Skip to content
11 reacties
979 weergaves

Naaktshoot

Binnenkort ga ik een naaktshoot doen, bij een professionele fotograaf. Zijn er misschien mensen die weten wat ik precies kan verwachten? Gaat het bijvoorbeeld alleen maar om mijn piemel/kont. Of is het een totaalplaatje. Ik heb nog een vraag, Hoe moet ik me daar omkleden. Moet in daar gewoon in die studio mezelf uitkleden waar iedereen staat te kijken. Of heb ik een kleedhokje? Alvast bedankt

18 jaar
5 jaren geleden

11 Reacties

  • @ andere jongen van 20. Wat je zegt klopt. Natuurlijk zijn er jongere modellen die kleding showen maar ook ondergoed en zwemkleding. In beperkte mate mag dat (het is tenslotte "werken") en ik ken zo'n jongensmodel maar zijn moeder gaat altijd mee. Jonge modellen .. ja, dat kan maar als 15-jarge naaktfoto's laten maken lijkt me dubieus en ongewenst.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 20. Je zegt dat die jongen van 15 onzin verkoopt. Dat zou natuurlijk kunnen, maar in advertenties zie je wel jongens en meisjes in kledingadvertenties. Ook die duidelijk jonger dan 15 zijn. Het maken en in bezit hebben van naaktfoto's van kinderen is een misdrijf en strafbaar, Er wordt actief opsporing naar verricht. Het gaat dan om de makers , de verspreiders en bezitters ervan. Ik denk dat deze jongen van 15 wel een gewoon model is, maar het stoer vindt te zeggen dat hij naakt geposeerd heeft. Niet verstandig van hem.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Als het echt een professionele fotograaf is zou ik me niet teveel zorgen maken over omkleden enzo. Ook zij hebben er belang bij dat je je prettig voelt en aantrekkelijk op de foto komt. Wel goed van tevoren bedenken hoe ver je wilt gaan en dat laten vastleggen om gedoe achteraf te voorkomen. Veel nuttige tips hier!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 15 jaar: je praat onzin. Dat zou gewoon ordinaire kinderporno zijn als je 15 jaar bent en geen enkele behoorlijke fotograaf zou zich daarvoor lenen en als je 15 jaar bent heb je toestemming nodig van je ouders (denk ik) en die zullen daar als het goed is geen toestemming voor geven. Dus kom hier niet met deze onzin aan.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS leuk dat het een sexuele shoot is, komt er een andere man aan te pas? Dan moet je namelijk wel zeker zijn dat hij geen soa heeft als je zonder condoom wilt. Let er ook goed op dat je geen dingen doet die je niet wilt doen. En zoal de ander heb gezecht, maak goede afspraken. Veel succes xx

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Het gaat dus om een seksuele fotoshoot. Weet dan zelf van te voren hoe ver je wilt gaan en ga dat dan bespreken met de fotograaf. Ga ook niet een beetje verder dan je van te voren afgesproken hebt, anders kan je er later spijt van krijgen. Vergeet niet dat als je opgewonden bent je gemakkelijker je grenzen verlegt. Blijf jezelf.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ervaring als model om jongenskleding te showen. Ook ondergoed en badkleding. En sta ook in me blootje op de foto. Ik kleedde me om waar andere mensen bij waren.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @j20 Het gaat om een seksuele fotoshoot

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een paar keer een naaktshoot gedaan. Van tevoren spreek je natuurlijk goed met de fotograaf af hoever je wil gaan. Alleen artistiek naakt of zelfs zonder piemel op de foto. Of wil je misschien wel erotisch naakt (met erectie of zelfs een cumshot) op de foto. Het is goed om dat van tevoren af te spreken zodat je weet wat je kan verwachten en dat je zelf ook je grenzen stelt. Ook maak je goede afspraken of foto's gepubliceerd mogen worden, of je er herkenbaar op wil staan enz. Als het goed is (bij mij in elk geval) zijn er niet veel mensen aanwezig, alleen ik en de fotograaf. Eventueel kan je zelf iemand meenemen, maar verder is er als het goed is niemand bij. Je begint meestal met kleren aan zodat de fotograaf het licht en zo goed kan zetten en testen. Dan kleed je je ter plekke uit (er is meestal geen kleedkamer) en doe je uiteindelijk je ding naakt. De fotograaf zal je aanwijzingen geven en die kunnen wel eens minder subtiel zijn (kun je je pik eens zus of zo neerleggen of zoiets). Daar moet je wel een beetje tegen kunnen. Ik vind het zelf wel moeilijk om een erectie te krijgen en te houden bij een shoot, terwijl ik er normaal nooit moeite mee heb. Het is nou niet echt een erotische omgeving. Het is ook heel normaal als dat wat problemen geeft. Verder vind ik naaktshoot altijd heel leuk om te doen. Je geeft je toch helemaal bloot en het wordt vastgelegd. Dat vind ik wel wat hebben.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Geil.. Als het goed betaalt zou ik het ook doen, anders niet. Over hoe het precies gaat en waar je je moet uitkleden enzo hoor je natuurlijk als je wordt opgeroepen door die studio.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey ik heb al wat ervaring met naakt shoots, wat gaaf dat je dat gaat doen! Het ligt aan de fotograaf maar meestal gaat vooral om het totaal plaatje en niet alleen je pik en kont. Meestal is er wel een kleedruimte maar vaak doe je het in een soort strip fase waar ook fotos worden gemaakt tijdens het uitkleden dus dan is het voor de camera. Je hoeft je nergens voor te schamen :). Wordt het ook een sexuele shoot, of blijft het normaal?

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten