Skip to content
21 reacties
1399 weergaves

Zwembad en tepel piercing

Moet ik mijn tepelpiercing verwijderen wanneer ik naar het zwembad ga? Zijn er speciale regels?

18 jaar
5 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik heb sinds kort ringetjes in mijn tepels na een jaar staafjes te hebben gehad. Net voor ik 12 werd kreeg ik een navelpiercing. Heb nu een dubbele navelpiercing, 1 over en 1 onder. Beide staafjes en zwem er gewoon mee

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • heb zelf staafjes van 3 mm in beide tepels, heb toen ik 16 was eerst ringetjes gehad maar heb afgelopen zomer in spanje tattoos er bij genomen op mijn tepels donkerblauwe sterren daar zijn staafjes leuker bij. Ben van plan gewoon topless te zonnen deze zomer ben benieuwsd maar de reakties.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen21 Het zijn idd flinke ringen door mijn tepels. Ik denk dat ze ongeveer 3 cm in diameter zijn. Mijn tepels gaan er lekker door hangen en dat vind ik een fijn gevoel. Het is heerlijk om te voelen dat mijn tepelringen meebewegen.

    Het oprekken is wel wat pijnlijk maar dat heb ik er maar voor over.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 22 jaar. Ringen van 5mm dik door je tepels? Hoe groot zijn die ringen wel niet? Gaan je tepels daar niet enorm van hangen? Lijkt me ook pijnlijk

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ringen van 5 mm dik door mijn tepels en ik ben ook nog nooit blijven haken. Gelukkig maar haha.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ringen door mijn tepels. Twee staafjes door mijn navel en zwem er gewoon mee. Blijf noot haken

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ringen van 2,4 cm. groot in mijn beide tepels hangen. Tijdens het zwemmen heb ik ze altijd in en heb er nooit problemen mee gehad.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Grote ringen ? Kan mooi zijn maar dan is er wel een groter risico dat je ergens aan blijft hangen. Ik heb liever staafjes. Ik ben de eerste 2 maanden tijdens de genezing niet gaan zwemmen, daarna gewoon wel. Er zijn wel eens mensen die ernaar kijken, maar ze zeggen niets en ik laat ze gewoon kijken.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen20 Gaaf dat je grote ringen in je tepels hebt hangen. Hoe groot zijn ze? Zelf heb ik ook dikke ringen in mijn beide tepels, want ik heb ze al een paar keer gestretched. Bij mij kijken ook mensen ernaar in het zwembad of als ik zonder shirt loop maar dat vind ik niet erg.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon in laten. Ook leuk toch dat iedereen ze kan zien dan

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb al 2 jaar een navelpiercing en zwem er gewoon mee. Ga op mijn buik van de glijbaan en dat gaat altijd goed

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben de jongen van 15 met piercings die hier boven staat. Waar kun je met je piercings aan blijven hangen in een zwembad? Je hebt veel meer kans op uitscheuren buiten het zwembad dan erin....

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je bedoelt dat je je piercings uit moet doen vanwege de huisregels van het zwembad is het antwoord nee. Je mag gewoon je piercings in houden dan. Zelf heb ik grote ringen door mijn beide tepels. Het enige is dat mensen er naar gaan staren, maar ik vind dat niet erg. Als je bedoelt of je je piercings uit moet doen omdat je ze nog maar kort hebt is het gewoon helemaal af te raden om te gaan zwemmen. De gaten in je tepels zijn nog helende en aangezien zwemwater niet echt super schoon is kans op infecties e.d. groter. Ik zou sowieso een paar maand wachten met zwemmen nadat je je tepels hebt laten piercen. Om er zeker van te zijn dat de gaten in je tepels geheeld zijn. Tof dat je tepelpiercings hebt!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit kan gevaarlijk zijn voor in een zwembad als je blijft steken ofzo.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ieder z'n smaak. Ik durf er bijna niet naar te kijken en vind het heel erg dat sommige jongens zichzelf zo verminken. Bij meisjes vind ik het nog erger en onaantrekkelijker.
    Je maakt het jezelf ook moeilijker werk te vinden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook al heel lang tepelpiercings, eerst staafjes en daarna ringetjes. Ik heb ze gelukkig nooit uit hoeven te doen in het zwembad. Bovendien bestaat dan de kans dat de gaatjes dicht gaan groeien. Wel is het zo dat veel mensen raar kijken met tepelpiercings maar daar geef ik niks om.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Toch moet je voorzichtig zijn. Op vakantie zag ik ooit hoe een meid met een navelpiercing bleef haperen aan het ventieltje van haar luchtbed. Een bloedbad. Half het zwembad kleurde rood.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is bij ons in het zwembad toegestaan want ik zie wel dikwijls mensen met piercings, en ik denk overal wel.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb staafjes in beide tepels, een navelpiercing en sinds kort een staafje in mijn bilnaad. Wacht met zwemmen tot de wond genezen is. I.d een maand of drie. En spoel altijd je piercings goed af na het zwemmen. Maar dat hoort bij een goede verzorging wat je neem ik aan ook is verteld toen ie geplaatst is. Mijn vader is tattoeëerder en piercer.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een navelpiercing en mocht 3 maanden niet zwemmen. Heb m al een jaar en ga nu gewoon met de piercing het water in en glijbaan af en zo. Zal met tepelpiercing ook zo zijn.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten