Skip to content
60 reacties
8560 weergaves

Stijve in de klas (klasgenoot)

Hallo, Ik zit nu in de 3e klas, maar heel vaak zit er een jongen naast me die tijdens de les een stijve krijgt. We zitten dan achteraan in de klas. Maar ik zit dan steeds naar zijn piemel te kijken en ik wil hem dan graag aanraken. Maar ik weet niet of ik dat tijdens de les moet doen of dat ik hem na schooltijd bij me thuis vraagt voor een soort van project zodat ik dan kan kijken hoe groot ze lul is! Ik hoor graag tips hoe ik dit aan moet pakken! Alvast bedankt!

15 jaar
5 jaren geleden

60 Reacties

  • Hallo, TS, is er intussen nu al iets gebeurd ?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 19

    Jij verspilt je tijd door hierover te blijven doorzeuren. Zelf nooit jong geweest misschien?
    Laat TS in zijn fantasie toch zijn gang gaan.Bij mijn weten doet hij niets verkeerd. En wie niet waagt niet wint. So what als hij wordt afgewezen ? Dat hoort er gewoon bij.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit blijft maar doorgaan. Houd er toch eens mee op. Je doet jezelf alleen maar verdriet en verspilt je tijd.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ge met de fiets naar school gaat en hij ook vraag dan of hij misschiens zin heeft om in het bos vlug even samen af te trekken? Dan weet ge het direct. 

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Nu er een eerste contact is geweest, kan je zelf wel iets proberen. Als hij nog eens zo 'n stijve heeft leg dan gewoon je hand op zijn dij en verder niks. Misschien zie je dan zijn lul ook even bewegen. Dat betekent dan dat hij wel zin in heeft en er klaar voor is.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Denk ook niet dat hij per ongeluk je lul heeft aangeraakt. Dan zou ik me zeker excuseren. Heeft hij zich verontschuldigd ? Zo niet, dan zou ik het bij hem ook eens doen en zien hoe hij daarop reageert.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ziek ?? Nou nou, rustig maar ! Als die jongen tot 2x toe je lul aanraakt, terwijl hij je passeert, dan is dat wellicht een aanmoediging om iets terug te doen. Hij moet zeker al gemerkt hebben dat je vaak kijkt, wanneer hij een stijve heeft en heeft waarschijnlijk geraden wat je zou willen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @Ts, was dat expres of per ongeluk? Als het per ongeluk was weet ik het niet maar anders zou ik het zeker terugdoen zoals jongen 20 hierboven zegt.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind dit bijna ziek. Je laat hem er niets langs zonder lichamelijk contact dat hij over duidelijk niet met je wil. Heel zielig voor je. Nogmaals: Houd hiermee op en zoek iemand anders.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je merkt in de klas dat hij een stijve heeft kan je misschien eventjes over de binnenkant van zijn dij strelen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou zeggen.....hetzelfde. Maar iets steviger of knijp er zacht in. Succes.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier! Er is nog niets gebeurd alleen hij heeft wel 2x mijn lul aangeraakt toen hij er langs wilde. Wat moet ik nu dan doen?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @ TS Is er intussen al iets gebeurd ?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J19 helemaal met je eens

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Laat die jongen gewoon met rust. Hij reageert niet en day is zijn goed recht. Aanvaard dit. Er komt echt wel iemand op je pad die wel iets in je ziet.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • TS
    Je hebt zelf al het idee geopperd hem bij jou thuis uit te nodigen voor 'een soort project'. Je zou samen een toets kunnen voorbereiden of huiswerk maken. Of vraag hem om jou te helpen in een vak waar je zelf niet goed in bent en hij wel. Geleidelijk kan je dan in de intimiteit van je studeerkamer meer persoonlijke, seksuele dingen vragen en zien of hij dan weer een stijve krijgt. Dan ben je meteen halfweg door te zeggen dat je dat in de klas ook al gemerkt hebt en of je hem eens zou mogen zien.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb zoiets ook meegemaakt op school, maar dan met een meisje. Ze had al een paar keer gezien dat ik met een stijve zat en toen liet ze 'per ongeluk' een pen vallen. Toen ze die opraapte zat ze met haar hand even boven op mijn keiharde pik en knipoogde daarna naar me. Dat was een goed teken en we hebben daarna ook vaak geneukt, gebeft en gepijpt. Het is helaas uitgegaan omdat ze naar het buitenland verhuisd is.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS     Je zegt, dat je wil weten hoe groot zijn lul is. De beste manier volgens mij is in de urinoirs op school. Als hij moet plassen, ga dan naast hem staan en probeer te kijken. Staan jullie daar alleen, dan kan je hem zeggen, dat je al vaak gezien hebt dat hij een stijve heeft in de klas en vragen hoe dat komt. Goed mogelijk dat hij op dat moment weer een stijve krijgt. Wanneer je dat ziet, kan je vragen of zeggen, dat je hem wel eens zou willen aanraken. De rest is aan jou. 

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Zeg maar gerust dat het abnormaal is. Wie zit te wachten op een klasgenoot die je rukkend ontvangt ? Echt absurd. 

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • J14 ik denk dat dat niet zo “gewoon” is

    12 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten