een heel mooi compromis.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Zo'n stel jongens bij elkaar, geen seks, ook geen bloot als stel gays, laat me niet lachen. Uitdagen, geef mij maar een meid.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Gelijk heb je jongen 21, goed voor eenzaamheid, je hoort ergens bij, je staat niet alleen, we praten overal vrij over met elkaar, iedereen is verschillend,beleving is anders. Maar doen niet aan seks, veiligheid is een vereiste. Jongen 17, ja beetje stoer doen hoort er bij, jongens onder elkaar, maar ook herkenbaar voor hetero jongens.Alleen het verschil is hun willen een vriendin en wij niet, juist omdat ik nog geen vaste relatie wil is zo'n club een uitkomst, je hebt toch vrienden die samen iets delen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Lijkt me prima remedie tegen eenzaamheid en verzuring.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • jongens die allemaal gay zijn, ja, geen last van meiden,beetje stoer doen zeker , opgenomen worden,uitdagen zeker, ja, als jij dit fijn vind.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Door een andere jongen ben ik in contact gekomen met een vriendengroep, ben helemaal opgenomen door hen, allemaal gay, iedereen denkt en is anders,maar de club is hecht, heeft bij mij zelfvertrouwen gekweekt, vind het wel cool zo'n club.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 17 is ook niets mis mee maar een vriendengroep vind ik toch niet zo'n goed idee, afstand o.a. Dan en als ik iets met vrienden wil ondernemen zoals uitgaan,vakantie dan toch voor mezelf liever met leeftijdsgenoten.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat is er mis met vriendschap met een oudere jongen?

    Alleen als hij seks met je wilt dan is het wat anders maar alleen vriendschap en een beetje bescherming kan geen kwaad.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 14 ergens heb je gelijk, ken 2 jongens inmiddels persoonlijk, leeftijd 18 en 19, de anderen zijn tussen de 20 en 30 en die ken ik niet, 30 vind ik ook te oud om vrienden mee te zijn,dus kap ik met die vrienden, alleen hou ik contact met die 2 jongens die ik ken.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat ge het beste gewoon met uw echte vrienden kunt samen zijn in plaats van met vrienden die ge niet kent en iemand van 30 is toch al veel te oud, dat zouw uw leerkracht kunnen zijn.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen reactie's, ben dus TS, ergens wil ik dus ergens wel bij horen maar twijfel, heb dit ook met een andere jongen besproken,die ook twijfelt en die zegt ook zolang je twijfelt,niet doen, en ergens denk ik nu ook zo,daarbij wonen we allen te ver uit elkaar, vandaar stop deze topic maar.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten